ترس از تنهایی
-
سلام دوستان الایی یه موضوعی رو میخوام چند وقت بیام بگم اما ترسیدم شاید بعضیا به شوخی بگیرنش و مسخرم کنن ولی گفتم شاید یه نفر از شما بتونه کمکم کنه این بود که تصمیم گرفتم بیام و بگم.....بچه ها من از تنهایی شب و سکوت شب وقتی همه غیر از من خوابن میترسم همش فکر میکنم صدا میاد و از این حرفا...اینجوری نبودما اما شدم...شرایطمم یجوریه اگه شبا و بعد سحر نخونم انگار هیچی دیگه تو طول روز نمیخونم کلا همه چی بهم ریخته
کاشکی یکی بیاد و بگه چیکار کنم دوباره درست شه...
-
@_fatemeh_ لابد منشاش از بچگیتون بوده و بهتره با ترستون روبه رو بشید
البته تمام حرف های دوستان درستن -
@مرصاد
Zaraa
MaryaM._.sh
Crystal
Bio
@Z-H-Z
@E-m-S
ممنونم از همگیتون حرفاتون خیلی کمکم کرد و انشالله با کمک گرفتن ازشون به نتیجه میرسم -
@مرصاد
Zaraa
MaryaM._.sh
Crystal
Bio
@Z-H-Z
@E-m-S
ممنونم از همگیتون حرفاتون خیلی کمکم کرد و انشالله با کمک گرفتن ازشون به نتیجه میرسم -
هر وقت ترسیدی یک بسم الله بگو حله
-
اگه خدای نکرده ناراحت نشی من میگم به یه روانپزشک مراجعه کن
-
Amin-Mehraji در ترس از تنهایی گفته است:
نه من با شما موافق نیستم
بسیاری از این قبیل مشکلات ،با دوری از فضا های که این حس ترس را میدهد و همین طور دوری از مطالب های ترسناک
و پس از مدتی مثلا چند دقیقه به اتاق که به نظر ترسناک میرسد خوب نگاه کنیم و باور کنیم هیچ چیزی برای ترس وجود ندارد -
Amin-Mehraji سلام نه حرفتون ناراحتی نداره....به نظر بیشتر حرفای دوستان درسته....از یه لحاظ هم بیشتر فکر میکنم بخاطر خونوادممه ...من هیچوقت تا حالا تو خونه تنها نبودم حتی روزو ....همیشه یه نفر بوده پیشم ...فک کنم بیشتر این ترسم بخاطره همینه
-
سلام دوستان الایی یه موضوعی رو میخوام چند وقت بیام بگم اما ترسیدم شاید بعضیا به شوخی بگیرنش و مسخرم کنن ولی گفتم شاید یه نفر از شما بتونه کمکم کنه این بود که تصمیم گرفتم بیام و بگم.....بچه ها من از تنهایی شب و سکوت شب وقتی همه غیر از من خوابن میترسم همش فکر میکنم صدا میاد و از این حرفا...اینجوری نبودما اما شدم...شرایطمم یجوریه اگه شبا و بعد سحر نخونم انگار هیچی دیگه تو طول روز نمیخونم کلا همه چی بهم ریخته
@_fatemeh_ سلام عزیزم
سعی کن ترسی که هست باهاش روبه رو شو.منم از تاریکی اتاق خونمون خیلی میترسیدم چون یه سری شب خوابالو رفتم تواتاق ویه شی بد اومد چشمم وباحیغ فرار کردم بعدیه مدت اروم اروم سعی کردم وقتی که هوایکم تاریکه برم تو اتاق وباهاش کنار اومدم ولی خب خوشبحالت بعضی موقعها ترس خیلی خوبه.من به جای رسیدم که از هیچی نمیترسم حتی از دست دادن عزیزانم حتی مرگ خودم وچیزای خیلی بدتر ترس نشانه خرد هستش دربعصی موقعها بعصی مواقع هم نشانه ای رنجش روحی که میتونه برگرده به یه اتفاق یکمی بشین باخودت فکر کن حتی اگر کسی هم بیاد حتی اگر چیزیم باشه تومیتونی ازخودت دفاع کنی نمیدونم چی بگم ولی درکل ترس هم خوبه هم بد سعی کن فقط برای از بین بردن ترس های علطتت همه ترس هاتو از بین نبری بعصی ترسها لازمه زندگی کردن وبا احساس بودنه -
Amin-Mehraji سلام نه حرفتون ناراحتی نداره....به نظر بیشتر حرفای دوستان درسته....از یه لحاظ هم بیشتر فکر میکنم بخاطر خونوادممه ...من هیچوقت تا حالا تو خونه تنها نبودم حتی روزو ....همیشه یه نفر بوده پیشم ...فک کنم بیشتر این ترسم بخاطره همینه
@_fatemeh_ باید بتونی بهش عادت کنی
-
@_fatemeh_ باید بتونی بهش عادت کنی
hossein_sh گفتنش راحته اما یخورده طول میکشه تا بتونم بهش غلبه کنم
-
hossein_sh گفتنش راحته اما یخورده طول میکشه تا بتونم بهش غلبه کنم
-
@_fatemeh_ سلام عزیزم
