نحوه کار با کتاب قرابت الگو
-
سلام دوستان
یازدهم تجربی هستم. سال ۱۴۰۰ کنکور دارم.
میخواستم بدونم که آیا کسی از دوستان شیوه صحیح استفاده از کتاب قرابت معنایی الگو رو داره؟؟؟
چجوری تست هارو در کنار درسنامه با هم پیش ببرماگه کسی از دوستان اطلاعی داره،لطفا راهنمایی کنه
-
Ali Ghasemian 0
سلام من خودم امسال کل ادبیاتو با کتابای موضوعی نشرالگو پیش رفتم و راضی بودم...من برای قرابت تمام درسنامه ها رو مطالعه نمیکردم اما تستای درس به درس هر درس رو بعضی وقت چندین بار مرور میکردم بالاخره رایج ترین بیتای مرتبط هر بخش تا حدودی دستم میومد و مفاهیم پر تکرار رو هم کامل مطالعه کردم از اونجایی که موضوعات کلی تستای قرابت رو تو این بخش معرفی میکنه ، تسلط بهش خیلی خوبه و تستای کلی ترکیبی نون شب رو هم سعی کردم تقریبا بدون وقفه کار کنم...در کل به مرور به پیشرفتم تو آزمونا کمک کرد شما هم میتونید نهایتا درسنامه مربوط به بخشای خاصی رو مطالعه کنید و برای پیش بردن درسنامه هم اگر بتونید با مباحث آزمون هماهنگ باشید عالیه ولی خب نیاز نیست تمام درسنامه ها رو کامل بخونید چون مانع تست زدن نمیشه -
Ali Ghasemian 0
سلام من خودم امسال کل ادبیاتو با کتابای موضوعی نشرالگو پیش رفتم و راضی بودم...من برای قرابت تمام درسنامه ها رو مطالعه نمیکردم اما تستای درس به درس هر درس رو بعضی وقت چندین بار مرور میکردم بالاخره رایج ترین بیتای مرتبط هر بخش تا حدودی دستم میومد و مفاهیم پر تکرار رو هم کامل مطالعه کردم از اونجایی که موضوعات کلی تستای قرابت رو تو این بخش معرفی میکنه ، تسلط بهش خیلی خوبه و تستای کلی ترکیبی نون شب رو هم سعی کردم تقریبا بدون وقفه کار کنم...در کل به مرور به پیشرفتم تو آزمونا کمک کرد شما هم میتونید نهایتا درسنامه مربوط به بخشای خاصی رو مطالعه کنید و برای پیش بردن درسنامه هم اگر بتونید با مباحث آزمون هماهنگ باشید عالیه ولی خب نیاز نیست تمام درسنامه ها رو کامل بخونید چون مانع تست زدن نمیشهunlimited البته یه بدی که قرابت نشر الگو امسال داشت این بود که درسای یازدهم (شایدم بقیه درسا) رو به ترتیب کتاب نیاورده بود و یه درسایی توش نبود یا یه سری چیزا اضافی بود
-
unlimited البته یه بدی که قرابت نشر الگو امسال داشت این بود که درسای یازدهم (شایدم بقیه درسا) رو به ترتیب کتاب نیاورده بود و یه درسایی توش نبود یا یه سری چیزا اضافی بود
-
@Dr-Rashidi
کتاب من که چاپ سال قبل تره (یعنی 97 ) زیاد متوجه چیزی نشدم
ولی منم که همه رو نخوندمunlimited نه من امسال گرفتم اینجوری بود یکم گیج شدم نشد همشو بخونم
-
Ali Ghasemian 0
سلام من خودم امسال کل ادبیاتو با کتابای موضوعی نشرالگو پیش رفتم و راضی بودم...من برای قرابت تمام درسنامه ها رو مطالعه نمیکردم اما تستای درس به درس هر درس رو بعضی وقت چندین بار مرور میکردم بالاخره رایج ترین بیتای مرتبط هر بخش تا حدودی دستم میومد و مفاهیم پر تکرار رو هم کامل مطالعه کردم از اونجایی که موضوعات کلی تستای قرابت رو تو این بخش معرفی میکنه ، تسلط بهش خیلی خوبه و تستای کلی ترکیبی نون شب رو هم سعی کردم تقریبا بدون وقفه کار کنم...در کل به مرور به پیشرفتم تو آزمونا کمک کرد شما هم میتونید نهایتا درسنامه مربوط به بخشای خاصی رو مطالعه کنید و برای پیش بردن درسنامه هم اگر بتونید با مباحث آزمون هماهنگ باشید عالیه ولی خب نیاز نیست تمام درسنامه ها رو کامل بخونید چون مانع تست زدن نمیشهunlimited
سپاسگزارمبه نظر شما
برای نون شب زود نیست که از الان شروع کنم؟؟
چون کلا ۱۵۰ تا آزمون داره و اگه الان شروع کنم حداقل سه چهار ماه مانده به کنکور تموم میشهبه نظر شما میشه تست هاش رو حتی بدون مطالعه درسنامه هم زد؟ درسته؟؟؟
یعنی اگه تمرکز کنم رو تستهاش بیشتر جواب میده؟؟ -
unlimited
سپاسگزارمبه نظر شما
برای نون شب زود نیست که از الان شروع کنم؟؟
چون کلا ۱۵۰ تا آزمون داره و اگه الان شروع کنم حداقل سه چهار ماه مانده به کنکور تموم میشهبه نظر شما میشه تست هاش رو حتی بدون مطالعه درسنامه هم زد؟ درسته؟؟؟
یعنی اگه تمرکز کنم رو تستهاش بیشتر جواب میده؟؟Ali Ghasemian 0
خواهش میکنم
نه زود نیس اتفاقا همین روزا شروع کنید ؛ و بعد از اینکه تمام تست ها رو یک دور زدید میتونید دور دومو هم بزنید که بیشتر تستای مارک دار رو پوشش بده حتی اونایی که ایراد نداشتید باز هم مرور میشه بعد میتونید منبعتونو عوض کنید و از قرابت خیلی سبز که به صورت آزمون هست استفاده کنید حالا من دیگه سراغ اون نرفتم در عوض تستای جامع خیلی سبزو گرفتم که جداگانه استفاده کنم اما شنیدم قرابت خیلی سبز هم به عنوان مکمل خیلی تاثیر گذاره .
برای ورود به تستا هم میشه به درسنامه وابسته نبود مخصوصا بخش نون شب که تستای کلی تری داره با دیدن نمونه های بیشتر میشه مسلط شد و مطالعه مفاهیم پرتکرار هم بهش کمک میکنه نون شب هم باید هر شب کار بشه ولی تستای درس به درسو بذارید برای زمانی که رسیدید به همون بخش که همونم به نظر من میشه بدون درسنامه از پسش بر اومد بعد از طرفی بعد هر آزمون تحلیل پاسخ ها رو هم دارید که باز هم نیازتونو برطرف میکنه.
و البته که اگر تمرکزتونو بذارید رو تستای بیشتر خیـلی بهتر جواب میده