-
یعنی بچه ها شما نگران نیستید شیمی نصف بیشترش مونده بعد تعطیلات ضبط ميشه آلا این رسمش نبود واقعن رسمش نبود من ميدونم تا آخر تیر هم تموم نميشه
فیلمای پارسالم که انقد ماشالا قاطیه خدا من چقد بدبختمŠàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یعنی بچه ها شما نگران نیستید شیمی نصف بیشترش مونده بعد تعطیلات ضبط ميشه آلا این رسمش نبود واقعن رسمش نبود من ميدونم تا آخر تیر هم تموم نميشه
فیلمای پارسالم که انقد ماشالا قاطیه خدا من چقد بدبختمناراحتم اما نگران نیستم
دو دلیل
1.آلا رو حرفش مونده همیشه
2. فیلمای پارسال منو گیج نمیکنه اگه اذیت میشین ازینجا پیدا کنین برین تو سایت استاد ازونجا ترتیب جلسات روببینین -
banoo@
یعنی تا آخر فروردین تموم ميشه بخدا از بس گریه کردم سردرد گرفتم
خب تو سایت آقای آقاجانی رفتم اما فیلمای پارسال نیست یکی کمکم کنهŠàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo@
یعنی تا آخر فروردین تموم ميشه بخدا از بس گریه کردم سردرد گرفتم
خب تو سایت آقای آقاجانی رفتم اما فیلمای پارسال نیست یکی کمکم کنهایشالا که تموم میشه
پیش2 پارسال
http://m-aghajani.com/?p=6571 -
banoo@
شیمی سوم و دوم من اونا رو میخام به ترتیب
من شیمی سوم و دومم مونده من چقد احمقم با فیلمای امسال اومدم جلو چه میدونستم اینجوری ميشه خدااااااااااااŠàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo@
من شیمی سوم و دومم مونده من چقد احمقم با فیلمای امسال اومدم جلو چه میدونستم اینجوری ميشه خداااااااااااااین شیمی2
http://m-aghajani.com/?p=6358 -
banoo@
من شیمی سوم و دومم مونده من چقد احمقم با فیلمای امسال اومدم جلو چه میدونستم اینجوری ميشه خدااااااااااااŠàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo@
من شیمی سوم و دومم مونده من چقد احمقم با فیلمای امسال اومدم جلو چه میدونستم اینجوری ميشه خدااااااااااااhttp://m-aghajani.com/?page_id=6265
اینم شیمی3 -
خواهش میکنم جواب بديد اونایی که از فیلمای امسال استفاده میکنن الان چیکار میکنید بنظرتون تمام ميشه تا آخر فروردین من تا پونزدهم تیرهم تمام بشه دعاشون میکنم اما فک نکنم بشه
Šàřà
خیلی عالی درس میدن استاد ولی تمرین های که استاد به عنوان تکلیف میگن و هر چی میگن حتما انجام بدید پیشنهاد میکنم کتابشونو هم داشته باشید (که فروشیه )
کتابشون شامل مفاهیمه و تست های موضوعی و دوپینگ .
از فیلمای پارسال اقای اقاجانی چرا استفاده نمیکنی ؟ واقعا چرا
-
MILAD@
انقد قاطیه پارسال که کلمو میکوبم به ميز خیلی بد کردم که با امسال پیش اومدم فکر کردم واقعن جمع ميشه تا آخر فروردینŠàřà
tفرقی نمیکنه
استوکیومتری
جلسه 35/36/37/38/48/49/50/51/54/55/56/57:/
http://s8.picofile.com/file/8289835976/ss.png
شما به این تصویر نگاه کن نوشته فصل اول شیمی 3 ! استوکیومتری و موازنه شما از این فیلم شروع میکنی میری جلو بترتیب هر چی نوشته شیمی 3 باید بخونی -
خواهش میکنم جواب بديد اونایی که از فیلمای امسال استفاده میکنن الان چیکار میکنید بنظرتون تمام ميشه تا آخر فروردین من تا پونزدهم تیرهم تمام بشه دعاشون میکنم اما فک نکنم بشه
Šàřà منم با فیلمای امسال پیش می رفتم و الان که فیلما کند میایه دارم با پارسال پیش میرم اصلا فرقی نداره هر فیلمی از هر فصلی می خوای بهم بگو تا شماره فیلم رو بهت بگم .این که ناراحتی و گریه کردن نداره گریه باید به خاطر فیزیک کرد که تا بعد 13 فیلم نذاره منم که به استاد طلوعی عادت کردم نمی تونم فیلمای استادای دیگه رو نگاه کنم
-
MILAD@
انقد قاطیه پارسال که کلمو میکوبم به ميز خیلی بد کردم که با امسال پیش اومدم فکر کردم واقعن جمع ميشه تا آخر فروردیناین پست پاک شده! -
بچهها کمک کنید هزینه های ضبط همایش جور شه
-
سلام بچه ها بیاین اینجا درباره ضبط همایش ها بحث کنیم...
http://forum.alaatv.com/topic/3272/کمک-برای-ضبط-همایش-ها -
سلام.از فیلمای پارسال شیمی۲ کامل درس داده شده؟ خوبه بنظرتون؟ من از فیلمای سالای قبل بدم میاد راستش
-
سلام.از فیلمای پارسال شیمی۲ کامل درس داده شده؟ خوبه بنظرتون؟ من از فیلمای سالای قبل بدم میاد راستش
-
ببخشيد برنامه عيد نميدن اقاي آقاجاني!؟
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد