مآجرآهآی من و نهآیی
-
reyhanehbayat اره من قربونت میشم اجی گلی
AMH
فدات نفص
-
AMH عزیز من مثلا سوال اول 2 نمره بود و تو کامل نوشتی حالا نمرشو بدن به سوالی که 1.5 بود و تو ننوشته بودی
حالا این وسط 0.5 نمره ضرر کردی هااااا@جهاد
اونموقع من شاید خودمو خفه کنم
-
@جهاد
اونموقع من شاید خودمو خفه کنم
reyhanehbayat خو بهتره بمونه تا نگران تغییر نمره نشیم
-
AMH چند میشی شمردی؟!
من اصلا نمیدونم چطوری باید شمرد هر چیه غلطام رو حساب کردم از 40 کم کردم تقسیم بر 2 کردمreyhanehbayat اجی نگران نباش من که افتادم برای اولین بار تو این 12 سال
خدایی این چن سالو عادی میخوندم وضعیتم بهتر از این بود معلممون معلم نبود جوک بود -
reyhanehbayat خو بهتره بمونه تا نگران تغییر نمره نشیم
@جهاد
چی بگم والاع
-
reyhanehbayat اجی نگران نباش من که افتادم برای اولین بار تو این 12 سال
خدایی این چن سالو عادی میخوندم وضعیتم بهتر از این بود معلممون معلم نبود جوک بودAMH
غصه نخور بالاخره ی تجربه جدیده دیگع منم شاید بیفتم خیلی دست بالا دادم ب خودم شدم 11
-
AMH عزیز من مثلا سوال اول 2 نمره بود و تو کامل نوشتی حالا نمرشو بدن به سوالی که 1.5 بود و تو ننوشته بودی
حالا این وسط 0.5 نمره ضرر کردی هااااا@جهاد راس میگی هاااا
-
قبلا اتفاق افتاده هااا -
AMH
غصه نخور بالاخره ی تجربه جدیده دیگع منم شاید بیفتم خیلی دست بالا دادم ب خودم شدم 11
reyhanehbayat جیگر ایشالله شهریور
-
قبلا اتفاق افتاده هااا@جهاد دمشون گرم بابا
-
reyhanehbayat جیگر ایشالله شهریور
AMH
من میترسم اون موقع هم نیارم بشم دیپلم ردی
-
-
تو تل بزنید کمپین اعتراض به زبان نهایی
-
AMH
من میترسم اون موقع هم نیارم بشم دیپلم ردی
reyhanehbayat
اجی نگران نباش تو مدرسه ما بزرگ سالا هم امتحان میدن خوده مراقبا دارن بهشون کمک میکنن پاس شن
-
سلام
موارد قابل ذکر پیرامون سوالات زبان خارجه نهایی:️سطح امتحان نهایی زبان خیلی بالا بود علاوه بر لغات دشوار خارج از کتاب ,
️بخش شنیداری رو بسیار سخت اورده قبلا ۶ نمره اول حالت استنباطی بوده و نمره بیار بودامسال این قسمت حذف شده
️3تا متن اوردن اون هم هر سه خارج از کتاب
که برخلاف رویه سال گذشته که از مکالمه ها هم می امد.
نمیدونم طراح محترم چه هدفی دارند واقعا
ولی با چیزی که به اصطلاح دستور العمل بارم بندی زبان قبلا فرستادند هم همخوانی نداشته و باید دوتا از بخشها از متنهای از کتاب اورده بشه
️تقریبا اکثر قریب به اتفاق سوالات گرامر نکته دار بودند سوال کوتاه رو به شکل جمله كاملكس أورده
واقعا من دبیر نمیدونم در چه سطحی باید تدریس کنم و چه نکاتی از گرامر رو باید بگم️شكل صحيح فعلها همه نكته دار
️تاپیک سنتنس ها بعضیا نامانوس
️تازه crops رو غلط نوشته
عکس ذره بین به جای اینکه روی برگ درخت باشه روی کاغذه️در ریدینگ از جمله ای سوال اورده که ساختار اونو نخوندن
The greater .. the harder
نکنه طراح عزیز انتظار داشتند دبیران چنین نکاتی رو به بچه ها میگفتند.
چندین کلمه جدید مثل motivation
Leaf
Ray
Focus
Trustworthy
Waste(از بخش حذفیات)
Proven
Experts
Get rid of
Stream
Master
Unlike
View
Concentration
In order to
Woods
در امتحان استفاده شدند .
جناب طراح پاسخ بدند دلیل استفاده از این همه لغت خارج از کتاب چیه ؟
طراح بزرگوار متاسفانه از پشت عینک مبارک فقط دانش اموزان خودش رو دیده(شاید اونا رو هم ندیده ) و شهرها و روستاهای دور افتاده که در انها فقر به معنی اعم چه از نظر مالی و چه امکانات بیداد میکنه رو نادیده گرفته.
این امتحان شکاف بین تحصیل در مدارس و شهرهای برخوردار و مدارس سایر جاها رو عمیقتر کرده . و مطمئنا امار قبولی در مناطق کم برخوردار بسیار پایین خواهد بودهمینطور شایسته بود طراح عزیز به اوضاع جامعه و به استرس و ترس ناشی از وجود کرونا ویروس در بین دانش اموزان و خونواده ها توجه می کرد و در طرح سوالات منصفتر می بود.
-
reyhanehbayat
اجی نگران نباش تو مدرسه ما بزرگ سالا هم امتحان میدن خوده مراقبا دارن بهشون کمک میکنن پاس شن
AMH
اینجایی ها عقده این نمیرسونن
-
81Sobhan حاجی
-
-
81Sobhan حاجی
reyhanehbayat بله ؟
-
reyhanehbayat بله ؟
81Sobhan
حرف بزن دیع