زیست دهم
-
سلام دوستان چند وقت پیش دیدم که حتی جهت این فلش ها هم نکته داره اما یادم رفته. به نظرتون چه نکته ای داره؟
تجربیاپری ناز امیدوارم درست گفته باشم شاید اینطور باشه باز ببینید بقیه دوستان نظشون چیه
قلب ملخ در قسمت پشتی قرار داره و خون تیره به سمت پشتی ملخ میره و خون روش به سمتی شکمیش -
سلام دوستان چند وقت پیش دیدم که حتی جهت این فلش ها هم نکته داره اما یادم رفته. به نظرتون چه نکته ای داره؟
تجربیاپری ناز قلب حشرات قلب لوله ای میباشد این قلب هنگام انقباض همولنف رو به بیرون می فرستد و الببته در حین انقباض دریچه های قلب بسته ان و حین انبساط دوباره دریچه ها باز میشن و همولنف برمیگرده به قلب
*نکته اول حشرات خون تیره و روشن مهنی ندارد
نکته دوم تنفس حشرات از نوع نایدیسی میباشد
نکته سوم در تنفس نایدیسی گردش مواد با گردش خون ارتباطی ندارد و تبادل گازی نمی کند
نکته چهارمدر حشرات گوارش مکانیکی و شیمیایی از دهان اغاز میشود ولی گوارش مکانیکی در پیش معده تمام میشود اما گوارش شیمیایی در کیسه های معده
نکته پنجمجذب اصلی دهان ولی جذب اب و یون ها در راستروده است
نکته ششم تنظیم اسمزی از طریق لوله های مالپیگی میباشد
نکته هفتمدر حشرات مدفوع و مواد زاید نیتروژن دار باهم از یک راه خارج میشن مخلوط شده ان البته
نکته هشتمچشممشون مرکب و مغزشون چند گره بهم جوش خورده است
نکته نهمحشرات چشم مرکب دارند که تصویر موزاییکی دیده میشود
*نکته دهمملخ حلق ندارع و سنگدان هم ندارد
تا جایی که یادم بود نکاتشو گفتم بازم نکات دوستانم ببینید -
پری ناز امیدوارم درست گفته باشم شاید اینطور باشه باز ببینید بقیه دوستان نظشون چیه
قلب ملخ در قسمت پشتی قرار داره و خون تیره به سمت پشتی ملخ میره و خون روش به سمتی شکمیشFateme Sharifi دوست عزیز حشرات گردش خون باز دارن و خون تیره و روشن معنایی ندارد نکاتی که فرستادم برای یاداوری خوبه مطالعه کنید!
-
پری ناز قلب حشرات قلب لوله ای میباشد این قلب هنگام انقباض همولنف رو به بیرون می فرستد و الببته در حین انقباض دریچه های قلب بسته ان و حین انبساط دوباره دریچه ها باز میشن و همولنف برمیگرده به قلب
*نکته اول حشرات خون تیره و روشن مهنی ندارد
نکته دوم تنفس حشرات از نوع نایدیسی میباشد
نکته سوم در تنفس نایدیسی گردش مواد با گردش خون ارتباطی ندارد و تبادل گازی نمی کند
نکته چهارمدر حشرات گوارش مکانیکی و شیمیایی از دهان اغاز میشود ولی گوارش مکانیکی در پیش معده تمام میشود اما گوارش شیمیایی در کیسه های معده
نکته پنجمجذب اصلی دهان ولی جذب اب و یون ها در راستروده است
نکته ششم تنظیم اسمزی از طریق لوله های مالپیگی میباشد
نکته هفتمدر حشرات مدفوع و مواد زاید نیتروژن دار باهم از یک راه خارج میشن مخلوط شده ان البته
نکته هشتمچشممشون مرکب و مغزشون چند گره بهم جوش خورده است
نکته نهمحشرات چشم مرکب دارند که تصویر موزاییکی دیده میشود
*نکته دهمملخ حلق ندارع و سنگدان هم ندارد
تا جایی که یادم بود نکاتشو گفتم بازم نکات دوستانم ببینیدMahan Xodayi
جذب اصلی ملخ در معدش انجام میشدا -
Fateme Sharifi دوست عزیز حشرات گردش خون باز دارن و خون تیره و روشن معنایی ندارد نکاتی که فرستادم برای یاداوری خوبه مطالعه کنید!
