[تست]- زبان پارسی
-
تکنیک عبدول متود رو کیا بلدن ؟
-
Vampire_Hunter در [تست]- زبان پارسی گفته است:
من یادمه معلم سوم دبیرستانمون( 2 سال پیش) یه تست زبان فارسی که تکواژ واژه رو پرسیده بود اینجوری حل کرد : ) منتهی چون من اون سال کلاً زبان فارسی نمیخوندم متوجه نشدم : )
اول باید کامل مبحث تکواژ واژه رو یاد بگیریم بعد سراغ روش های سریع بریم ... آخه تا وقتی که ندونیم مثلاً "ساختمان" سه تکواژه چطور می تونیم اختلاف تکواژ واژه رو حساب کنیم ؟ -
من یادمه معلم سوم دبیرستانمون( 2 سال پیش) یه تست زبان فارسی که تکواژ واژه رو پرسیده بود اینجوری حل کرد : ) منتهی چون من اون سال کلاً زبان فارسی نمیخوندم متوجه نشدم : )
اول باید کامل مبحث تکواژ واژه رو یاد بگیریم بعد سراغ روش های سریع بریم ... آخه تا وقتی که ندونیم مثلاً "ساختمان" سه تکواژه چطور می تونیم اختلاف تکواژ واژه رو حساب کنیم ؟ARTHUR ساختمان ؟؟؟ سه تکواژ؟؟؟
ساخت + م + ان ؟؟؟ یا ساخت + ــــِـــ + مان ؟؟؟
یا ساخت + مان -
ARTHUR ساختمان ؟؟؟ سه تکواژ؟؟؟
یا ساخت + مانVampire_Hunter در [تست]- زبان پارسی گفته است:
یا ساخت + مانساخت+ ـه + مان
تو کتاب الگو دیدم فکر کنم. حالا بچه هایی که الگو دارن لطف کنن بگن تو چه کنکوری اومده بود چون من یادم نیست
-
یا ساخت + مانساخت+ ـه + مان
تو کتاب الگو دیدم فکر کنم. حالا بچه هایی که الگو دارن لطف کنن بگن تو چه کنکوری اومده بود چون من یادم نیست
ARTHUR من کلن تکواژ رو میزارم کنار..بقیه مباحثو بخونی فک کنم بیشتر بشه نتیجه گرفت ! تکواژ بزاری آخر سر بخونی
-
ARTHUR من کلن تکواژ رو میزارم کنار..بقیه مباحثو بخونی فک کنم بیشتر بشه نتیجه گرفت ! تکواژ بزاری آخر سر بخونی
آهان پیدا کردم آقا ببخشید واژه ی گذشتگان بود نه ساختمان اما ساختمان هم فکر کنم همونطوری میشه.کنکور 92 تجربی. گذشتگان = گذشت+ـه+ان
تکواژ واژه توی ساختمان واژه هم کاربرد داره ها !
-
آهان پیدا کردم آقا ببخشید واژه ی گذشتگان بود نه ساختمان اما ساختمان هم فکر کنم همونطوری میشه.کنکور 92 تجربی. گذشتگان = گذشت+ـه+ان
تکواژ واژه توی ساختمان واژه هم کاربرد داره ها !
ARTHUR خدا نگم چیکارت کنه نگرانم کردی
پس ساختمان همون دو تکواژ؟ -
الان دقیق یادم نمیاد ولی گمونم تکنیک استاد راوشم همین بود. :|
-
ARTHUR در [تست]- زبان پارسی گفته است:
ساختمان رو به شک افتادم !
کسی جایی این واژه رو ندید چند تکواژ میشه ؟
چی شدهه؟؟
تکواژ های ساختمان؟banoo در [تست]- زبان پارسی گفته است:
چی شدهه؟؟
تکواژ های ساختمان؟آره .
همون 3 تکواژ میشه. یه نقل از خیلی سبز:
به تجزیه ی واژه ی «شیرخوارگی» دقت کنید ؛ « ــه» در واژه هایی مثل شیرخوارگی ، هفتگی ، آزادگی ، وابستگی ، دلبستگی و .... پنهان است اما چون تاثیر مفهومش بر واژه وجود دارد و تلفظ می شود، باید شمرده شود. -
banoo در [تست]- زبان پارسی گفته است:
چی شدهه؟؟
تکواژ های ساختمان؟آره .
به تجزیه ی واژه ی «شیرخوارگی» دقت کنید ؛ « ــه» در واژه هایی مثل شیرخوارگی ، هفتگی ، آزادگی ، وابستگی ، دلبستگی و .... پنهان است اما چون تاثیر مفهومش بر واژه وجود دارد و تلفظ می شود، باید شمرده شود.ARTHUR در [تست]- زبان پارسی گفته است:
چی شدهه؟؟
تکواژ های ساختمان؟آره .
به تجزیه ی واژه ی «شیرخوارگی» دقت کنید ؛ « ــه» در واژه هایی مثل شیرخوارگی ، هفتگی ، آزادگی ، وابستگی ، دلبستگی و .... پنهان است اما چون تاثیر مفهومش بر واژه وجود دارد و تلفظ می شود، باید شمرده شود.الان پرسیدم
-
بچه ها مشابه این کلمه هایی که تو کتاب گفته ساده هستن رو اگه پیدا کردین به این لیست اضافه کنید
دشوار-تابستان-زمستان-دبستان-ساربان-خلبان-شبان-زنخدان-ناودان-خاندان-سیاوش-سهراب-رستم-تهمینه-شیرین-دستگاه-استوار-بنگاه-پگاه-غنچه-پارچه-کلوچه-کوچه-مژه-دیوار-دیوانه-وادار -
شنیدین؟
گفتن ساختمان دو نکواژه
ساخت+مان
و مشتقپس کی باید ـه رو حساب کنیم؟
من الان گیج شدم .
شنیدین؟
گفتن ساختمان دو نکواژه
ساخت+مان
و مشتقپس کی باید ـه رو حساب کنیم؟
من الان گیج شدم .
من امشب این قسمتا رو باید خوب بخونم چون یادم رفته
ولی خوندم میام میگم.فوقش از آقای عبدالمحمدی میپرسم -
شنیدین؟
گفتن ساختمان دو نکواژه
ساخت+مان
و مشتقبه طور کلی هر کلمه ای که بن فعل در ان باشد جدا میشود:
مثل همین ساختمان=ساخت+مان
یا: سازمان=ساز+مان -
شمارش تکواژ خیلی ریسکه
حتی اگه عالی هم کار کرده باشید بازم تو کنکور یه دونه از چشمتون جا بمونه تست رو غلط میزنید
خیلی هم وقت گیر میشه برای اینکه چک کنید اشتباه نکردید باید یه وقت اضافه هم بذارید
من که به شخصه نگاهشم نمیکنمReza.Tah در [تست]- زبان پارسی گفته است:
شمارش تکواژ خیلی ریسکه
حتی اگه عالی هم کار کرده باشید بازم تو کنکور یه دونه از چشمتون جا بمونه تست رو غلط میزنید
خیلی هم وقت گیر میشه برای اینکه چک کنید اشتباه نکردید باید یه وقت اضافه هم بذارید
من که به شخصه نگاهشم نمیکنموقت گیرهه