خبر داغ و تازه حیطه کنکورسراسری 99/2/9
-
@MΛӾƇΛ در خبر داغ و تازه حیطه کنکورسراسری 99/2/9
گفته است:
@S-A-L-V-A-D-O-R رشته ریاضی و تجربی ۱۷ خرداد
آخه من یه برنامه دیدم نوشته بود 22 خرداد. یعنی اینی که من دیدم شایعس؟
-
سلام بالاخره حذفیات کنکور به طور رسمی از طرف سازمان سنجش اعلام شد
ميزان پوشش محتواي کتب درسي پايه دوازدهم در ازمون سراسري سال 1399
@ریاضیا / @انسانیا / @تجربیا -
@S-A-L-V-A-D-O-R امتحانات نهایی خرداد ماه 99، از تاریخ 17 خرداد ماه آغاز می شود و تا 16 تیر ماه نیز ادامه خواهد داشت.
-
@گـمنام دیر تر..سازمان سنجش گفته تا آخر مهر ماه نتایج نهایی کنکور مشخص خواهد شد
-
@گـمنام واقعا چیزی مشخص نیست حتی برای دانشجو ها هم معلوم نیست ترم بعدی ولی اگه دانشگاه ها برای مهر باز بشن و دانشجو ها برن امکان داره اواسط مهر برین دانشگاه
-
@گـمنام گفتن همه ورودیه بهمنن بازم هیچی معلوم نیست
-
این پست پاک شده!
-
unlimited حالا دقیقا این تعداد سوالاتی که از این مباحث برای کنکور حذف شده به کدوم قسمت مباحث برای هردرسی اضافه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش حالا که هی حذف و اضافه میکنن کامل بیان بودجه بندی جدید رو بگن@sedigheh-gholami کنکور هیچ وقت برای تعداد سوالات مباحث بودجه بندی نمیگفت و نباید هم بگه. اگه اینطور باشه که بچه ها میرن اونجایی که سوال زیاد میاد رو میخونن و بعضی مباحث رو نمیخونن. کما اینکه در کنکور های سخت مثل 94 دقیقا از جاهایی که بچه ها فکر میکردن سوال نمیدن سوالای سخت داده بودن.
-
@sedigheh-gholami کنکور هیچ وقت برای تعداد سوالات مباحث بودجه بندی نمیگفت و نباید هم بگه. اگه اینطور باشه که بچه ها میرن اونجایی که سوال زیاد میاد رو میخونن و بعضی مباحث رو نمیخونن. کما اینکه در کنکور های سخت مثل 94 دقیقا از جاهایی که بچه ها فکر میکردن سوال نمیدن سوالای سخت داده بودن.
-
unlimited حالا دقیقا این تعداد سوالاتی که از این مباحث برای کنکور حذف شده به کدوم قسمت مباحث برای هردرسی اضافه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش حالا که هی حذف و اضافه میکنن کامل بیان بودجه بندی جدید رو بگن -
@Danny خیلی بده ک .اینکه 60 درصد پایه ست 40 درصد دوازدهم که تغییرنمیکنه؟؟
الان رو همین منوال باشه حداقل میفهمیم که نمیان تعداد سوالای حذف شده از 12 رو از پایه بدن@sedigheh-gholami
نه واقعا هیچ درصد از پیش تعیین شده ای نمیشه به سوالات هر پایه نسبت داد حتی بر اساس پارسال هم نمیشه بگیم حتما قراره همون تقسیم بندی تکرار شه... فقط طبق اینکه توی نظام جدید حجم و اهمیت پایه بیشتر از دوازدهم به نظر میاد که اونم بخاطر کم شدن تعدادی از مباحث دوازدهم نسبت به پیش دانشگاهی نظام قدیم بوده ، در حد یه فرض با احتمال بیشتر اینطوری در نظر می گیریم وگرنه هیچ قطعیتی نمیشه براش قائل شد...
اما امسال شرایط طوری هست که شانس پایه خیلی بیشتر از پارسال هم شده احتمال جبران سوالات 12 با پایه هم اتفاقا زیاده. -
چی میگن؟
که تاریخ کنکور همون قبلیس
https://www.telewebion.com/episode/2273848
اخبار امروز صبح ساعت 9
و دیشب ساعت 21
یعنی چی اینا؟ -
چی میگن؟
که تاریخ کنکور همون قبلیس
https://www.telewebion.com/episode/2273848
اخبار امروز صبح ساعت 9
و دیشب ساعت 21
یعنی چی اینا؟dlrm دوست عزیز ، شما خوب به خبر گوش بدین، دارن میگن کنکور کارشناسی و دکترا و آزمون های جامع از هفته آخر تیر شروع میشه ، نه اینکه کنکور هفته آخر تیر برگزار بشه ، مثلا کنکور دکترا ۲۶ تیر هست ، خب ۲۶ تیر ، هفته آخر تیر هست و ایشون هم دارن درست میگن ، و بعد هم میگن طبق نظر ستاد ملی کرونا ، تاریخ آزمون تصحیح شد .
وگرنه من فکر نمیکنم تاریخ کنکور رو دوباره عوض کنن
این چیزی بود که من برداشت کردم -
واقعا یه مشت آدم نفهم نشستن اون بالا تصمیم میگیرن
شعور ندارن بچه ها رو درک کنن حداقل یه خبر درست و حسابی بدن