کنکور تجربی از رشته ریاضی...ارزش دارد؟
-
سلام آلایی های گل.شب و روزتون خوش.
میخواستم بدونم رفتن به رشته ریاضی و شرکت در کنکور تجربی کار درستیه یا نه؟!
من امسال میرم یازدهم و در حال حاضر رشته تجربی میخونم.خواستم ببینم اگه یازدهم و دوازدهم رو برم رشته ریاضی و درنهایت بخوام کنکور تجربی بدم به نفعمه؟
یا اینکه تو همین رشته تجربی بمونم و در آخر کنکور تجربی بدم...
خودم نظرم روی اینه که بمونم تجربی ولی یه دودلی عجیبی دارم...لطفا نظرتونو باهام به اشتراک بزارید.
دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن و اینکارو کردن،حتما بهم کمک کنند.
ممنون از همگی:face_blowing_a_kiss: -
من امسال میرم یازدهم و در حال حاضر رشته تجربی میخونم.خواستم ببینم اگه یازدهم و دوازدهم رو برم رشته ریاضی و درنهایت بخوام کنکور تجربی بدم به نفعمه؟
خودم نظرم روی اینه که بمونم تجربی ولی یه دودلی عجیبی دارم...لطفا نظرتونو باهام به اشتراک بزارید.
ممنون از همگی:face_blowing_a_kiss:Baby Dragon سلام راستش من نمی دونم دقیقا اینو ولی فک نمی کنم اگ رشته ریاضی بخونی بتونی کنکورتجربی بدی
و اینکه من چنتا از دوستام اینکارو میخان بکنن و بعضیا عقیدع دارن ک خوبه چون تجربیا ریاضیاشون خوب نیس ولی بهتره دوازدهمتو تجربی بهونی و تغییر رشته بدی اونایی ک اینکارومیکنن سال اخرشونو تجربی میخونن و بستگی داره ک اگ ریاضی تو قوی میکنی حتمااا درسای تخصصی زیستو عم بتونی خوب و عالی باشی تا فایده داشته باشه کارت وگرنه ک ن .. -
ممنون از همگی:face_blowing_a_kiss:Baby Dragon
من این کار رو انجام ندادم
ولی خب اگه شما برید ریاضی درسهایی رو میخونید که واسه کنکور تجربی نیاز ندارید(ریاضی اضافه تر و فیزیک بیشتر)
خب باعث میشه احتمالن نتونید زیست رو خوب بخونید
و از اونجایی که زیست بالاترین ضریب رو داخل رشته تجربی داره .... -
سلام
من این کار رو انجام دادم و الان هم راضی هستم ولی یه اتفاق عجیبی که افتاد این بود که فهمیدم به رشته ریاضی علاقه بیشتری دارم و تصمیم گرفتم که کنکور رشته ریاضی بدم.
نکته مهم اینه که درس ریاضی رشته ریاضی یک خورده سخت تر و بیشتر از تجربی اه ولی در کل این امکان وجود داره که شما رشته ریاضی بخونید و کنکور تجربی بدید ولی خوب باید زیست رو درکنار کنار درس های خودتون بخونید که این کار خیلی راحتی نیست😁
ولی اگر بخواید این کار رو انجام بدین باید تو همین یک دو ماه اخیر اقدام کنین چون باید با افرادی که مردود شدند امتحان فیزیک و هندسه بدید -
سلام.
من تجربه ای ندارم.ولی یکی از کسایی ک میشناسم این کارو کرد ولی راضی نبود.
این کار نشدنی نیست.ولی سخته.و باید تلاش زیادی بکنی.چون باید هم دروس ریاضی رو بخونی و هم تجربی(برای کنکور).
خیلیا ک از طریق رشته ریاضی کنکور تجربی میدن بخاطر اینه ک پایه ریاضیشون رو قویتر کنن.تو میتونی همینطور ک رشته تجربی میخونی با تلاش بیشتر ریاضیتو هم قویتر کنی. -
این راهکار خوبیه اما برای کسانی که به ریاضیات علاقه داشته باشند و پایشون هم قوی باشه البته تو باید از دهم اینکارو میکردی اگه الان این کار رو کنی وقتت تلف میشه و در شرایط تو به جای اینکه وقت بذاری و فیزیک و هندسه ریاضی رو بخونی میتونی فیزیک و ریاضی تجربی دهم رو ببندی یا پیشخوانی کنی
-
ممنون از همگی:face_blowing_a_kiss:Baby Dragon من نهم که بودم عاشق ریاضی بودم
ولی دهم همه چی عوض شد
مجبور شدم تغییر رشته بدم
کار خیلی سختیه -
سلام
من کلا سه سالو ریاضی خوندم
اگه میتونین بمونین پشت کنکور به صرفست به خصوص برای درصدای ریاضی و فیزیک
اما به شخصه واقن وقت نمیکردم سال دوازدهم زیست و کنار گسسته و حسابان بخونمبه طور کلی منکه با این کار موافق نیسم
یک سال باید فقط به خاطر زیست زندگیتون متوقف بشه