Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
جوابگویی سوالات شما
-
Laynad Mahan Xodayi آره آره
پس اینجا چرا گزینه ۳ درسته؟
-
saba zarei بله خب عصب عبور میکنن ولی جزو باقت های پی کارد و پریکارد محسوب نمیشن ولی توی ی سوال گفته دارن!!!!!
-
maryam111 چون گفته برخی و وقتی این قید رو میارع مسلما جای هیچ مخالفتی نداره!!! و بصورت واضح تر اینه که بافت پیوندی میتونه یک ماهیچه رو به چند استخوان مختلف متصل کنه مثلا بازو ماهیچش توسط بافت پیوندی به استخوان باز و کتف متصل شدع!!
-
Mahan Xodayi آها متشکرم
-
Asal M 0 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H سلام میشه مسیر ورود ریز مغذی به روده باریک رو یبار بگین و این که یاخته ماهیچه ای مخاط زیر غشای پایه و بافت سست هست یا قبل اونا
واین که میشه گفت تو مخاط مثلاً میلین داریم
چون دندریت و آکسون زیر مخاط به مخاط نفوذ کردن -
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H فقط در مرحله گلیکولیز در سیتوسول هستند ؟
تو کتاب اشاره ای نشده ولی میگیم همیشه تو میتوکندری و سیتوپلاسم دیده میشه
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
لایه ای که از خارج به میوکارد قلب چسبیده فاقد بافت عصبی می باشد
این جمله غ یا ص؟؟؟ببینید بافت عصبی خیلی جاها هست
اینطور بخوایم حساب کنیم بله چون از لایه خارجی اعصاب عبور میکنه پس داره
تو ساختار بافتی قلب، بافت عصبی رو مخصوص میوکارد در نظر میگیریم -
maryam111 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام وقت بخیر...ببخشید همه ماهیچه های اسکلتی به استخوان متصل اند؟؟من یه نکته ای تو ذهنم هست که همشون به استخوان متصل نیستن ولی یادم نیس کدوم متصل نبود
نه عزیز
لب، پلک، زبان بزرگ (البته طبق کتاب) -
Hesam Mohammadi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H آقا نیما شما خودت نمیتونی بعضی وقتا تست طرح کنی بزاری و باهم تحلیلش کنیم؟!
میتونم عزیز
تا روز کنکور از دوازدهم تست میدم. چطوره؟ -
nima H در جوابگویی سوالات شما گفته است:
nima H آقا نیما شما خودت نمیتونی بعضی وقتا تست طرح کنی بزاری و باهم تحلیلش کنیم؟!
میتونم عزیز
تا روز کنکور از دوازدهم تست میدم. چطوره؟من دوازدهم نیستم
-
میتونم عزیز
نگفتم که فقط دوازدهم
دام تستی یعنی این :)) -
میتونم عزیز
نگفتم که فقط دوازدهم
دام تستی یعنی اینآره باشه واقعا خوبه
چون ممکنه از پرسش خیلی از سوالاتی که پیش میاد جلوگیری بشه -
nima H سلام
ی سوال
تو بخش هورمون های دستگاه تولید مثلی مردان گفته سلول های سرتولی توانایی بیگانه خواری (فاگوسیتوز ) دارن یعنی میتونیم جزو فاگوسیت ها به حسابشون بیاریم و اگه میتونیم جز ماکروفاژ ها که نیستن درسته ؟ -
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام .. وقتی سبزی فروشی به سبزی های پژمرده اش ( سبزی هایی که دچار پلاسمولیز شدند ) آب می پاشد ، چطور آب جذب سبزی می شود و سر حال می آید ؟ در حالی که برگ ها و سطح روییی سبزی دارای پوستک است و پوستک هم از جنس ترکیبات لیپید است
دقت کنید که پوستک هم دارای روزنه هست که آب ازش عبور میکنه. جواب سوالتون رو با خوندن صفحات 119 تا 122 کتاب درسی زیست دهم میتونید پیدا کنید
علاوه بر اون انتهای ساقه قطع شده هم هست