اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
سلام به همه
دیشب یادم رفت تو چالش شرکت کنم
امشب به نیابت ظهور امام مهدی (عج) ۱۰۰ تا صلوات فرستادم -
-
@jahad-20 رود نمیگه جلو مو گرفتن پس من مرداب میشم، میگه حتی اگه سنگم جلوم باشه سوراخش میکنم تا به راحم ادامه بدم!
-
[ آخـراݪزمـان ]
[ حضرتمحمد{صݪےاللهعݪیہوآلہ}مۍفرمایَند: ]مردمانشاݩ با زباݩ ، ٺظاهر بہ دوسٺے دارند ؛ اما در دݪ ، دشمݩ هسٺند گناه همہ جا را فرا مےگیرد و عݪنے بہ گناه افٺخار مےڪنند و اسلام را چوݩ پوسٺینے واژگونہ مےپوشنــد...!
منبع| بحاراݪأنوار ، جلد۲۲ ، صفحہ۴۵۳
اللﮩـمعجـللولیـڪالفـرج
️
-
عشق به پروردگار
@ریاضیا
@انسانیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
-
عشق به پروردگار
@ریاضیا
@انسانیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز خیلی دلم گرفته بود نمیدونستم دیگه چه کار باید کنم جمعه ها معمولا این جوری میشم بد جوری دلم برا اونی که با ظهورش به همه غم ها پایان میده تنگ شده بود
همون دو صفحه قرآنی که هرروز میخونم رو با چند تا صلوات تقدیمش کردم تا بلکه اینجوری خدا هم دلش به رحم بیاد و ظهور رو سریع تر مهیا کنه. یاعلی
-
[
#کلیپ جدید و مهمِ
« او خیلی تنهاست »
این یک اعترافِ مهمه!
#نشر_حداکثری در اینستاگرام...
کانال مهدویت مهدیاران
t.me/joinchat/AAAAAD_J7HTbR_0l4EVujA ]( https://t.me/Mahdiaran/8134 )
️
لینک ویدئو
-
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز خیلی دلم گرفته بود نمیدونستم دیگه چه کار باید کنم جمعه ها معمولا این جوری میشم بد جوری دلم برا اونی که با ظهورش به همه غم ها پایان میده تنگ شده بود
همون دو صفحه قرآنی که هرروز میخونم رو با چند تا صلوات تقدیمش کردم تا بلکه اینجوری خدا هم دلش به رحم بیاد و ظهور رو سریع تر مهیا کنه. یاعلی
Javid سلام
خدا همیشه به فکر بنده هاشه وخود خدا گفته اگه بنده ام میدونستم من چقدر دوسش دارم یه ثانیه هم ازم دور نمیشد
دلیل غیبت اقامون عدم آمادگی مردم برای پذیرفتن ایشونه
اگه به اندازه تشنگی که با آب رفع میشه همگی تشنه ظهوربودن آقا زودتر ظهورمیکردن
همه حرف اینه که اونجایی که گفتین (خدا دلش رحم بیاد ) این لفظ مناسب نی ممکنه دیگران رو به اشتباه بندازه -
Javid سلام
خدا همیشه به فکر بنده هاشه وخود خدا گفته اگه بنده ام میدونستم من چقدر دوسش دارم یه ثانیه هم ازم دور نمیشد
دلیل غیبت اقامون عدم آمادگی مردم برای پذیرفتن ایشونه
اگه به اندازه تشنگی که با آب رفع میشه همگی تشنه ظهوربودن آقا زودتر ظهورمیکردن
همه حرف اینه که اونجایی که گفتین (خدا دلش رحم بیاد ) این لفظ مناسب نی ممکنه دیگران رو به اشتباه بندازهAsma ezzedi
بله درسته. همه جهان باید شایستگی ظهور رو داشته باشه. منظورم این بود که باید بگیم اشتباه کردیم که قدر امامان رو ندونستیم اگه قدرشون رو میدونستیم هیچ وقت خدا ولی خودش رو از ما نمیگرفت. حالا ام اگه همه مردم جهان به این برسن که اشتباه کردن همه چی حل میشه. -