-
elikaبله حرف شما کاملا متین ولی فکر نکنید فقط منطقه سه معلمای استانداردی نداره به خدا من الان تو مرکز استان دارم درس میخونم تو منطقه دو معلمامون یه تست رو نمیتونن حل کنن!!!
ghadremotlagh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
elikaبله حرف شما کاملا متین ولی فکر نکنید فقط منطقه سه معلمای استانداردی نداره به خدا من الان تو مرکز استان دارم درس میخونم تو منطقه دو معلمامون یه تست رو نمیتونن حل کنن!!!
حالان بحث من سر معلما نیست درکل گفتم این چیزا تعجب برانگیز نیست -
سلام دوستان ناچار شدم اینجا سوالم رو بپرسم ببخشید مبحث کامل احتمال از کجا میتوانم پیدا کنم که همایش نباشد
-
سلام دوستان ناچار شدم اینجا سوالم رو بپرسم ببخشید مبحث کامل احتمال از کجا میتوانم پیدا کنم که همایش نباشد
seyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
-
سلام تو مبحث فشار بالابر های هیدرولیکیو استاد تدریس نکردن کسی میدونه حذف شده یا ن؟
-
Dr.Saraaa رشته ام ریاضی ایا ایشون مناسب هست
-
ایشون درسشو میدن و بقیش با شماست که تست بزنید!!!ایشون مرحله ادراک و فهمیدن درس رو براتون حل میکنه و دیگه نیاز نباشه درسنامه بخونید!!!بعدش باید تست بزنید دیگه!!!مناسب بودن یا نبودن نداره که
-
من نمیدونم احتمال شما چجوریه (:
بچه های ریاضی بگن @reza-Tah و banoo -
ما هم نمیدونیم که تجربیا چه مباحثی رو میخونن که اندازه ی ماست یا کم تر ولی من قبلا یه جلسه از کلاس ریاضی تجربیا رو دیدم و خیلی تفاوت داشت به نظرم احتمال رو از آقای شامیزاده ببینین هم همایش نیست و هم مخصوص رشته ی خودمونه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/ -
من نمیدونم احتمال شما چجوریه (:
بچه های ریاضی بگن @reza-Tah و banoo -
ما هم نمیدونیم که تجربیا چه مباحثی رو میخونن که اندازه ی ماست یا کم تر ولی من قبلا یه جلسه از کلاس ریاضی تجربیا رو دیدم و خیلی تفاوت داشت به نظرم احتمال رو از آقای شامیزاده ببینین هم همایش نیست و هم مخصوص رشته ی خودمونه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/از همین لینک که فرستادن ببینید اقای شامیزاده مثال زیاد حل میکنه راه میوفتید
-
مبحث فشار کاملا تموم شده یا هنوزم چیزی مونده ازش؟:/
-
سلام استاد سال همراه با حال خوب رو براتون ارزومندم.
-
دوستان سلام.فقط یک راهنمایی بکنید.من میخوام فیزیک رو با استاد طلوعی شروع کنم .دو تا سوال داشتم؟یکی این که تدریسشون چطوره؟یکی این که توی تدریسشون به طور کامل مطالب پوشش داده میشه و نیازی ب کتاب کمک اموزشی واسه آموزش نیس؟ممنون میشم راهنمایی لازم رو بکنید.در ضمن ب نظرتون کدوم مباحث بهتره که شروع کنم؟
-
دوستان سلام.فقط یک راهنمایی بکنید.من میخوام فیزیک رو با استاد طلوعی شروع کنم .دو تا سوال داشتم؟یکی این که تدریسشون چطوره؟یکی این که توی تدریسشون به طور کامل مطالب پوشش داده میشه و نیازی ب کتاب کمک اموزشی واسه آموزش نیس؟ممنون میشم راهنمایی لازم رو بکنید.در ضمن ب نظرتون کدوم مباحث بهتره که شروع کنم؟
-
MILADخخخخخخخ
-
-
بقیش تدریس میشه یانه؟
-
سلام استاد مباحثی مثل نور و گرما و... رو هم تدریس میکنید؟!
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...