IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
در جواب@Mashlab313:جمله غلطه چون مثال رد کننده میتونیم براش بیاریم مثل رفتار جوجه کوکو..پس اینکه بگیم هر رفتاری غلطه ...کوکو دررفتارش وراثت نقش داره اما الگو عمل ثابت نیست..ب نظرم اینجوری درسته که بگیم رفتاری که وراثت درش نقش داره میتونه یه الگوی عمل ثابت باشه مثل غاز...
-
کسی جزوه سال2 یا پیش دانشگاهی آقای رحیمی رو داره؟جواب بدید لطفاااااااااااااااااااا
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
می دونم سوالم غیر درسیه
اما چون تایپک شلوغی بود گفتم بپرسم
امسال برای مدافعان حرم سهمیه گذاشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اینو همین الان شنیدمواسه چی سهمیه بذارن؟؟
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
می دونم سوالم غیر درسیه
اما چون تایپک شلوغی بود گفتم بپرسم
امسال برای مدافعان حرم سهمیه گذاشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اینو همین الان شنیدمنمیدونم.ولی امکانش کمه.اصلا یکم غیر منطقیه.اگه شهید بشن فرزنداشون سهمیه فرزند شهید رو دارند این عادیه ولی خودشون سهمیه داشته باشند یکم عجیبه
-
بچه هاجواب سوال24جزوه ژنتیک استادمیشه یک شصت وچهارم؟؟؟
-
باسلام ،لطفا آقای رحیمی فصل 8 دوم را تدریس کنید
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1 -
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
منم به همین شک کردم.بزار یه سرچ کنم بگم.!!
-
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
منم به همین شک کردم.بزار یه سرچ کنم بگم.!!
وجود داره فقط تو نقاطی که کتاب ذکر کرده تجمعشون بیشتره ( این درک خودم از جمله کتابه شما بازم بپرسید)
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
درسته.وجود نداره!!
منابع:
http://tamamayar.com/چگونه-از-طریق-زبان-مزه-ها-را-می-فهمیم؟.html
http://article.tebyan.net/258271/حس-چشایی
http://magbaz.ir/2016/07/02/آیا-مزه-را-قسمت-خاصی-زبان-حس/ -
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
درسته.وجود نداره!!
منابع:
http://tamamayar.com/چگونه-از-طریق-زبان-مزه-ها-را-می-فهمیم؟.html
http://article.tebyan.net/258271/حس-چشایی
http://magbaz.ir/2016/07/02/آیا-مزه-را-قسمت-خاصی-زبان-حس/ولی خیلی سبزو من الان نگاه کردم اینجوری گفته: نوک زبان به شیرینی، ته زبان به تلخی، کناره های پایینی به شوری و کناره های بالای به ترشی. دقت کنید اینطور نیست که شناسایی شیرینی فقط توسط نوک زبان انجام شود بلکه بیشتر به وسیله ی نوک زبان انجام می شود. (خوب بنظرم این یعنی قسمت های دیگه هم گیرنده دارند!)
-
ولی خیلی سبزو من الان نگاه کردم اینجوری گفته: نوک زبان به شیرینی، ته زبان به تلخی، کناره های پایینی به شوری و کناره های بالای به ترشی بیشترین حساسیت را نشان می دهد. دقت کنید اینطور نیست که شناسایی شیرینی فقط توسط نوک زبان انجام شود بلکه بیشتر به وسیله ی نوک زبان انجام می شود. (خوب بنظرم این یعنی قسمت های دیگه هم گیرنده دارند!)