(توحید و تکامل)VS(توحید یا تکامل)
-
Bio بله من هم تقریبا با شما موافقم اون جمله رو من نگفتم یکی از استادان دانشگاه گفتن و در مورد اینکه به تفاهم میرسن یا نه، الله اعلم چون واقعا نمیشه قضاوت کرد که میشه یا نمیشه ایشون گفتن نمیشه یه استاد دیگه ممکنه بگن میشه به خیلی چیز ها هم بستگی داره نمیشه حکم قطعی داد. در مورد شهید مطهری(که خیلی هم بهشون ارادت دارم) ، اگر ایشون از دید اسلام به ماجرا نگاه کردن، خانم x در کشور y هم از دید مسیحیت به قضیه نگاه کردن یا آقای برنارد وود هم از منظر دیگه ای به قضیه نگاه کردن. اینکه کسی از منظر دین به قضیه نگاه کنه، لزوما دلیل این نیست که بتونه عقیده مخالف خودش رو در حضور اون شخص محکوم کنه این رو کلی گفتم مثلا اگر من نوعی فکر میکنم زمین میچرخه، میتونم نظرم رو بیان کنم و برای عده ای شرح بدم ولی اینکه بتونم با کسی که معتقده زمین ثابته بحث کنم، یک بحث کاملا متفاوته
-
@HA937 شما باید اون مقاله رو بخونین،تا به اصل چیزی که من گفتم پی ببرین!شهید مطهری نظریات علمی از گذشته رو کنار هم میزاره با اعتقاد به تکامل و اثبات میکنه که توحید و تکامل هیچ منافاتی با هم ندارن!
Bio عرض کردم خودمتتون هر کسی میتونه نظریاتش رو شرح بده الان منم به شما پیشنهاد میکنم کتاب طرح بزرگ هاوکینز و آیا خدایی وجود دارد ایشون رو بخونید و ببینید چقدر فوق العاده نظریاتش رو شرح داده که در تناقض عقاید استاد مطهری هم هست. نه تنها استاد مطهری بلکه هزاران عالم اسلام در این باره نوشتند و از این بین استاد مطهری و دکتر شریعتی (البته در دوران معاصر) قلم فوق العاده مسحور کننده ای دارن. هر کتاب، صرفا عقاید اون نویسنده هست و درست بودن یک چیز، دلیل بر غلط بودن عقیده مخالفش نیست و شاید هم نتونه یا شاید هم بتونه طرف مقابل رو راضی کنه.
ممنون میشم اگر مشخصات مقاله رو بدید تا بخونم. -
Bio عرض کردم خودمتتون هر کسی میتونه نظریاتش رو شرح بده الان منم به شما پیشنهاد میکنم کتاب طرح بزرگ هاوکینز و آیا خدایی وجود دارد ایشون رو بخونید و ببینید چقدر فوق العاده نظریاتش رو شرح داده که در تناقض عقاید استاد مطهری هم هست. نه تنها استاد مطهری بلکه هزاران عالم اسلام در این باره نوشتند و از این بین استاد مطهری و دکتر شریعتی (البته در دوران معاصر) قلم فوق العاده مسحور کننده ای دارن. هر کتاب، صرفا عقاید اون نویسنده هست و درست بودن یک چیز، دلیل بر غلط بودن عقیده مخالفش نیست و شاید هم نتونه یا شاید هم بتونه طرف مقابل رو راضی کنه.
ممنون میشم اگر مشخصات مقاله رو بدید تا بخونم. -
Bio سلام من با این موافقم که تکامل با دین هیچ منافاتی نداره و این دو یک دیگر رو تایید میکنن و براش دلیل هم دارم .منتها چون طولانیه بعدا میام میگم
@E-m-S اول یه نکته ای رو بگم.لطفا بیایید این تصور غلط رو که اجداد ما میمون ها هستند کنار بگذاریم.تکامل هرگز اینو نگفته.بلکه تکامل میگه ما و میمون ها اجدادمون مشترک هستند.امیدوارم تباوت این دو جمله رو متوجه شده باشید.