Mahan Xodayi حواسم نبود از واژه خون استفاده کردم
-
Mahan Xodayi
جذب اصلی ملخ در معدش انجام میشداFateme Sharifi ببخشید شروع جذبو نوشتم حواسم نبوده
-
یه سوال دیگه هم دارم میشه بگین تنوع برگ های درخت مثلاً چی ؟
Mahan Xodayi تجربیاپری ناز من مطلبی در این بارع نخوندم!بازم نظر دوستانو ببینید
-
یه سوال دیگه هم دارم میشه یکی گزینه ی ۳ رو توضیح بده. جواب سوال گزینه ۴ است.
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلایه سوال دیگه هم دارم میشه یکی گزینه ی ۳ رو توضیح بده. جواب سوال گزینه ۴ است.
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاگزینه سه مثال نقضش میشه مویرگ ها که بافت سنگفرشی دارن و دارای منافذ بسیار نازکیه
-
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاگزینه سه مثال نقضش میشه مویرگ ها که بافت سنگفرشی دارن و دارای منافذ بسیار نازکیه
-
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاپری ناز گزینه چهار!؟
-
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلایه سوال دیگه هم دارم میشه یکی گزینه ی ۳ رو توضیح بده. جواب سوال گزینه ۴ است.
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلااین شکل که داره اگزوسیتوز رو نشون میده.
خو گزینه سه میگه این فرایند داخل یاخته های زنده انجام میشه؟ که این درستع
ولی اینو داخل یاخته های مرده مثلا یاخته های سطح پوست نداریم -
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
ببینید گزینه سع کلا غلطه!حالا دلیلش!!ببینید اندوسیتوز و اگزوسیتوز با مصرف انرژیه درسته!؟خب یاخته مرده که نمیتونه انرژی مصرف کنه،پس حتما هر سلولی که انرژی مصرف میکنه زنده است در این شکی نیست این ی دیدگاه
حالا از ی دیدگاه دیگه تحلیل کنیم ببینید هر سلول مرده ای اندامک و هسته شو از دست داده(البته هر سلولی که اندامک و هسته ندارد مرده نیست ولی هر کسی که مرده است هسته و اندامکشو از دست داده ی جمله دو سمتی ) بر گردیم سر بحث خودمون وقتی این سلول زنده نیست اندامک هم ندارع درسته؟و میدونیم که گلژی نباشع نمیتونه ویزیکول بسازع و اگزوسیتوز رخ بدع گلژی هم اندامکه، پس سلول مرده که اندامک نداره گلژی ندارع و نمیتونه وزیکول بسازع
متوجه شدید؟ -
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاخب این عکس فرایند آندوسیتوز هست که به ATP نیاز داره و از طرفی سلولی میتونه ATP تولید کنه که زنده باشه
-
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلااین شکل که داره اگزوسیتوز رو نشون میده.
خو گزینه سه میگه این فرایند داخل یاخته های زنده انجام میشه؟ که این درستع
ولی اینو داخل یاخته های مرده مثلا یاخته های سطح پوست نداریم@Mr-Fantastic عزیز یک درسته چ اندوسیتوز و چ اگزوسیتوز ATPمصرف میکنه!۴غلطع چون باید گلژی باشع
-
@Mr-Fantastic عزیز یک درسته چ اندوسیتوز و چ اگزوسیتوز ATPمصرف میکنه!۴غلطع چون باید گلژی باشع
Mahan Xodayi در زیست دهم گفته است:
@Mr-Fantastic عزیز یک درسته چ اندوسیتوز و چ اگزوسیتوز ATPمصرف میکنه!۴غلطع چون باید گلژی باشع
اوکی متوجه شدم
اصلاح کردم
فصل یک رو هنوز مرور نکردم...!