1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
sahrazahra در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان
برای کسیکه عربی اصا نخونده فیلم های همایش استاد کافین برای زدن تست های ترجمه یا باید فیلم قواعد هم ببینم ؟
ممنون
سلام . کافیه همینو ببینی قواعد هم تا جایی که نیاز بوده برای ترجمه گفته . -
slm dostan,kasi khabar dare ostad naseh zade emsal hamayesh mizarn ya na??
-
واقعا دستمریزاد به این روش تدریس روان و فوق حرفه ای مهندس ناصح زاده..شیوه بیان و فصل بندی مباحث از سوی ایشان بی نظیره..واقعا دوستان عزیز میبایست قدر این استاد را دانست و شکرگزار ایشان و مجموعه الا باشیم...خداوند به همگی دست اندرکاران محترم الا و جناب ناصح زاده قوت خاص عنایت فرماید...
-
سلاوم دوستاااان
من درصدعربیم 60هست یعنی توترجمه مشکلی ندلرم فقط تو قواعد ....این جمع بندی رو ببینم بنظرتون کاااافیه???قواعد کامل گفته شده?? -
@dr.yassi در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلاوم دوستاااان
من درصدعربیم 60هست یعنی توترجمه مشکلی ندلرم فقط تو قواعد ....این جمع بندی رو ببینم بنظرتون کاااافیه???قواعد کامل گفته شده??اینجا کلا قواعد نگفته که.!!!
ترجمه و تحلیل صرفی و شکل.پیشنهاد میکنم ببینی.چون بعد دیدنش همون 60 درصد رو تو زمان کمتری میزنی!قواعد هم منصوبات رو سال قبلش تو همایش گفته!!! -
کلا من 60 70 ترجمه رو توزمان استانداردمیزنم .....ولی قواعدو نخوندم و کلاس تدریسش خیلی زیاده .....حتما باید ویدیوهای کلاس روببینم??
-
@dr.yassi در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کلا من 60 70 ترجمه رو توزمان استانداردمیزنم .....ولی قواعدو نخوندم و کلاس تدریسش خیلی زیاده .....حتما باید ویدیوهای کلاس روببینم??
60 70 خوبه ها!!!ترجمه تعریب و مفهوم 8 سوال این میشه 32 درصد .باقیشم نمیدونم چی میزنید.ولی به نظرم اگه حال حوصلخ کلاس کنکور رو ندارید .مال رنجبر زاده رو ببینید.خلاصه و مفید گفته!!
-
roya18 در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام . دوستان واسه درصد 50 تا 60 تو کنکور همین همایش کافیه ؟؟ اخه وقت نیست که کامل فیلمارو ببینم. خواهش میکنم جواب بدین
نعم.
بلی کافیه!!52 درصدش کافیه!! -
اگه می خوایید فقط تست های ترجمه وتست های متن رو در کنکور بزنی جمعا اگه درست همه رو بزنید میشه حدودا یازده تست . که در قسمت تعریب هم باز شما یک ذره به قواعد نیاز دارید ولی توصیه می کنم قسمت تحلیلصرفی و شکل هم کاملا به معلومات نیاز دارند تا حل بشن. شما بهتر جلسات استاد ناصح زاده حد اقل عربی 1 و2 رو کامل بخونین تا 50 درصد بشین.(در بهترین وضعیت)
-
vahidesf در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
رشتم ریاضیه
فکنم با 13تا تست بتونم 50 درصد بزنم؟52 دردص
-
جمع بندی اقای عمار تاج بخش رو کی دیده
-
دوستان کسی تمام قسمتارودیده
-
ms96 sad96 بله من دیدم و درصدم واقعا بالا اومده
-
حتما باید جزوه شو پرینت کنم؟؟؟خودم نمیتونم نوت بردارم؟؟
-
Orkide yas در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
حتما باید جزوه شو پرینت کنم؟؟؟خودم نمیتونم نوت بردارم؟؟
میتونید!!!خیلی هم خوب میتونید.ولی جزوه شو هم دان کنید.کنارش ببینید که چطوری نوشته شده...اینطوری حافظه تصویری تون بیشتر به کار میاد
-
باسلام خدمت همه دوستان ... ببخشید پس این همایش جدید آقای ناصح زاده کی رو سایت قرار میگیره ؟؟؟ به ما که گفتن تا یه ماه دوماه میذارن پس چی شد ... اگه بشه تا کنکور بزارین عالی میشه ...