Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
madamfaezeh در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان ریاضی ها هندسه مختصاتی تجربی رو در چه کتابی می خونن؟ من مشتق و کاربرد مشتق رو از دیفرانسیل استاد ثابتی دیدم اما هندسه مختصاتی تو دیفرانسیل نیستباید از کدوم فیلم های ریاضی استفاده کنم به شما دوستان هم پیشنهاد میدم تدریس مشتق و کاربرد رو از استاد ثابتی ببینید چون آقای امینی راد حالا حالاها مونده تا ریاضی رو تموم کنه
تو هندسه مختصاتی چیا میخونین؟
گمونم باید تحلیلی ما رو ببینین -
banoo در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان ریاضی ها هندسه مختصاتی تجربی رو در چه کتابی می خونن؟ من مشتق و کاربرد مشتق رو از دیفرانسیل استاد ثابتی دیدم اما هندسه مختصاتی تو دیفرانسیل نیستباید از کدوم فیلم های ریاضی استفاده کنم به شما دوستان هم پیشنهاد میدم تدریس مشتق و کاربرد رو از استاد ثابتی ببینید چون آقای امینی راد حالا حالاها مونده تا ریاضی رو تموم کنه
گمونم باید تحلیلی ما رو ببینیندقیقا
-
گمونم باید تحلیلی ما رو ببینین
خوب حالا چیکار کنیم؟ کدوم فیلمارو نگاه کنیم؟ -
گمونم باید تحلیلی ما رو ببینینمن درس یادم نیس چی بود تحلیلی اما یه چیز خوب یادم
هندسه تحلیلی بچه های ریاضی برا تجربیا یه چیز در حد مقدمه اس
به نظرم تا جایی که میشه مباحث از تجربی ببینین تا ریاضی
چون حتی نحوه سوالا ی ریاضیام با تجربیا فرق فوکوله -
اقا کلمه ای محشر برای شما کمه شما دیکه ترکوندین(انشالا هر جا باشین سالم باشین)
-
سلام دوستان ... میشه یه لینک فیلم آمار رو بهم معرفی کنین...کم حجم و مفید...قبلا چندبار خوندمش نمیخوام زیاد درس بده فقط میخوام یکم مرور شه واسم و تست بزنه.... اگر هست بهم بگین...ممنون ازتون
-
سلام میشه اگه اطلاع دارین بمن هم بگین انتگرال رومیتونم ازکدوم استادنگاه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
zohreh1378 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام میشه اگه اطلاع دارین بمن هم بگین انتگرال رومیتونم ازکدوم استادنگاه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسینی فرد
-
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:حداقل این ها رو می خواد:
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون)میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه)دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق) -
خیلی ممنون منم تمام سعمو از نظر مالی میکنم ولی میدونم هر کاری کنم نمی تونم لطف بی نهایت معلم های خوبم رو جبران کنم
-
استاد بی نظیری !
-
استاد محشری و حرف نداری خدا اجرت بده.
-
سلام بچه ها دربین دبیرای ریاضی الائ کسی هست که هندسه رو واقعا عالی تدریس کرده باشه اگه هست معرفی کنید
-
مشششتتتق
-
آقای امینی حرف نداریی بخدااا من میخواستم مثلثات رو حذف کنم واسه کنکور ولی واقعا مثلثات با خیلییی از مباحث ترکیب میشد..این روش تدریس شهودی شما حرف نداره..مثلثات آب خوردن شد..تازه روش حل معادلات مثلثاتی خیلی عالیی بود..دبیر ما میگفت ۱۲ تا فرمول حفظ کنین :| ولی با روش شهودی فقط یه فرمول کافی بود..خیلی ممنون از شما و مؤسسه آلا ایشالا همیشه سالم و سلامت باشید
-
سلام.آیا فقط با دیدن فیلما میشه ریاضیو ۳۰ زد