اللهم عجل لولیک الفرج
-
شهید همت و شهید ناجی
شهدایی که بر قاب دیوار اتاقم.
تکلیفیست که بر گردنمان نهاده است، جهاد در علم -
@1011 شهيد همت عزيز
من شهيد ناجيو متاسفانه زياد نميشناسم فرصت كردين بعد كنكورتون تو تاپيك شهيد مغنيه معرفيشون كنين -
%(#ff0000)[خطبه ٢٥ نهج البلاغه]
https://mouood.org/component/k2/item/19422-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-25.html -
حیف که ما عکس شهدا را میبینیم ولی عکس آنان عمل میکنیم
#شهید حاج محمد ابراهیم همت -
حیف که ما عکس شهدا را میبینیم ولی عکس آنان عمل میکنیم
#شهید حاج محمد ابراهیم همتramses kabir ان شاالله مثل ايشون زندگي كنين مثل ايشون بميرين و با ايشون محشور شين
-
-
-
-
-
-
-
%(#ff0000)[خطبه ٢٦ نهج البلاغه]
https://www.mouood.org/component/k2/item/19507-متن-و-ترجمه-نهج-البلاغه-خطبه-26.html -
در خبرست از سرور کاینات و مفخر موجودات و رحمت عالمیان و صفوت آدمیان و تتمه دور زمان محمد مصطفی صلی الله علیه و سلم
هر گاه که یکی از بندگان گنه کار پریشان روزگار دست انابت به امید اجابت به درگاه حق جل و علا بردارد ایزد تعالی در وی نظر نکند بازش بخواند باز (دیگربار) اعراض کند بازش به تضرّع و زاری بخواند (باز اعراض فرماید، بار دیگرش به زاری بخواند) حق سبحانه و تعالی فرماید
یا ملائکتی قَد استَحْیَیتُ مِن عبدی و لَیس لَهُ غیری فَقد غَفَرت لَهُ
%(#ff0000)[دعوتش را اجابت کردم و حاجتش بر آوردم که از بسیاری دعا و زاری بنده همی شرم دارم.]
| سعدي بزرگ |
اللهم عجل لوليك الفرج ... -
-
سلام.
دوستان یه سوال، روز قدس رو چه کنیم؟ برای این کرونا و... احتمالا بهتره نریم؟ -
Vonarian شما كلا هر چند وقت يه بار مياين ميپرسين فلان كارو نكنيم
ستاد امر به منكر و نهي از معروفه؟@خانوم-وكيل
سلام!
برعکس اتفاقا، نگران سلامتی همسنها و خواهرا و برادرامم -
Vonarian خب نريد اگه ناراحتين واحب كه نيست
هركسي خودش صلاح خودشو بهتر ميدونه
شما نگران من واسه روزه هم بودين كه با كرونا ضعيف ميشم
الحمدلله از وقتي روزه گرفتم خوابم كمتر شده قواي بدنم بيشتر
نگران نباشيد لطفا@خانوم-وكيل
خب خدارو شکر.
هرچند خواب کمتر زود خودشو نشون نمیده،
مطلب اصلی درباره روزه گرفتن، کمبود آبه که خب خدا روشکر امسال بارش داشتیم توی ماه رمضان و مهمونی بود واقعا، مشکل کم آبی و رطوبت کم هم پیش نمیومد.
لوی توصیهام به دوستان اینه که این تن بمیره اگر دیدین خشکی گلو دارین یا سردرد حتما یه فکری بکنین به حال خودتون، چون سردرد خودش سیستم ایمنی رو میتونه درگیر کنه. خشکی گلو هم نشانه کمآبی هست و مشکلاتش مشخصه.
قبول باشه.