1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
کسی جزوه سال2 یا پیش دانشگاهی آقای رحیمی رو داره؟جواب بدید لطفاااااااااااااااااااا
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
می دونم سوالم غیر درسیه
اما چون تایپک شلوغی بود گفتم بپرسم
امسال برای مدافعان حرم سهمیه گذاشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اینو همین الان شنیدمواسه چی سهمیه بذارن؟؟
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
می دونم سوالم غیر درسیه
اما چون تایپک شلوغی بود گفتم بپرسم
امسال برای مدافعان حرم سهمیه گذاشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اینو همین الان شنیدمنمیدونم.ولی امکانش کمه.اصلا یکم غیر منطقیه.اگه شهید بشن فرزنداشون سهمیه فرزند شهید رو دارند این عادیه ولی خودشون سهمیه داشته باشند یکم عجیبه
-
بچه هاجواب سوال24جزوه ژنتیک استادمیشه یک شصت وچهارم؟؟؟
-
باسلام ،لطفا آقای رحیمی فصل 8 دوم را تدریس کنید
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1 -
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
منم به همین شک کردم.بزار یه سرچ کنم بگم.!!
-
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
منم به همین شک کردم.بزار یه سرچ کنم بگم.!!
وجود داره فقط تو نقاطی که کتاب ذکر کرده تجمعشون بیشتره ( این درک خودم از جمله کتابه شما بازم بپرسید)
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
درسته.وجود نداره!!
منابع:
http://tamamayar.com/چگونه-از-طریق-زبان-مزه-ها-را-می-فهمیم؟.html
http://article.tebyan.net/258271/حس-چشایی
http://magbaz.ir/2016/07/02/آیا-مزه-را-قسمت-خاصی-زبان-حس/ -
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
درسته.وجود نداره!!
منابع:
http://tamamayar.com/چگونه-از-طریق-زبان-مزه-ها-را-می-فهمیم؟.html
http://article.tebyan.net/258271/حس-چشایی
http://magbaz.ir/2016/07/02/آیا-مزه-را-قسمت-خاصی-زبان-حس/ولی خیلی سبزو من الان نگاه کردم اینجوری گفته: نوک زبان به شیرینی، ته زبان به تلخی، کناره های پایینی به شوری و کناره های بالای به ترشی. دقت کنید اینطور نیست که شناسایی شیرینی فقط توسط نوک زبان انجام شود بلکه بیشتر به وسیله ی نوک زبان انجام می شود. (خوب بنظرم این یعنی قسمت های دیگه هم گیرنده دارند!)
-
ولی خیلی سبزو من الان نگاه کردم اینجوری گفته: نوک زبان به شیرینی، ته زبان به تلخی، کناره های پایینی به شوری و کناره های بالای به ترشی بیشترین حساسیت را نشان می دهد. دقت کنید اینطور نیست که شناسایی شیرینی فقط توسط نوک زبان انجام شود بلکه بیشتر به وسیله ی نوک زبان انجام می شود. (خوب بنظرم این یعنی قسمت های دیگه هم گیرنده دارند!)
-
@friend
ببخشید شما جزوه سال دوم آفای رحیمی رو ندارید؟