اللهم عجل لولیک الفرج
-
بچه رزمنده
چقدر کار زشتیه استخوان فروشی! در واقع المومن مرآت المومن ... آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آینه شکستن خطاستنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr-acula
دقیقا -
بچه رزمنده
چقدر کار زشتیه استخوان فروشی! در واقع المومن مرآت المومن ... آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آینه شکستن خطاستDr-acula حرفای شما رو باید با طلا بنویسن
-
پیروز
یه محموله چند تنی طلا رو امروز از ونزوئلا دزدیدن فرستادن برا ایران میگم هیچ چیزی بی حکمت نیست!!البته مزاح شد عذر میخوام
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bio من كاري كه به نظرم درست اومدو انجام دادم اگه كار درست از نظر شما هم همينكاري بود كه كردين من مشكلي ندارم فقط وجدانمون اين وسط قاضي باشه
اشتباهي اگه بود بد اگه منظورمو رسوندم و ناراحت شدين من معذرت ميخوام
براي موفقيتتون دعا ميكنم اميدوارم با دست پر برگردين
الخير في ما وقع
موفق باشين -
بچه رزمنده
چقدر کار زشتیه استخوان فروشی! در واقع المومن مرآت المومن ... آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آینه شکستن خطاست -
Blue Uranus به انجمن آلاء خوش اومدين هم چنين خوشامد ميگم اومدنتونو به اين تاپيك
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل ممنون از محبت شما
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
شهید همت و شهید ناجی
شهدایی که بر قاب دیوار اتاقم.
تکلیفیست که بر گردنمان نهاده است، جهاد در علمنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1011 شهيد همت عزيز
من شهيد ناجيو متاسفانه زياد نميشناسم فرصت كردين بعد كنكورتون تو تاپيك شهيد مغنيه معرفيشون كنين -
@1011 شهيد همت عزيز
من شهيد ناجيو متاسفانه زياد نميشناسم فرصت كردين بعد كنكورتون تو تاپيك شهيد مغنيه معرفيشون كنيننوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل انشالله اگر یادم بود چشم
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
%(#ff0000)[خطبه ٢٥ نهج البلاغه]
https://mouood.org/component/k2/item/19422-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-25.html -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حیف که ما عکس شهدا را میبینیم ولی عکس آنان عمل میکنیم
#شهید حاج محمد ابراهیم همت -
حیف که ما عکس شهدا را میبینیم ولی عکس آنان عمل میکنیم
#شهید حاج محمد ابراهیم همتنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir ان شاالله مثل ايشون زندگي كنين مثل ايشون بميرين و با ايشون محشور شين
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده