جمع بندی دهم یازدهم با فیلم های الا
-
@M-an تا الان رو الا حساب ویژه باز کردمع
حالا میخواستم ببینم از الان واسه جمع بندی ده و یازده رو الا حساب کنم یا نه@Mr-Fantastic
ببینید آلاء هر سال دوره های جدیدی داره و هر سال هم تلاشش این هست که کیفیت دوره چه از نظر محتوایی چه فنی بهتر از قبل باشه
اما نمیشه الان دقیق گفت برای 1401 چه برنامه ای داریم
اما دوره های جدید خواهیم داشتبرای سوال هاتون یا تاپیک مناسب بزنید یا تو تاپیک مناسبی که بچه ها زدن سوال کنید
-
@Dr-Arian در واس جمع بندی دهم یازدهم کدوم فیلم های الا رو ببینیم؟؟ گفته است:
کاشکی به پایه توجه میکردین
انگار یازدهمیا کلاس اولی هستنانقد غر نزن دُکی
-
@Mr-Fantastic
ببینید آلاء هر سال دوره های جدیدی داره و هر سال هم تلاشش این هست که کیفیت دوره چه از نظر محتوایی چه فنی بهتر از قبل باشه
اما دوره های جدید خواهیم داشتبرای سوال هاتون یا تاپیک مناسب بزنید یا تو تاپیک مناسبی که بچه ها زدن سوال کنید
@M-an در واس جمع بندی دهم یازدهم کدوم فیلم های الا رو ببینیم؟؟ گفته است:
@Mr-Fantastic
-
@Dr-Arian در واس جمع بندی دهم یازدهم کدوم فیلم های الا رو ببینیم؟؟ گفته است:
کاشکی به پایه توجه میکردین
انگار یازدهمیا کلاس اولی هستنانقد غر نزن دُکی
-
-
لطفا یه خلاصه از صحبتاتون بگین به من گیج شدم
کدوم فیلما رو باید ببینیم
؟ -
Amir Hossein jafari
سلام.من با فیلم های آفای موقاری تازه آشنا شدم. ایشون ی برنامه درسی دارن.که به گفته ایشون میشه تو دو ماه و نیم یازدهم و دهم رو تموم کنید.
برنامه: روزی فیلم ی گفتار زیست دیده شود +فیلم کارگاه تست و تورق سریع.و بعدش هم تست کار کنید.ک ی روز درمون باید فیلمهای صفر تا صد زیست ۱ و ۲ دیده بشه(ی روز ی گفتار زیست ۱ و فرداش ی گفتار زیست ۲)
این برنامه تا پنجشنبه انجام بشه و جمعه هم آزاد.
البته یکم سنگینه .اگه شما قبلا فیلم هاشون رو دیدین و نکاتشو یادداشت کردین نیازی نیست همه رو ببینید.ولی تورق سریع رو میتونید به عنوان دوره در وقت های استراحت گوش بدید.امیدوارم ک براتون مفید بوده باشه.
-
ریاضیا
تجربیا
انسانیا
@راهنما
@M-an
@Mr-Fantastic
Amir Hossein jafari
Hhh Hh
خانومِ_دوست_داشتنی -
ریاضیا
تجربیا
انسانیا
@راهنما
@M-an
@Mr-Fantastic
Amir Hossein jafari
Hhh Hh
خانومِ_دوست_داشتنیtarzan turbo
سوالی هست عزیزم؟؟ -
سلام.من سال 1400 کنکور دارم .دهم و یازدهم رو زیاد خوب نخوندم وبه خاطر کرونا از مباحث سال یاز دهمم هم مانده.الان هم22 تیر سال1399 هستش ومن نمیدونم کدوم فیلم آلا رو ببینم.صفر تا100 زمان زیادی میبره.هم دیدن وهم نوشتن جزوه .لطفا راهنمایی کنید کدوم فیلم آلا روببینم{صفر تا صد،همایش و...}
-
سلام.من سال 1400 کنکور دارم .دهم و یازدهم رو زیاد خوب نخوندم وبه خاطر کرونا از مباحث سال یاز دهمم هم مانده.الان هم22 تیر سال1399 هستش ومن نمیدونم کدوم فیلم آلا رو ببینم.صفر تا100 زمان زیادی میبره.هم دیدن وهم نوشتن جزوه .لطفا راهنمایی کنید کدوم فیلم آلا روببینم{صفر تا صد،همایش و...}
tarzan turbo به این جواب بدید
-
tarzan turbo
من خودمم همین مشکلو داشتم!!
البته من سایر دروسم خوبه زیستو درست متوجه نمیشدم... الان تایم صبحم رو به صفرتاصد تورق و کارگاه زیست اقای موقاری میپردازم .
دروسی که متوسطم رو (فیزیک1 و بخشی از ریاضی1) رو از روی درسنامه های خیلی سبز(منو درسام) میخونم برا همین فیلم ها تایمی از من نمیگیرن من تابستون کنکورمه خداروشکر که فعلا خیلی خوب دارم میبندم دروسو شمام تو هر درسی مشکل دارین اگه کمن میتونین اینطوری جلو برین ولی برای همه بخوایین صفرتاصد ببینین واقعا کم میارین همایش ها هم اغلب برای جمع بندی استفاده میشه که وقتی استفادش درسته که شما تمام دروس رو بلدین میخوایین یه جمع بندی خوب با نکته و یاداوری داشته باشین!
همین
خسته نباشید
بازم چیزی بود هستم خدمتتون -
این پست پاک شده! -
خانومِ_دوست_داشتنی ممنون