-
سلام دوستان
برای کسیکه عربی اصا نخونده فیلم های همایش استاد کافین برای زدن تست های ترجمه یا باید فیلم قواعد هم ببینم ؟
ممنون -
sahrazahra در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان
برای کسیکه عربی اصا نخونده فیلم های همایش استاد کافین برای زدن تست های ترجمه یا باید فیلم قواعد هم ببینم ؟
ممنون
سلام . کافیه همینو ببینی قواعد هم تا جایی که نیاز بوده برای ترجمه گفته . -
slm dostan,kasi khabar dare ostad naseh zade emsal hamayesh mizarn ya na??
-
واقعا دستمریزاد به این روش تدریس روان و فوق حرفه ای مهندس ناصح زاده..شیوه بیان و فصل بندی مباحث از سوی ایشان بی نظیره..واقعا دوستان عزیز میبایست قدر این استاد را دانست و شکرگزار ایشان و مجموعه الا باشیم...خداوند به همگی دست اندرکاران محترم الا و جناب ناصح زاده قوت خاص عنایت فرماید...
-
سلاوم دوستاااان
من درصدعربیم 60هست یعنی توترجمه مشکلی ندلرم فقط تو قواعد ....این جمع بندی رو ببینم بنظرتون کاااافیه???قواعد کامل گفته شده?? -
@dr.yassi در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلاوم دوستاااان
من درصدعربیم 60هست یعنی توترجمه مشکلی ندلرم فقط تو قواعد ....این جمع بندی رو ببینم بنظرتون کاااافیه???قواعد کامل گفته شده??اینجا کلا قواعد نگفته که.!!!
ترجمه و تحلیل صرفی و شکل.پیشنهاد میکنم ببینی.چون بعد دیدنش همون 60 درصد رو تو زمان کمتری میزنی!قواعد هم منصوبات رو سال قبلش تو همایش گفته!!! -
کلا من 60 70 ترجمه رو توزمان استانداردمیزنم .....ولی قواعدو نخوندم و کلاس تدریسش خیلی زیاده .....حتما باید ویدیوهای کلاس روببینم??
-
@dr.yassi در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کلا من 60 70 ترجمه رو توزمان استانداردمیزنم .....ولی قواعدو نخوندم و کلاس تدریسش خیلی زیاده .....حتما باید ویدیوهای کلاس روببینم??
60 70 خوبه ها!!!ترجمه تعریب و مفهوم 8 سوال این میشه 32 درصد .باقیشم نمیدونم چی میزنید.ولی به نظرم اگه حال حوصلخ کلاس کنکور رو ندارید .مال رنجبر زاده رو ببینید.خلاصه و مفید گفته!!
-
roya18 در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام . دوستان واسه درصد 50 تا 60 تو کنکور همین همایش کافیه ؟؟ اخه وقت نیست که کامل فیلمارو ببینم. خواهش میکنم جواب بدین
نعم.
بلی کافیه!!52 درصدش کافیه!! -
اگه می خوایید فقط تست های ترجمه وتست های متن رو در کنکور بزنی جمعا اگه درست همه رو بزنید میشه حدودا یازده تست . که در قسمت تعریب هم باز شما یک ذره به قواعد نیاز دارید ولی توصیه می کنم قسمت تحلیلصرفی و شکل هم کاملا به معلومات نیاز دارند تا حل بشن. شما بهتر جلسات استاد ناصح زاده حد اقل عربی 1 و2 رو کامل بخونین تا 50 درصد بشین.(در بهترین وضعیت)
-
vahidesf در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
رشتم ریاضیه
فکنم با 13تا تست بتونم 50 درصد بزنم؟52 دردص
-
جمع بندی اقای عمار تاج بخش رو کی دیده
-
دوستان کسی تمام قسمتارودیده
-
ms96 sad96 بله من دیدم و درصدم واقعا بالا اومده
-
حتما باید جزوه شو پرینت کنم؟؟؟خودم نمیتونم نوت بردارم؟؟
-
Orkide yas در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
حتما باید جزوه شو پرینت کنم؟؟؟خودم نمیتونم نوت بردارم؟؟
میتونید!!!خیلی هم خوب میتونید.ولی جزوه شو هم دان کنید.کنارش ببینید که چطوری نوشته شده...اینطوری حافظه تصویری تون بیشتر به کار میاد