استرس منو له کرده
-
سلام بچه ها با استرستون چیکار میکنید
امروز تقویم رو دیدم یادم اومد اگه تعویق کنکور نبود الان کنکور تموم بود (رشتم ریاضیه)
دارم از استرس پیر میشم
موهام سفید شده از فشار گریه ام میگیره
واقعا بنم کم اورده
بنظرتون چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@M-anنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد
بنظر من ممکنه یه برنامه درست نداشته باشید به برنامه ای ک مشخص کنه مثلا تا اون موقع چه کاری انجام بدید
اگه یه برنامه بچینید و مشخص کنید که تا اون موقع چه کار هایی رو انجام دید و متوحه بشید که وقت رو از دست نمیدم و تمام تلاش خودمو میکنم استرس رو کم میکنه
بیستر ناراحتی های ما اینه که یه جایی هستیم که دوست نداریم باشیم یا مثلا میدونیم تواناییمون از چیزی ک الان هستیم بیشتره اگه بدونیم داریم چیکار میکنیم و و حساب شده باشه هم نگرانی و هم استرسمون کمتره میشه هم نتیجه کار هرچی بشه زیاد ناراحت کننده نیستامیدوارم کمک کننده باشه
-
@جهاد
بنظر من ممکنه یه برنامه درست نداشته باشید به برنامه ای ک مشخص کنه مثلا تا اون موقع چه کاری انجام بدید
اگه یه برنامه بچینید و مشخص کنید که تا اون موقع چه کار هایی رو انجام دید و متوحه بشید که وقت رو از دست نمیدم و تمام تلاش خودمو میکنم استرس رو کم میکنه
بیستر ناراحتی های ما اینه که یه جایی هستیم که دوست نداریم باشیم یا مثلا میدونیم تواناییمون از چیزی ک الان هستیم بیشتره اگه بدونیم داریم چیکار میکنیم و و حساب شده باشه هم نگرانی و هم استرسمون کمتره میشه هم نتیجه کار هرچی بشه زیاد ناراحت کننده نیستامیدوارم کمک کننده باشه
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sobhan-1999 دقیقا من تا شنبه برنامه دارم البته یکشنبه مشاورم ادامه کار رو میگه
ولی استرس انرژی مو میخوره
خانوادم از الان میگن که تو میری تهران و ......... -
@جهاد به نظرم اگ نتیجه رو بزراین کنار و از همین درس خوندن الان لذت ببرین و مطمئن بشین که دارین تمام تلاشتونو میکنین استرس خیلی کم میشه ولی خوب یه ذره استرس عادیه و نکته قابل توجه که خودتونم اشاره کردین که استرس بازده کارتونو اورده پایین پس مطمئن باشین اگر نتیجه دلخواه نگرفتین عذاب وجدانشو میگیرن پس بهتره هر چه زودتر بزارینش کنار
به نظرم اینو یه جا بُلد کنین که خدا هیچ تلاشیو بی نتیجه نمیزاره
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMono ممنون
-
melikaaa درسرو میخونم ولی استرس بازده کارم رو نصف کرده
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد در استرس منو له کرده گفته است:
اصلا به تایم کنکور فک نکن
بیخیالش شو -
@جهاد در استرس منو له کرده گفته است:
اصلا به تایم کنکور فک نکن
بیخیالش شونوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmelikaaa اوکی
-
@Sobhan-1999 دقیقا من تا شنبه برنامه دارم البته یکشنبه مشاورم ادامه کار رو میگه
ولی استرس انرژی مو میخوره
خانوادم از الان میگن که تو میری تهران و .........نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد
سعی کن اصلا انتظار خانوادت رو از خودت بالا نبری
از خودت پیششون تعریف نکن که من فلان جور خوندن یا چطور تست میزنم و از این حرفا چون باعث میشه انتظارشون بالا بره و شرایط رو برای خودتون سخت کنهالان همه بچه ها کم اوردن کسی موفقه ک ادامه بده
هیییچ کس هم غیر از خودتون نمیتونه بهتون روحیه بده و انگیزه بده با خودتون حرف بزنید و بگید که باید تمومش کنید
-
اگه استرست خیلی زیاده سعی کن بری بیرون وقدم بزنی به چیزای خوب سعی کن فکر کنی و به جنبه های منفی زیاد فکر نکن .......
-
همه همینطورین الان ... ما بیشتر از یک ساله که شروع کردیم خوندن برای کنکور و از تفریحات و خوشیامون زدیم و کاملا طبیعیه این فشار ... من خودم وقتی دارم درس میخونم یهو میبینی حالم بد میشه وسطش شروع میکنم به گریه کردن بعد از چن دیقه که گریه میکنم خوب میشم دیگه بهترین راهی هم که خوب میشم و آرامش میگیرم قرآن میخونم واقعا آرامش بخشه و باید این شرایط رو تحمل کرد و تا لحظه آخر باید تلاش کرد تا به نتیجه رسید
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون از کمکتون دوستان
-
امروز تقویم رو دیدم یادم اومد اگه تعویق کنکور نبود الان کنکور تموم بود (رشتم ریاضیه)
دارم از استرس پیر میشم
واقعا بنم کم اورده
بنظرتون چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@M-an@جهاد استرس چیه ؟بیخیال باش بابا ،فک کردی دانشگاه چه خبره؟ به خدا هیچی نیست ، اصلا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی ،بیخیال باش هرچی شد ،شد
-
دارم از استرس پیر میشم
واقعا بنم کم اورده
بنظرتون چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@M-anنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد فقط درسارو شخم بزن به بقیش فکرنکن