b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
good student جواب اینم بدم دیگه.بستگی ب خودت داره دوست عزیز
-
fotros313 نه کلا کنجکاو بودم
-
سلام بچه ها اگه من کتاب درسی + تدریس مهندس آقاجانی و نوشتن جزوه + تست های آی کیو میشه توکنکور نتیجه گرفت چون من یک ماه میشه شروع کردم ولی هنوز ۲ فصل شیمی ۲ مبتکران تمام نشده است از امروز دیگه کتاب درسی رو می خونم حجم کتاب های خیلی زیاده نمیشه کتابشو تمام کرد دیگه نمی خوام شیمی 3و4 بخرم فقط کتاب درسی واو می خوام بخونم به نظرتون میشه نتیجه گرفت یک راهنمایی کنید
-
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یمی 3و4 بخرم فقط کتاب درسی
بله میشه اگه که با فیلم ها پیش بیایید و نکات رو حتما و حتما خلاصه برداری کنید و در کل اصل مفاهیم رو یاد بگیرید نیای به هیچ کتابی نیست ولی برا بعد عید حتما به یک کتاب تست نیاز دارید تا چیزایی رو که بلدی محک بزنی
-
Farhad@
سلام دوست عزيز منم میخام همین کار رو بکنم من تو شیمی خیلی مشکل داشتم اما با آقای آقاجانی خوب فهمیدم
منم میخام تا ده اردیبهشت فیلما رو خوب خوب با کتاب درسی بخونم بعد شروع کنم از آی کیو تست بزنم
ولی نميدونم اینکارم درسته يانه
من تازه آشنا شدم باتدریس آقای آقاجانی -
من سال94روباایشون خوندم بعدعیدهم سال 95 میخونم
-
استاد آقاجانی عالی هستند! من سال 94 کلشو با ایشون نگاه کردم. واقعا کامل بود. و به نظرم هر مبحثی که فعال استاد تدریس نکردنو از رو 94 ببینید.
-
سلام. بچه ها یکی لطف کنه اینو برام توضیح بده یا از کتاب تستش جوابشو برام بفرسته. خیلی ممنون
سوال مربوط به کنکور تجربی خارج 95 هست -
Šàřà فک نکنم کار درستی باشه ، فک کنم اگر بعد فیلم ها فیل شیمی مبتکران رو که کم حجم و کامل هست بخونید و تست آی کیو بزنید بهتره ، فیلم به تنهایی قطعا کافی نیست بایستی تست زد تا بشه روش به کارگیری مطالب را در تست های مختلف دید
-
با سلام خدمت دوستان یه نفر میتونه پی استاد رو به من بده چون باهاشون کار دارم !!!!!
اگه دارید لطفا بدید چون خیلی خیلی کارم ضروریه -
سلام استاد وقتتون بخیر
من کتابای شمارو گرفتم ولی هیچکدوم از کتابا کلید تستهارو ندارن.من چطوری می تونم کلید تستهارو داشته باشم؟ -
سلام بچه ها
من فیلمای کنکور 95 و پیدا نمیکنم میشه لینکشو بزارین ممنون