یکی از تناقضاتی که در ظاهر بین دین و تکامل وجود داره.پیدایش انسان ها بر روی زمینه.خب هرکسی که کمی مطالعه در باب دین اسلام داشته باشه میدونه که ما معتقدیم آدم ع ابتدا در بهشت بوده.اما برخی تصور میکنند که این بهشت روی زمینی هست که ما در اون زندگی میکنیم اما اینطور نیست.خدا تو قرآن میگه که آدم را از بهشت نازل کرد.و این نزول یعنی پایین اومدن.خب این مشخص میکنه که اون بهشت گفته شده روی زمین نیست.و یه نکته ی دیگه این که چیزی که بر زمین نازل شده روح حضرت آدم بوده و نه جسمش.هممون اینو میدونیم که ما هنگام مرگ زمانی که نزد خداوند برمیگردیم نمیتونیم جسممون رو با خودمون ببریم.طبق نظریه ی تکامل ابتدای حیات روی زمین با به وجود اومدن موجودات خیلی خیلی ساده مثل تک سلولی ها و.... بوده.تا این که در اثر تکامل موجوداتی شبیه به انسان ها بوجود اومدن.خب میدونیم که اگر قراره تکاملی صورت بگیره دردر نسل جدید این شبه انسان ها باید صورت بگیره.حالا فرض کنید یکی از این ها کودکی بدنیا آورده که تکامل پیدا کرده مثل انسان امروزی.و این کودک ظرفیت این رو داشته که روح یک انسان در کالبدش قرار بگیره.لازم به ذکره که بگم روح انسان ها با حیوانات تفاوت هایی داره.روح انسان طبق احادیث ۵ بعد داره.روح ایمان....روح القدس....روح شهوت....روح قدرت....روح حیات......اما روح حیوانات فقط سه بعد داره.شهوت و قدرت و حیات.خب به ادامه بپردازیم روح حضرت آدم در این کودک قرار میگیره و این کودک که حضرت آدم هست بزرگ میشه و نسل انسان های امروزی رو بوجود میاره.خیلی خلاصه گفتم.امیدوارم که متوجه شده باشید. -
@E-m-S اول یه نکته ای رو بگم.لطفا بیایید این تصور غلط رو که اجداد ما میمون ها هستند کنار بگذاریم.تکامل هرگز اینو نگفته.بلکه تکامل میگه ما و میمون ها اجدادمون مشترک هستند.امیدوارم تباوت این دو جمله رو متوجه شده باشید.
یکی از تناقضاتی که در ظاهر بین دین و تکامل وجود داره.پیدایش انسان ها بر روی زمینه.خب هرکسی که کمی مطالعه در باب دین اسلام داشته باشه میدونه که ما معتقدیم آدم ع ابتدا در بهشت بوده.اما برخی تصور میکنند که این بهشت روی زمینی هست که ما در اون زندگی میکنیم اما اینطور نیست.خدا تو قرآن میگه که آدم را از بهشت نازل کرد.و این نزول یعنی پایین اومدن.خب این مشخص میکنه که اون بهشت گفته شده روی زمین نیست.و یه نکته ی دیگه این که چیزی که بر زمین نازل شده روح حضرت آدم بوده و نه جسمش.هممون اینو میدونیم که ما هنگام مرگ زمانی که نزد خداوند برمیگردیم نمیتونیم جسممون رو با خودمون ببریم.طبق نظریه ی تکامل ابتدای حیات روی زمین با به وجود اومدن موجودات خیلی خیلی ساده مثل تک سلولی ها و.... بوده.تا این که در اثر تکامل موجوداتی شبیه به انسان ها بوجود اومدن.خب میدونیم که اگر قراره تکاملی صورت بگیره دردر نسل جدید این شبه انسان ها باید صورت بگیره.حالا فرض کنید یکی از این ها کودکی بدنیا آورده که تکامل پیدا کرده مثل انسان امروزی.و این کودک ظرفیت این رو داشته که روح یک انسان در کالبدش قرار بگیره.لازم به ذکره که بگم روح انسان ها با حیوانات تفاوت هایی داره.روح انسان طبق احادیث ۵ بعد داره.روح ایمان....روح القدس....روح شهوت....روح قدرت....روح حیات......اما روح حیوانات فقط سه بعد داره.شهوت و قدرت و حیات.خب به ادامه بپردازیم روح حضرت آدم در این کودک قرار میگیره و این کودک که حضرت آدم هست بزرگ میشه و نسل انسان های امروزی رو بوجود میاره.خیلی خلاصه گفتم.امیدوارم که متوجه شده باشید. -
@E-m-S درمورد اون بهشت نظری نمی دم ولی اون هبوطه نه نزول!
علامه طباطبایی میگن باید انسانی وجود می داشته که اون امانتی رو که کوه هم نتونست تحمل کنه بپذیره! -
Bio بله در مورد هبوط حق با شماست اما در هر حال معنی تغیری نمیکنه
اما در مورد صحبت علامه طباطبایی ارتباطش با این موضوع رو متوجه نمیشم -
@E-m-S منظور علامه اینه که ،این نیست یدفعه حضرت آدم اومده باشه باید آدمی بوده باشه قبل از حضرت آدم!
-
Bio قبل از حضرت آدم،انسانی روی زمین نبوده.منظورم از انسان کسیه که روح ۵ بعدی داره.بلکه پدر و مادر حضرت آدم هم تا جایی که من میدونم روحشون سه تا بعد شهوت و قدرت و حیات رو داشته.
-
توحید و تکامل کامل کننده و مکمل هم هستن این خیلی واضحه
کسایی هم که شبه میندازن معمولا افراد لائیک هستندzzz r در (توحید و تکامل)VS(توحید یا تکامل) گفته است:
توحید و تکامل کامل کننده و مکمل هم هستن این خیلی واضحه
کسایی هم که شبه میندازن معمولا افراد لائیک هستندمن خودم خیلی دوست دارم که علم و دین و مشترکات و اتصالشونو بهم همیشه بررسی کنم و بدونم
و بای این کاملا ج دارم
اگه کسی مخالفه بگه بهش توضیح بدم