سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
جوابگویی سوالات شما
-
Mahan Xodayi آها متشکرم
-
Asal M 0 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H سلام میشه مسیر ورود ریز مغذی به روده باریک رو یبار بگین و این که یاخته ماهیچه ای مخاط زیر غشای پایه و بافت سست هست یا قبل اونا
واین که میشه گفت تو مخاط مثلاً میلین داریم
چون دندریت و آکسون زیر مخاط به مخاط نفوذ کردن -
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H فقط در مرحله گلیکولیز در سیتوسول هستند ؟
تو کتاب اشاره ای نشده ولی میگیم همیشه تو میتوکندری و سیتوپلاسم دیده میشه
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
لایه ای که از خارج به میوکارد قلب چسبیده فاقد بافت عصبی می باشد
این جمله غ یا ص؟؟؟ببینید بافت عصبی خیلی جاها هست
اینطور بخوایم حساب کنیم بله چون از لایه خارجی اعصاب عبور میکنه پس داره
تو ساختار بافتی قلب، بافت عصبی رو مخصوص میوکارد در نظر میگیریم -
maryam111 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام وقت بخیر...ببخشید همه ماهیچه های اسکلتی به استخوان متصل اند؟؟من یه نکته ای تو ذهنم هست که همشون به استخوان متصل نیستن ولی یادم نیس کدوم متصل نبود
نه عزیز
لب، پلک، زبان بزرگ (البته طبق کتاب) -
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H آقا نیما شما خودت نمیتونی بعضی وقتا تست طرح کنی بزاری و باهم تحلیلش کنیم؟!
میتونم عزیز
تا روز کنکور از دوازدهم تست میدم. چطوره؟ -
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H آقا نیما شما خودت نمیتونی بعضی وقتا تست طرح کنی بزاری و باهم تحلیلش کنیم؟!
میتونم عزیز
تا روز کنکور از دوازدهم تست میدم. چطوره؟من دوازدهم نیستم
-
میتونم عزیز
نگفتم که فقط دوازدهم
دام تستی یعنی این :)) -
میتونم عزیز
نگفتم که فقط دوازدهم
دام تستی یعنی اینآره باشه واقعا خوبه
چون ممکنه از پرسش خیلی از سوالاتی که پیش میاد جلوگیری بشه -
nima H سلام
ی سوال
تو بخش هورمون های دستگاه تولید مثلی مردان گفته سلول های سرتولی توانایی بیگانه خواری (فاگوسیتوز ) دارن یعنی میتونیم جزو فاگوسیت ها به حسابشون بیاریم و اگه میتونیم جز ماکروفاژ ها که نیستن درسته ؟ -
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام .. وقتی سبزی فروشی به سبزی های پژمرده اش ( سبزی هایی که دچار پلاسمولیز شدند ) آب می پاشد ، چطور آب جذب سبزی می شود و سر حال می آید ؟ در حالی که برگ ها و سطح روییی سبزی دارای پوستک است و پوستک هم از جنس ترکیبات لیپید است
دقت کنید که پوستک هم دارای روزنه هست که آب ازش عبور میکنه. جواب سوالتون رو با خوندن صفحات 119 تا 122 کتاب درسی زیست دهم میتونید پیدا کنید
علاوه بر اون انتهای ساقه قطع شده هم هست -
در اثر انسداد رگ های اکلیلی سکته قلبی رخ میده که ارتفاع موجQRSکاهش میابد و یا امکان دارع که فاصله بین موجpتا موجQ زیاد بشع خب، ی سوالی که هر دو گزینه رو اورده الان کدومش مقدم ترع؟؟!!
متن کتاب گفته افزایش یا کاهش فاصله منحنی ها ممکن است نشانه اشکال در بافت هادی قلب، اشکال در خون رسانی رگ های اکلیلی و یا آسیب به بافت قلب در اثر حمله قلبی باشد
متن کتاب به طور واضح اشکال در خون رسانی رگ های اکلیلی رو از دلایل افزایش یا کاهش فاصله منحنی ها میدونه
ضمنا دلیل سکته قلبی عمدتا بسته شدن رگ های تغذیه کننده قلبه، نه همیشه
مثلا فردی که یهو دچار شوک شدید عصبی میشه (مثلا یهو بپری جلوی یه فرد مسن یا یه کودک که بترسونیش و شوخی کنی یا مثلا خبر از دست دادن یکی از اعضای خانواده بهشون برسه) هم ممکنه ایست قلبی بزنه یا سکته کنه و اونجا اشکال در خون رسانی نیست -
صدای اول که ابتدای انقباض بطن ها بگوش میرسع،خب صدای دوم انتهای انقباض بطن هاست یا ابتدای استراحت عمومی!؟میدونم انتهای انقباض بطنی و ابتدای دیاستول یکیع ولی روی چرخه نشون داده بشه باید جزو انقباض بطنی حساب کنیم یا دیاستول؟؟؟
بله ظاهرا یکیه ولی تست ها گیر میدن روش و باید متفاوت حسابش کنید. انتهای انقباض بطنی جزئی از مرحله انقباض بطنی هست و شروع استراحت بطن ها جزئی از مرحله انبساط قلب یا استراحت عمومی
صدای دوم رو متن کتاب گفته با شروع استراحت بطن ها همراه است. یعنی اگه تو تستی دیدین جزو دیاستول حسابش کنید -
maryam111 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H آره همین اسم ماهیچه ها یادم نمیومد بچه ها کمک کردن...خیلی ممنونم
خواهش میکنم
موفق باشید -
یه تست میدم با طراحی خودم
کمک درسی های مختلف بازار رو که چک کردم این مطالب داخلشون نبود. بعید میدونم تو کنکور هم بیاد ولی چون از متن و شکل های کتاب درسی برداشت میشه بهتره بدونیدچند مورد از نظر درستی یا نادرستی مشابه جمله زیر است؟
(بزرگترین اندامک در یاخته های دارای توانایی فتوسنتز، واکوئول مرکزی است)در هر...............
الف) جاندار دارای حفره گوارشی، گوارش مکانیکی دیده نمیشود.
ب) مهره دار فاقد ساز و کار تهویه ای، لوب بویایی کوچک تر از لوب بینایی است
ج) جانداری که بیشتر تبادلات گازی از طریق سطح بدن انجام میشود، لایه های شاخی پوست در اولین خط دفاعی بدن نقش دارند
د) جانداری که گویچه قرمز آن، هسته و بیشتر اندامک های خود را از دست میدهد، لقاح خارجی دیده میشود.
و) مهره دار آبزی، کوچکترین باله، یکی از باله های پشتی است.
ه) تک یاخته ای دارای واکوئول انقباضی، دیواره دیده نمیشود.