جوابگویی سوالات شما
-
طی عمل آندو سیتوز و اگزوسیتوز ATP توسط ... مصرف می شود . 1) میتوکندری 2) ویزیکول
بنظرم پاسخ صحیح گزینه 2 است . درسته ؟ -
طی عمل آندو سیتوز و اگزوسیتوز ATP توسط ... مصرف می شود . 1) میتوکندری 2) ویزیکول
بنظرم پاسخ صحیح گزینه 2 است . درسته ؟ -
Bio در جوابگویی سوالات شما گفته است:
r sh توسط پروتئین هایی که فرایند رو پیش مییرن
ببخشید متوجه فرمایش شما نشدم ؛ تا جایی که بنده مطلع هستم در فرایند آندوسیتوز و اگزوسیتوز پروتئینی همکاری نمی کند.
-
Bio در جوابگویی سوالات شما گفته است:
r sh توسط پروتئین هایی که فرایند رو پیش مییرن
ببخشید متوجه فرمایش شما نشدم ؛ تا جایی که بنده مطلع هستم در فرایند آندوسیتوز و اگزوسیتوز پروتئینی همکاری نمی کند.
-
maryam111 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام وقت بخیر...ببخشید همه ماهیچه های اسکلتی به استخوان متصل اند؟؟من یه نکته ای تو ذهنم هست که همشون به استخوان متصل نیستن ولی یادم نیس کدوم متصل نبود
سلام. مثلاماهیچه های ابتدای مری و مخرج.
-
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
Bio تو لایه خارجی قلب بافت عصبی داریم؟
تا جایی که من میدونم تو لایه خارجی اعصاب خودمختار داریم ولی نباید جز بافت عصبی حساب شه . تو لایه میوکارد میتونیم بگیم بافت عصبی داره
saba zarei بله خب عصب عبور میکنن ولی جزو باقت های پی کارد و پریکارد محسوب نمیشن ولی توی ی سوال گفته دارن!!!!!
-
maryam111 چون گفته برخی و وقتی این قید رو میارع مسلما جای هیچ مخالفتی نداره!!! و بصورت واضح تر اینه که بافت پیوندی میتونه یک ماهیچه رو به چند استخوان مختلف متصل کنه مثلا بازو ماهیچش توسط بافت پیوندی به استخوان باز و کتف متصل شدع!!
-
maryam111 چون گفته برخی و وقتی این قید رو میارع مسلما جای هیچ مخالفتی نداره!!! و بصورت واضح تر اینه که بافت پیوندی میتونه یک ماهیچه رو به چند استخوان مختلف متصل کنه مثلا بازو ماهیچش توسط بافت پیوندی به استخوان باز و کتف متصل شدع!!
Mahan Xodayi آها متشکرم
-
سلام وقتتون بخیر
این چند روزی که تو انجمن عضو شدم حس میکنم پاسخگویی سوالات زیست بچه ها خیلی کم و معمولا ناقصه
میتونید سوالاتتون رو اینجا بپرسید من جواب میدم؛ با اینکه کنکوری نیستم ولی تسلطم بد نیسپ.ن: بخش های دیگه ای هم هستن تو انجمن مثل زیست دونی و... که جوابتون رو میدن. من صرفا واسه اینکه بتونم سوالات رو یه جا ببینم تاپیک جدید زدم
-
nima H سلام میشه مسیر ورود ریز مغذی به روده باریک رو یبار بگین و این که یاخته ماهیچه ای مخاط زیر غشای پایه و بافت سست هست یا قبل اونا
Asal M 0 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H سلام میشه مسیر ورود ریز مغذی به روده باریک رو یبار بگین و این که یاخته ماهیچه ای مخاط زیر غشای پایه و بافت سست هست یا قبل اونا
واین که میشه گفت تو مخاط مثلاً میلین داریم
چون دندریت و آکسون زیر مخاط به مخاط نفوذ کردن -
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H فقط در مرحله گلیکولیز در سیتوسول هستند ؟
تو کتاب اشاره ای نشده ولی میگیم همیشه تو میتوکندری و سیتوپلاسم دیده میشه
-
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H فقط در مرحله گلیکولیز در سیتوسول هستند ؟
تو کتاب اشاره ای نشده ولی میگیم همیشه تو میتوکندری و سیتوپلاسم دیده میشه
-
لایه ای که از خارج به میوکارد قلب چسبیده فاقد بافت عصبی می باشد
این جمله غ یا ص؟؟؟Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
این جمله غ یا ص؟؟؟ببینید بافت عصبی خیلی جاها هست
اینطور بخوایم حساب کنیم بله چون از لایه خارجی اعصاب عبور میکنه پس داره
تو ساختار بافتی قلب، بافت عصبی رو مخصوص میوکارد در نظر میگیریم -
سلام وقت بخیر...ببخشید همه ماهیچه های اسکلتی به استخوان متصل اند؟؟من یه نکته ای تو ذهنم هست که همشون به استخوان متصل نیستن ولی یادم نیس کدوم متصل نبود
maryam111 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
نه عزیز
لب، پلک، زبان بزرگ (البته طبق کتاب) -
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
این جمله غ یا ص؟؟؟ببینید بافت عصبی خیلی جاها هست
اینطور بخوایم حساب کنیم بله چون از لایه خارجی اعصاب عبور میکنه پس داره
تو ساختار بافتی قلب، بافت عصبی رو مخصوص میوکارد در نظر میگیریم -
nima H آقا نیما شما خودت نمیتونی بعضی وقتا تست طرح کنی بزاری و باهم تحلیلش کنیم؟!
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H آقا نیما شما خودت نمیتونی بعضی وقتا تست طرح کنی بزاری و باهم تحلیلش کنیم؟!
میتونم عزیز
تا روز کنکور از دوازدهم تست میدم. چطوره؟