-
سلام دوستان ناچار شدم اینجا سوالم رو بپرسم ببخشید مبحث کامل احتمال از کجا میتوانم پیدا کنم که همایش نباشد
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۶، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهseyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان ناچار شدم اینجا سوالم رو بپرسم ببخشید مبحث کامل احتمال از کجا میتوانم پیدا کنم که همایش نباشد
-
سلام تو مبحث فشار بالابر های هیدرولیکیو استاد تدریس نکردن کسی میدونه حذف شده یا ن؟
-
seyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa رشته ام ریاضی ایا ایشون مناسب هست
-
Dr.Saraaa رشته ام ریاضی ایا ایشون مناسب هست
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهseyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ایشون درسشو میدن و بقیش با شماست که تست بزنید!!!ایشون مرحله ادراک و فهمیدن درس رو براتون حل میکنه و دیگه نیاز نباشه درسنامه بخونید!!!بعدش باید تست بزنید دیگه!!!مناسب بودن یا نبودن نداره که
-
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهseyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من نمیدونم احتمال شما چجوریه (:
بچه های ریاضی بگن @reza-Tah و banoo -
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهseyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ما هم نمیدونیم که تجربیا چه مباحثی رو میخونن که اندازه ی ماست یا کم تر ولی من قبلا یه جلسه از کلاس ریاضی تجربیا رو دیدم و خیلی تفاوت داشت به نظرم احتمال رو از آقای شامیزاده ببینین هم همایش نیست و هم مخصوص رشته ی خودمونه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/ -
من نمیدونم احتمال شما چجوریه (:
بچه های ریاضی بگن @reza-Tah و banoo -
ما هم نمیدونیم که تجربیا چه مباحثی رو میخونن که اندازه ی ماست یا کم تر ولی من قبلا یه جلسه از کلاس ریاضی تجربیا رو دیدم و خیلی تفاوت داشت به نظرم احتمال رو از آقای شامیزاده ببینین هم همایش نیست و هم مخصوص رشته ی خودمونه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط Reza.Tah انجام شدهbanoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/از همین لینک که فرستادن ببینید اقای شامیزاده مثال زیاد حل میکنه راه میوفتید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مبحث فشار کاملا تموم شده یا هنوزم چیزی مونده ازش؟:/
-
سلام استاد سال همراه با حال خوب رو براتون ارزومندم.
-
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دقیقا میشه یکی بیاد بگه چیا مونده
-
دوستان سلام.فقط یک راهنمایی بکنید.من میخوام فیزیک رو با استاد طلوعی شروع کنم .دو تا سوال داشتم؟یکی این که تدریسشون چطوره؟یکی این که توی تدریسشون به طور کامل مطالب پوشش داده میشه و نیازی ب کتاب کمک اموزشی واسه آموزش نیس؟ممنون میشم راهنمایی لازم رو بکنید.در ضمن ب نظرتون کدوم مباحث بهتره که شروع کنم؟
-
دوستان سلام.فقط یک راهنمایی بکنید.من میخوام فیزیک رو با استاد طلوعی شروع کنم .دو تا سوال داشتم؟یکی این که تدریسشون چطوره؟یکی این که توی تدریسشون به طور کامل مطالب پوشش داده میشه و نیازی ب کتاب کمک اموزشی واسه آموزش نیس؟ممنون میشم راهنمایی لازم رو بکنید.در ضمن ب نظرتون کدوم مباحث بهتره که شروع کنم؟
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MILADخخخخخخخ
-
meysam123 تدریسشون فوق العادس جوری که وقتی تست میدن خودتون حال میکنین حل کنید حتی نشر الگو
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بقیش تدریس میشه یانه؟
-
سلام استاد مباحثی مثل نور و گرما و... رو هم تدریس میکنید؟!
-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amin.01 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد مباحثی مثل نور و گرما و... رو هم تدریس میکنید؟!
بله
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کی میزارین بقیشو ؟