مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan :beaming_face_with_smiling_eyes: حرف بزن دیع
reyhanehbayat مشکلی با امتحان ندارم نهایتا خیلی کم ببرم 15 یا 16 میبرم
-
AMH :face_with_head-bandage: :expressionless_face: اینجایی ها عقده این نمیرسونن
reyhanehbayat اه چه بد
-
81Sobhan :anguished_face: عاقا ایول خدایی دمت گرمه :beaming_face_with_smiling_eyes:
بت افتخار میکنم:beaming_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face: -
-
reyhanehbayat اه چه بد
AMH :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: فداسرم عابجی
-
AMH :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: فداسرم عابجی
reyhanehbayat :ok_hand: :persevering_face:
-
81Sobhan :anguished_face: عاقا ایول خدایی دمت گرمه :beaming_face_with_smiling_eyes:
بت افتخار میکنم:beaming_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:reyhanehbayat مرسی :face_without_mouth:
-
81Sobhan این میبرم رو یع بار انقد من نشستم فک کردم روم هم نمیشد بت بگم ب زور فهمیدم ینی چی:grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:
-
reyhanehbayat :ok_hand: :persevering_face:
AMH :grinning_face_with_sweat:
-
81Sobhan این میبرم رو یع بار انقد من نشستم فک کردم روم هم نمیشد بت بگم ب زور فهمیدم ینی چی:grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:
reyhanehbayat هان ؟ یعنی واقعا نمیدونستی یعنی چی ؟
شما چی میگید پ ؟ -
81Sobhan نه نمیشه متخصص خصوصیه:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
شما چی میگید پ ؟81Sobhan :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face: نع بخدا ی بار بهم گفتی بیا بروبخون فیزیکو میای میگی 16 بردما:/
من یه دوساعتی درگیرش بودم:grinning_face_with_sweat: -
81Sobhan نه نمیشه متخصص خصوصیه:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
AMH عابجی ترکی بود/؟ منم نفهمیدم:flushed_face: :grinning_face_with_sweat:
-
شما چی میگید پ ؟81Sobhan میگیم 16 میشم مثلا باحالههه ولی میگی 16 میبرم:grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:
-
81Sobhan :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face: نع بخدا ی بار بهم گفتی بیا بروبخون فیزیکو میای میگی 16 بردما:/
من یه دوساعتی درگیرش بودم:grinning_face_with_sweat:reyhanehbayat اها اوکی
-
reyhanehbayat اها اوکی
81Sobhan :grimacing_face: دیه چ اصطلاحاایی دارین؟!