سلام.
1000027243.jpg
لطفا این دو تا تست که مشابه هم هستن رو توضیح بدید. ایده اش رو متوجه نمیشم.
1000027245.jpg
این تست که میگه گروهی از x همانند گروهی از y، یعنی فقط باید درباره یک عضو از اعضای هر گروه صدق کنه؟
1000027246.jpg
ماکروفاژ و سلول های دیواره مویرگ چجوری در عملکرد پروتئین ها موثرند؟ شاید منظورش اینترفرون نوع یک هست که از اینها میتونه ترشح بشه.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام.
چند تا سوال داشتم.
۱. یک گزینه اینطوری بود: یاخته های دارینه ای همانند لنفوسیت ها دارای گیرند های آنتی ژنی هستند. پاسخنامه این رو غلط گرفته بود. دلیلش هم این بود که داشتن گیرنده های آنتی ژنی مربوط به سومین خط دفاعی هست در حالی که یاخته های دارینه ای برای دومین خط دفاعی هستن. من منظورش رو متوجه نمیشم. داشتن گیرنده آنتی ژنی چه ارتباطی به سومین خط دفاعی داره.
۲. 1000026861.jpg
پاسخنامه اینجوری گفته بود: در پی مصرف طولانی مدت کوکائین کاهش مصرف گلوکز در بخش قشری بیشتر از بخش میانی مغز است. ولی به نظرم طبق شکلی که فرستادم دقیقا عکس این موضوع رو نشون میده. هرکاری کردم نتونستم متن رو با تصویر مطابقت بدم.
1000026864.jpg
صورت سوال داره میگه بخش درونی بعد پاسخنامه با بخش زیرین لایه عنکبوتیه این گزینه رو تحلیل کرده.😐
میدونم زیاده. شما به بزرگی خودتون ببخشید😁🌸
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام
صورت تست طبق چیزی که زیر مینویسم بیان شده، میخوام لطفا بهم بگین به نظر شما منظور از ساختار ها چیه؟"کامل عنوان کنید لطفا"
با توجه به زنجیره ی انتقال الکترون و تشکیل ATP در میتوکندری در نتیجه ی فعالیت این زنجیره، در ارتباط با ساختار هایی که توانایی انتقال پروتون ها را دارند،کدام موارد درست اند؟
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
هـرکسی بلده جواب بده. این گزینه غلطه یا درسته؟؟ اگه غلطه با دلیل بگید
هر رفتاری که در آن وراثــت نقش تعیین کننده دارد الگوی عمل ثابت نام دارد. -
اقای رحیمی اگه میشه بعد از ژنتیک فصل تولید مثل جانوری رو شروع کنید ممنون
-
در جواب@Mashlab313:جمله غلطه چون مثال رد کننده میتونیم براش بیاریم مثل رفتار جوجه کوکو..پس اینکه بگیم هر رفتاری غلطه ...کوکو دررفتارش وراثت نقش داره اما الگو عمل ثابت نیست..ب نظرم اینجوری درسته که بگیم رفتاری که وراثت درش نقش داره میتونه یه الگوی عمل ثابت باشه مثل غاز...
-
کسی جزوه سال2 یا پیش دانشگاهی آقای رحیمی رو داره؟جواب بدید لطفاااااااااااااااااااا
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
می دونم سوالم غیر درسیه
اما چون تایپک شلوغی بود گفتم بپرسم
امسال برای مدافعان حرم سهمیه گذاشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اینو همین الان شنیدمواسه چی سهمیه بذارن؟؟
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
می دونم سوالم غیر درسیه
اما چون تایپک شلوغی بود گفتم بپرسم
امسال برای مدافعان حرم سهمیه گذاشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اینو همین الان شنیدمنمیدونم.ولی امکانش کمه.اصلا یکم غیر منطقیه.اگه شهید بشن فرزنداشون سهمیه فرزند شهید رو دارند این عادیه ولی خودشون سهمیه داشته باشند یکم عجیبه
-
بچه هاجواب سوال24جزوه ژنتیک استادمیشه یک شصت وچهارم؟؟؟
-
باسلام ،لطفا آقای رحیمی فصل 8 دوم را تدریس کنید
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1 -
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
منم به همین شک کردم.بزار یه سرچ کنم بگم.!!
-
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
منم به همین شک کردم.بزار یه سرچ کنم بگم.!!
وجود داره فقط تو نقاطی که کتاب ذکر کرده تجمعشون بیشتره ( این درک خودم از جمله کتابه شما بازم بپرسید)
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
درسته.وجود نداره!!
منابع:
http://tamamayar.com/چگونه-از-طریق-زبان-مزه-ها-را-می-فهمیم؟.html
http://article.tebyan.net/258271/حس-چشایی
http://magbaz.ir/2016/07/02/آیا-مزه-را-قسمت-خاصی-زبان-حس/ -
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
درسته.وجود نداره!!
منابع:
http://tamamayar.com/چگونه-از-طریق-زبان-مزه-ها-را-می-فهمیم؟.html
http://article.tebyan.net/258271/حس-چشایی
http://magbaz.ir/2016/07/02/آیا-مزه-را-قسمت-خاصی-زبان-حس/ولی خیلی سبزو من الان نگاه کردم اینجوری گفته: نوک زبان به شیرینی، ته زبان به تلخی، کناره های پایینی به شوری و کناره های بالای به ترشی. دقت کنید اینطور نیست که شناسایی شیرینی فقط توسط نوک زبان انجام شود بلکه بیشتر به وسیله ی نوک زبان انجام می شود. (خوب بنظرم این یعنی قسمت های دیگه هم گیرنده دارند!)
-
ولی خیلی سبزو من الان نگاه کردم اینجوری گفته: نوک زبان به شیرینی، ته زبان به تلخی، کناره های پایینی به شوری و کناره های بالای به ترشی بیشترین حساسیت را نشان می دهد. دقت کنید اینطور نیست که شناسایی شیرینی فقط توسط نوک زبان انجام شود بلکه بیشتر به وسیله ی نوک زبان انجام می شود. (خوب بنظرم این یعنی قسمت های دیگه هم گیرنده دارند!)