کنکور تجربی از رشته ریاضی...ارزش دارد؟
-
سلام آلایی های گل.شب و روزتون خوش.
میخواستم بدونم رفتن به رشته ریاضی و شرکت در کنکور تجربی کار درستیه یا نه؟!
من امسال میرم یازدهم و در حال حاضر رشته تجربی میخونم.خواستم ببینم اگه یازدهم و دوازدهم رو برم رشته ریاضی و درنهایت بخوام کنکور تجربی بدم به نفعمه؟
یا اینکه تو همین رشته تجربی بمونم و در آخر کنکور تجربی بدم...
خودم نظرم روی اینه که بمونم تجربی ولی یه دودلی عجیبی دارم...لطفا نظرتونو باهام به اشتراک بزارید.
دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن و اینکارو کردن،حتما بهم کمک کنند.
ممنون از همگی -
من امسال میرم یازدهم و در حال حاضر رشته تجربی میخونم.خواستم ببینم اگه یازدهم و دوازدهم رو برم رشته ریاضی و درنهایت بخوام کنکور تجربی بدم به نفعمه؟
خودم نظرم روی اینه که بمونم تجربی ولی یه دودلی عجیبی دارم...لطفا نظرتونو باهام به اشتراک بزارید.
ممنون از همگیBaby Dragon سلام راستش من نمی دونم دقیقا اینو ولی فک نمی کنم اگ رشته ریاضی بخونی بتونی کنکورتجربی بدی
و اینکه من چنتا از دوستام اینکارو میخان بکنن و بعضیا عقیدع دارن ک خوبه چون تجربیا ریاضیاشون خوب نیس ولی بهتره دوازدهمتو تجربی بهونی و تغییر رشته بدی اونایی ک اینکارومیکنن سال اخرشونو تجربی میخونن و بستگی داره ک اگ ریاضی تو قوی میکنی حتمااا درسای تخصصی زیستو عم بتونی خوب و عالی باشی تا فایده داشته باشه کارت وگرنه ک ن .. -
ممنون از همگیBaby Dragon
من این کار رو انجام ندادم
ولی خب اگه شما برید ریاضی درسهایی رو میخونید که واسه کنکور تجربی نیاز ندارید(ریاضی اضافه تر و فیزیک بیشتر)
خب باعث میشه احتمالن نتونید زیست رو خوب بخونید
و از اونجایی که زیست بالاترین ضریب رو داخل رشته تجربی داره .... -
سلام
من این کار رو انجام دادم و الان هم راضی هستم ولی یه اتفاق عجیبی که افتاد این بود که فهمیدم به رشته ریاضی علاقه بیشتری دارم و تصمیم گرفتم که کنکور رشته ریاضی بدم.
نکته مهم اینه که درس ریاضی رشته ریاضی یک خورده سخت تر و بیشتر از تجربی اه ولی در کل این امکان وجود داره که شما رشته ریاضی بخونید و کنکور تجربی بدید ولی خوب باید زیست رو درکنار کنار درس های خودتون بخونید که این کار خیلی راحتی نیست
ولی اگر بخواید این کار رو انجام بدین باید تو همین یک دو ماه اخیر اقدام کنین چون باید با افرادی که مردود شدند امتحان فیزیک و هندسه بدید -
سلام.
من تجربه ای ندارم.ولی یکی از کسایی ک میشناسم این کارو کرد ولی راضی نبود.
این کار نشدنی نیست.ولی سخته.و باید تلاش زیادی بکنی.چون باید هم دروس ریاضی رو بخونی و هم تجربی(برای کنکور).
خیلیا ک از طریق رشته ریاضی کنکور تجربی میدن بخاطر اینه ک پایه ریاضیشون رو قویتر کنن.تو میتونی همینطور ک رشته تجربی میخونی با تلاش بیشتر ریاضیتو هم قویتر کنی. -
این راهکار خوبیه اما برای کسانی که به ریاضیات علاقه داشته باشند و پایشون هم قوی باشه البته تو باید از دهم اینکارو میکردی اگه الان این کار رو کنی وقتت تلف میشه و در شرایط تو به جای اینکه وقت بذاری و فیزیک و هندسه ریاضی رو بخونی میتونی فیزیک و ریاضی تجربی دهم رو ببندی یا پیشخوانی کنی
-
ممنون از همگیBaby Dragon من نهم که بودم عاشق ریاضی بودم
ولی دهم همه چی عوض شد
مجبور شدم تغییر رشته بدم
کار خیلی سختیه -
سلام
من کلا سه سالو ریاضی خوندم
اگه میتونین بمونین پشت کنکور به صرفست به خصوص برای درصدای ریاضی و فیزیک
اما به شخصه واقن وقت نمیکردم سال دوازدهم زیست و کنار گسسته و حسابان بخونمبه طور کلی منکه با این کار موافق نیسم
یک سال باید فقط به خاطر زیست زندگیتون متوقف بشه