اللهم عجل لولیک الفرج
-
@jahad-20 رود نمیگه جلو مو گرفتن پس من مرداب میشم، میگه حتی اگه سنگم جلوم باشه سوراخش میکنم تا به راحم ادامه بدم!
-
[ آخـراݪزمـان ]
[ حضرتمحمد{صݪےاللهعݪیہوآلہ}مۍفرمایَند: ]مردمانشاݩ با زباݩ ، ٺظاهر بہ دوسٺے دارند ؛ اما در دݪ ، دشمݩ هسٺند گناه همہ جا را فرا مےگیرد و عݪنے بہ گناه افٺخار مےڪنند و اسلام را چوݩ پوسٺینے واژگونہ مےپوشنــد...!
منبع| بحاراݪأنوار ، جلد۲۲ ، صفحہ۴۵۳
اللﮩـمعجـللولیـڪالفـرج
️
-
عشق به پروردگار
@ریاضیا
@انسانیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
-
عشق به پروردگار
@ریاضیا
@انسانیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز خیلی دلم گرفته بود نمیدونستم دیگه چه کار باید کنم جمعه ها معمولا این جوری میشم بد جوری دلم برا اونی که با ظهورش به همه غم ها پایان میده تنگ شده بود
همون دو صفحه قرآنی که هرروز میخونم رو با چند تا صلوات تقدیمش کردم تا بلکه اینجوری خدا هم دلش به رحم بیاد و ظهور رو سریع تر مهیا کنه. یاعلی
-
[
#کلیپ جدید و مهمِ
« او خیلی تنهاست »
این یک اعترافِ مهمه!
#نشر_حداکثری در اینستاگرام...
کانال مهدویت مهدیاران
t.me/joinchat/AAAAAD_J7HTbR_0l4EVujA ]( https://t.me/Mahdiaran/8134 )
️
لینک ویدئو
-
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز خیلی دلم گرفته بود نمیدونستم دیگه چه کار باید کنم جمعه ها معمولا این جوری میشم بد جوری دلم برا اونی که با ظهورش به همه غم ها پایان میده تنگ شده بود
همون دو صفحه قرآنی که هرروز میخونم رو با چند تا صلوات تقدیمش کردم تا بلکه اینجوری خدا هم دلش به رحم بیاد و ظهور رو سریع تر مهیا کنه. یاعلی
Javid سلام
خدا همیشه به فکر بنده هاشه وخود خدا گفته اگه بنده ام میدونستم من چقدر دوسش دارم یه ثانیه هم ازم دور نمیشد
دلیل غیبت اقامون عدم آمادگی مردم برای پذیرفتن ایشونه
اگه به اندازه تشنگی که با آب رفع میشه همگی تشنه ظهوربودن آقا زودتر ظهورمیکردن
همه حرف اینه که اونجایی که گفتین (خدا دلش رحم بیاد ) این لفظ مناسب نی ممکنه دیگران رو به اشتباه بندازه -
Javid سلام
خدا همیشه به فکر بنده هاشه وخود خدا گفته اگه بنده ام میدونستم من چقدر دوسش دارم یه ثانیه هم ازم دور نمیشد
دلیل غیبت اقامون عدم آمادگی مردم برای پذیرفتن ایشونه
اگه به اندازه تشنگی که با آب رفع میشه همگی تشنه ظهوربودن آقا زودتر ظهورمیکردن
همه حرف اینه که اونجایی که گفتین (خدا دلش رحم بیاد ) این لفظ مناسب نی ممکنه دیگران رو به اشتباه بندازهAsma ezzedi
بله درسته. همه جهان باید شایستگی ظهور رو داشته باشه. منظورم این بود که باید بگیم اشتباه کردیم که قدر امامان رو ندونستیم اگه قدرشون رو میدونستیم هیچ وقت خدا ولی خودش رو از ما نمیگرفت. حالا ام اگه همه مردم جهان به این برسن که اشتباه کردن همه چی حل میشه. -
-
به نام خدایی که خدای همه س نه یه عده خاص
به نام خدایی به بنده هاش مهلت میده
به نام خدای مهربون
به نام خدایی که میگه چرا دارم عذابتون میدم
به نام خدای نوح پیامبری که هزرار سال طول کشید تا قومشو نفرین کنه
به نا خدای ابراهیم پیامبری که حتی روی منجنیق به نمرود بی احترامی نکرد
به نام خدای موسی پیامبری که با همه بدی های بنی اسرائیل ساخت
به نام خدای عیسی پیامبری که با بنده های خدا بد رفتاری نکرد
به نام خدای محمد پیامبری که رحمته للعلمین هستآره،مسلمونا انتظار داشتم شما هم ذره ای شبیه خداتون باشید!اما نیستید!کارتون دل شکستنه،کارتون آزار بقیه س،بله برداشت کنید،دقیقا با شمایی هستم که این متنو میخونید!
مسلمونا!روزی 9 بار چی میگید،اشهد ان محمدا رسول الله؟!همیشه دم از چی میزنید؟!انتظار ظهور؟!حاضرید امامتون یه نگاه به کارنامه اعمالون بندازه؟!پیامبرتون اینجوری رفتار میکرد؟!فحش میداد؟!بد و بیرا میگفت؟!از همه اسلام فقط والضالین شو فهمیدید!برداشت تند رویانه که فقط ظاهرر هر چیزیو میبینه!یاد داعش افتادم!رحمت بر داعش و سعودی که حداقل رو بازی میکنن!نه مثل شما حیدر حیدر کنن و زیر پاهاشون آدما رو له کنن!بنظرتون علی امروز از کارای شما راضیه؟تا کی باید عماد و قاسم فدا شه تا شما لحظه ای فکر کنید؟!
آره من خیلی آدم بدیم!من بی غیرتم!من خودخواهم!پدر و مادرم هم اینجوری با من رفتار کردن!همه اینا درست،ولی تو کدوم آیه قران گفتن برید به بقیه این حرفا رو یزنید!کجای اسلام به شما گفته بقیه رو خورد کنید!یا محمدا میبینی؟این همون امت توئه!این همونیه براشون جون دادی!آره این همونه!همونایی که کارشون تهمت زدنه!همونایی که میگن من بدعت میذارم!من کافرم!آره!شما چرا مسلمون نیستید؟!
تا کی ظلم میکنید؟شما همونایی هستید که دیروز در برابر علی تو صفین و حسین بن علی تو کربلا ایستادید و فردا جلوی مهدی خواهید ایستاد!چون تندرو جماعت حتی از امامش هم جلو میافته!حالم از دینتون از خودتون بهم میخوره!شما اصلا آدمید؟شما اونی هستید که فرشته ها دیدن نه اونی که خدا میدونست و اونا نمی دونستن!
امروز و روزهای قبل منو له کردید!نابود کردید!من به دین شما کافرم!روز قیامت معلوم میشه کی به حق نزدیک تره،من کافر گناهکاره بی دین بی ملاحضه خودخواه بی غیرت یا شما مومنین!
خداحافظ اهالی بهشت من جهنم واقعی خودمو به بهشت دورغین و پر شرک شما ترجیح میدم
-
-
-
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
به همه خوبین؟؟
حالتون خوبه خدا رو شکر
میخواستم یه کاری کنم
هری کی پایست بگه
5 روز برای اقا داش @MaryaM-_-sh خانم
یعنی اقا ابوالفضل زیارت عاشورا بخونیم
هر کی پایست بگه