سعی کن ترسی که هست باهاش روبه رو شو.منم از تاریکی اتاق خونمون خیلی میترسیدم چون یه سری شب خوابالو رفتم تواتاق ویه شی بد اومد چشمم وباحیغ فرار کردم بعدیه مدت اروم اروم سعی کردم وقتی که هوایکم تاریکه برم تو اتاق وباهاش کنار اومدم ولی خب خوشبحالت بعضی موقعها ترس خیلی خوبه.من به جای رسیدم که از هیچی نمیترسم حتی از دست دادن عزیزانم حتی مرگ خودم وچیزای خیلی بدتر ترس نشانه خرد هستش دربعصی موقعها بعصی مواقع هم نشانه ای رنجش روحی که میتونه برگرده به یه اتفاق یکمی بشین باخودت فکر کن حتی اگر کسی هم بیاد حتی اگر چیزیم باشه تومیتونی ازخودت دفاع کنی نمیدونم چی بگم ولی درکل ترس هم خوبه هم بد سعی کن فقط برای از بین بردن ترس های علطتت همه ترس هاتو از بین نبری بعصی ترسها لازمه زندگی کردن وبا احساس بودنهsevin khanloo اما به نظر من اینکه ادم از چیزی ترسی نداشته باشه خیلی خوبه جز اینکه ترس از اعمالی که قراره اون دنیا پیش خدا بزاری و شرمندش نشی دیگه هیچ ترسی تو دنیا خوب نیست ... اینکه شما نترسی از اینکه عزیزانت بمیرن خیلی خوبه چون باور داری که اونا واقعا جاشون بهتر از توعه دارن تورو میبینن اینکه از مرگ نمیترسی خیلی خوبه چ.ن واقعا به این ایمان داری که مرگ برای همه است و هیشکی نمیتونه ازش فرار کنه و اون موقع دیگه ازش نمیترسی و برات لذت داره چون قراره بری جایی که خیلی بهتر از اینجاست... اینا همش از ایمان بالا و توکل زیادی که به خدا داریه...خوش بحالت بیشتر ادما رفتن عزیزشون خیلی سخته براشون غافل از اینکه خودشونم باید یه روزی این راه رو برن
-
Amin-Mehraji در ترس از تنهایی گفته است:
نه من با شما موافق نیستم
بسیاری از این قبیل مشکلات ،با دوری از فضا های که این حس ترس را میدهد و همین طور دوری از مطالب های ترسناک
و پس از مدتی مثلا چند دقیقه به اتاق که به نظر ترسناک میرسد خوب نگاه کنیم و باور کنیم هیچ چیزی برای ترس وجود ندارد@مرصاد
شما روان درمانگر هستید یا تخصصی در این زمینه دارید؟ -
sevin khanloo اما به نظر من اینکه ادم از چیزی ترسی نداشته باشه خیلی خوبه جز اینکه ترس از اعمالی که قراره اون دنیا پیش خدا بزاری و شرمندش نشی دیگه هیچ ترسی تو دنیا خوب نیست ... اینکه شما نترسی از اینکه عزیزانت بمیرن خیلی خوبه چون باور داری که اونا واقعا جاشون بهتر از توعه دارن تورو میبینن اینکه از مرگ نمیترسی خیلی خوبه چ.ن واقعا به این ایمان داری که مرگ برای همه است و هیشکی نمیتونه ازش فرار کنه و اون موقع دیگه ازش نمیترسی و برات لذت داره چون قراره بری جایی که خیلی بهتر از اینجاست... اینا همش از ایمان بالا و توکل زیادی که به خدا داریه...خوش بحالت بیشتر ادما رفتن عزیزشون خیلی سخته براشون غافل از اینکه خودشونم باید یه روزی این راه رو برن
@_fatemeh_ اره عزیزدلم ترس وقتی خوبه باتفکر باشه نترسیدین هم باتفکر خوبه...من نترسیدنم برای ایمان نیست برای خسته شدن از دنیاست.برای اینکه بی تفاوت شدم.واقعا احساس میکنم هرکس میمیره راحت میشه برای همین دیگ مرگ کسی اخم به ابروم نمیاره شایدم قلبم سنگی شده
-
sevin khanloo اما به نظر من اینکه ادم از چیزی ترسی نداشته باشه خیلی خوبه جز اینکه ترس از اعمالی که قراره اون دنیا پیش خدا بزاری و شرمندش نشی دیگه هیچ ترسی تو دنیا خوب نیست ... اینکه شما نترسی از اینکه عزیزانت بمیرن خیلی خوبه چون باور داری که اونا واقعا جاشون بهتر از توعه دارن تورو میبینن اینکه از مرگ نمیترسی خیلی خوبه چ.ن واقعا به این ایمان داری که مرگ برای همه است و هیشکی نمیتونه ازش فرار کنه و اون موقع دیگه ازش نمیترسی و برات لذت داره چون قراره بری جایی که خیلی بهتر از اینجاست... اینا همش از ایمان بالا و توکل زیادی که به خدا داریه...خوش بحالت بیشتر ادما رفتن عزیزشون خیلی سخته براشون غافل از اینکه خودشونم باید یه روزی این راه رو برن
-
@مرصاد
شما روان درمانگر هستید یا تخصصی در این زمینه دارید؟Amin-Mehraji نه چرا مگه چی گفتم؟من پشت کنکوروی بیش نیستم
-
Amin-Mehraji نه چرا مگه چی گفتم؟من پشت کنکوروی بیش نیستم
-
@مرصاد
شما روان درمانگر هستید یا تخصصی در این زمینه دارید؟Amin-Mehraji در ترس از تنهایی گفته است:
@مرصاد
شما روان درمانگر هستید یا تخصصی در این زمینه دارید؟فوق تخصص
-