تعویق کنکور سراسری
-
سلام دوستان آلایی
https://www.farsnews.ir/my/c/33008
اگه خواستین از طریق این سایت میتونید از تعویق کنکور حمایت کنید
فقط کافیه بزنید روی لینک و بعد از اینکه وارد سایت شدین بزنید روی گزینه ی حمایت میکنم@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا -
خدا وکیلی تعویق کنکور، خوبه؟
-
خدا وکیلی تعویق کنکور، خوبه؟
-
@_fatemeh_ در تعویق کنکور سراسری گفته است:
بله بخوایم حساب کنیم برای ۷۰۰ هزار نفر خیلی خوبه مابقی بد
️
-
ن توروخدا
بسه واقعا خسته شدیم -
Arian Dr در تعویق کنکور سراسری گفته است:
MMAA
برای فیزیک من چطور بخونم
پیشرفت کنمبه سان خورشید
@رتبه-های-انجمن-آلاء
Virus
@ریاضیا
@تجربیا
دوستان لطفا راهنمایی کنید ایشون رو -
ولی میتونید بیشتر مرور کنید
دکتر میدونی این عقب افتادن کنکور برا کیا خوبه؟
برا ادمایی که ۳ ساله بی خیالن یهو یادشون میفته که ای وای کنکور داریم .
مشخصه که اونا باید وقت بیشتری برا به یاد سپردن داشته باشن پس بیشتر مرور کنن براشون خوبه -
MMAA
برای فیزیک من چطور بخونم
پیشرفت کنمفیزیک باید تمرین حل کنی.
خیلی گیر داری، کلیپ های نظام قدیم اقای طلوعی رو ببین -
سلام دوستان آلایی
https://www.farsnews.ir/my/c/33008
اگه خواستین از طریق این سایت میتونید از تعویق کنکور حمایت کنید
فقط کافیه بزنید روی لینک و بعد از اینکه وارد سایت شدین بزنید روی گزینه ی حمایت میکنم@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا -
از این حرص میخورم که انقدر کنکور رو بولد کردن تو جامعه ی ما که دیگه کسی بین جون خودش و اطرافیانش و کنکور، کنکور رو انتخاب میکنه
-
از این حرص میخورم که انقدر کنکور رو بولد کردن تو جامعه ی ما که دیگه کسی بین جون خودش و اطرافیانش و کنکور، کنکور رو انتخاب میکنه
@Amir-Bernousi در تعویق کنکور سراسری گفته است:
اخوی....
شما هم مثل ما کنکور دادی با شرایط روح و روان ما اشنا هستی.
این بیماری با رعایت کردن قابل پیشگیری هستش.
کرونا خیلی راحت تر از این حرفا قابل حل و فصله منتهی اگر کسی حداقل از جون خودش بترسه و رعایت کنه.
بحث سر اینه که هر چه قدر این کنکور عقب بیفته، توان بچه ها افت میکنه.
عده ای هستن که در طول سه سال تحصیلشون پی بازی و معذرت میخوام لودگی خودشون بودن، یهو یادشون میفته که عه یه کنکوری هست و همچین کشکی نمیشه به ارزوی های بزرگ بزرگ رسید.
فعلا بی شعوری عده ای کثیر، راه رو بر من و امثال من بستن. دیگه خسته شدیم. یه چنین موقعی، بایستی دو هفته از کنکور مون گذشته باشه و سر کلاس ورزش و زبان و غیره و مع ذلک باشیم.
یه کاری یاد گرفته باشیم، ور دست پدر مون یا مادر مون کار کنیم چه میدونم از این موارد.
الان تنها هنر فعلی ما، رادیکال گرفتن و لگاریتم گرفتن شده. اینا که هنر نیست. شما برو سر نونوایی بگو ۲ رادیکال ۵ تا نون بربری با گلوکز تخمیر شده بده یارو خیلی ادم حسابی باشه بهت میخنده.
متاسفانه ما فکر میکنیم کرونا میاد مارو میگیره نه عزیزم ما میریم کرونا رو میگیریم.
اگر عده کثیری فهم کافی رو ندارن، مقصر ما نیستیم
متاسفانه، مرگ دوای بی شعوریه این یه حقیقت تلخه و فقط مختص کنکور نیست -
اخوی....
کرونا خیلی راحت تر از این حرفا قابل حل و فصله منتهی اگر کسی حداقل از جون خودش بترسه و رعایت کنه.
عده ای هستن که در طول سه سال تحصیلشون پی بازی و معذرت میخوام لودگی خودشون بودن، یهو یادشون میفته که عه یه کنکوری هست و همچین کشکی نمیشه به ارزوی های بزرگ بزرگ رسید.
فعلا بی شعوری عده ای کثیر، راه رو بر من و امثال من بستن. دیگه خسته شدیم. یه چنین موقعی، بایستی دو هفته از کنکور مون گذشته باشه و سر کلاس ورزش و زبان و غیره و مع ذلک باشیم.
یه کاری یاد گرفته باشیم، ور دست پدر مون یا مادر مون کار کنیم چه میدونم از این موارد.
الان تنها هنر فعلی ما، رادیکال گرفتن و لگاریتم گرفتن شده. اینا که هنر نیست. شما برو سر نونوایی بگو ۲ رادیکال ۵ تا نون بربری با گلوکز تخمیر شده بده یارو خیلی ادم حسابی باشه بهت میخنده.
متاسفانه ما فکر میکنیم کرونا میاد مارو میگیره نه عزیزم ما میریم کرونا رو میگیریم.
متاسفانه، مرگ دوای بی شعوریه این یه حقیقت تلخه و فقط مختص کنکور نیستبه سان خورشید شما برین سر جلسه یکی از اون پروتکلای سنجشو دیدین اونوقت دل خوش کنین به اینکه سالم میمونین :|
اگه هم اگه مسئولین قرار به گوش کردن حرف یه سری بچه بودن، الان کشور از این اوضاعش بدتر بود، مسئولین تصمیم گرفتن نه بچه ها
واقعا متاسفم برای این جامعه که فشار کنکور همه چی رو گرفته از ادم
فقط نگران اینم که اون کسی که میگرده ادمو قبل ورود جلسه، گان داشته باشه
-
اخوی....
متاسفانه، مرگ دوای بی شعوریه این یه حقیقت تلخه و فقط مختص کنکور نیستبه سان خورشید شما کرونا رو شوخی برداشتین کرونا اگر بگیرین در اون لحظه اگر پزشکی هم قبول بشین زنده بمونینم تا اخر عمرتون درگیرین و اسم خواهید داشت