مدیریت زمان استفاده از فضای مجازی
-
سلام بچه یه کمکی بکنید من از وقتی شاد اومده همش سرم تو گوشیه مطالعه دیگه ندارم نظر بدید چه کا کنم:confused_face: :confounded_face: :confounded_face:
این پست پاک شده! -
سلام بچه یه کمکی بکنید من از وقتی شاد اومده همش سرم تو گوشیه مطالعه دیگه ندارم نظر بدید چه کا کنم:confused_face: :confounded_face: :confounded_face:
fatemeh8181 تایم بذار بعد از تموم شدن کارت گوشیتو بده مامانی بابایی کسی قایم کنه😑
-
-
fatemeh8181 مت رفتم پیوی معاونمون وخیلی رسمی ازش تشکر کردم و خداحافظی کردم گفتم خودم با الا میخونم باشماهمکاری ندارم:/ همین دیگ:)
-
از این اپ هایی که ساعت کار با موبایلو کنترل میکنن نصب کن.یه سرچ بزن گوگل راحت پیدا میکنی.بعضیاشون خیلی خوبن
-
fatemeh8181 بچه هم خودتی😁😂
-
fatemeh8181 به نظرم یکم که بگذره درست میشه این که بدی به بقیه شاید جواب بده ولی یه جورایی بی احترامی به خودته پس به نظرم اینکه با خودت کنار بیای بهتره😌🤗
-
fatemeh8181 مت رفتم پیوی معاونمون وخیلی رسمی ازش تشکر کردم و خداحافظی کردم گفتم خودم با الا میخونم باشماهمکاری ندارم:/ همین دیگ:)
mohiiiii من اینو بگم میگن برو همون آلا جونت بهت نمره پایانی بده🙄😑😑😑😑
دوستم چن وقت پیش تازه اومده بود تو شاد....به تلگرام دسترسی نداشتو فکر میکرد دیگه تو تلگرام هیچ فعالیتی نداریم....بدبخت از رو تلویزیون درس میخوند....تااینکه چن وقت پیش اومد شاد و دبیرمونم گفت برو همون تلویزیون بهت نمره بده....😑😑😑😑😑😑😑😑😑🤦♀️😬😬 -
دوستم چن وقت پیش تازه اومده بود تو شاد....به تلگرام دسترسی نداشتو فکر میکرد دیگه تو تلگرام هیچ فعالیتی نداریم....بدبخت از رو تلویزیون درس میخوند....تااینکه چن وقت پیش اومد شاد و دبیرمونم گفت برو همون تلویزیون بهت نمره بده....😑😑😑😑😑😑😑😑😑🤦♀️😬😬 -
Zaraa وا؟ نه بابا معاونمون گفت تو بخون هرجوری میخوای بخون😂بعدم پایانی رو معلما نمیدن دوازدهم ک مستمر دستشونه اونم که بیخیال هرجوری میخوان بدن
من برای نهایی دارم خودمو اماده میکنم -
fatemeh8181 مشکلت رفع شد؟
-
سلام واقعا ممنونم برای نظراتون ولی من دارم روانی میشم روزی 12.13ساعت مطالعت بشه 4.5ساعت اونم به اجبار واقعا اعصابمو بهم میریزه تدریس الکی دبیرامون بعد ساعتاشون پخشه انگار دارم وقت تلف میکنم یکی 8 صب یکی 12ظهر یکی6غروب :crying_face: :crying_face: