اللهم عجل لولیک الفرج
-
آقا همه تون که دوباره اومدید ما به هوای اینکه شما نبودید رفتیم دستتون درد نکنه
-
@گـمنام یه لحظه اون چتت رو باز کن کارت دارم
-
@گـمنام در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
به همين ماه عزيز قسم كه حلال نميكنم
ديگه كاري با هيچكدومتون ندارمیا امام حسین ملیکا چی شده
-
ديگه كاري با هيچكدومتون ندارمیا امام حسین ملیکا چی شده
@جنگنده ملیکا جواب منو نمی دی جواب قسممو بده
-
ملیکا مریم میگه چتت رو باز کن براش لطفا
-
آقا همه تون که دوباره اومدید ما به هوای اینکه شما نبودید رفتیم دستتون درد نکنه
-
ديگه كاري با هيچكدومتون ندارمسلام ملیکای عزیزم..خوش اومدی..منتظرت بودیم..همین حس الان شما رو من شب ۲۱ ماه مبارک داشتم .نمیدونم مخاطب حرفت حرفای بچه هاست یا لفت دادن من..اگه به خاطر منه که واقعا ازت معذرت میخام
ببخشید اگه اسپم شد بچه ها
-
ملیکا مریم میگه چتت رو باز کن براش لطفا
-
روزی که همه اینجا با هم جمع شدیم فکرشو نمیکردم که روزی کارمون به جایی برسه که دیگه جواب همو ندیم..
هیچ حرفی ندارم و نمیخوام هم وادار به صحبتت کنم ولی بابت دلخوری که داری و نقش هر کدوم از ما رو %(#ff0000)[باید] بگی %(#ff0000)[چون بحث حلال و حلالیته]فقط امیدوارم مربوط به خروج از گروه نباشه..
@گـمنامسکوت در این مورد هیچ مشکلی رو حل نمیکنه
-
روزی که همه اینجا با هم جمع شدیم فکرشو نمیکردم که روزی کارمون به جایی برسه که دیگه جواب همو ندیم..
هیچ حرفی ندارم و نمیخوام هم وادار به صحبتت کنم ولی بابت دلخوری که داری و نقش هر کدوم از ما رو %(#ff0000)[باید] بگی %(#ff0000)[چون بحث حلال و حلالیته]فقط امیدوارم مربوط به خروج از گروه نباشه..
@گـمنامسکوت در این مورد هیچ مشکلی رو حل نمیکنه
-
قدس به دست چه کسایی آزاد میشه؟
روایت داریم در ملاحم الفتن میگه
یهودیا میرن تو بیت المقدس جمع میشن پشت درخت ها قایم میشن یه قومی به اینا حمله میکنه شعارشون : چیه ؟؟؟ اگه گفتین؟؟ اینجاشو به فارسی میگه:بکش بکش
خون بهای حاج قاسم فتح قدس است
-
اگر قرار باشد بروی کربلا چند شب پیش برایت رقم خورد اگرهم قرار باشد سرباز آقا باشی بازهم چند پیش رقم خوردقدر را قدر دانستی؟ اگر ندانستی هنوز هم فرصت است شب قدر خود را پیدا کن و رقم بزن برای خودت آنچه را میخواهی
شاید آقا 312 یار دارد و فقط منتظر توبه توست