زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام بچه ها
کسی هس که تدریس آرایه های استاد دیده باشه ؟
میخوام آرایه هارو بخونم از امروز
کمک کنین لطفاshayan1377 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها
کسی هس که تدریس آرایه های استاد دیده باشه ؟
میخوام آرایه هارو بخونم از امروز
کمک کنین لطفااره من کامل دیدم عالیه جزوه بگیر ببین فیلمارو حتمااااا عالیهههههههههههههههههههههه
-
مرسی ممنون امروز حتما میبینمش
-
سلام بچه ها بیاین اینجا درباره ضبط همایش ها بحث کنیم...
http://forum.alaatv.com/topic/3272/کمک-برای-ضبط-همایش-ها -
سلام
دوستان استاد قول دادن ک چند جلسه اموزش تست زنی ترکیبی ارایه هارو بزارند.
ایا ضبط خواهد شد یا؟ -
سلام
چرا خبری از ضبط جدید نیست؟
تموم شده عایا؟ -
aminafshar فیلمای اقای کاظم کاظمی رو ببینید جزوه هم داره ب صورت جمعبندی برگزار شده ! ولی نکات کامل گفته شده ! من ک دیدم راضی بودم !
-
بچه ها بخوام كامل دانلود كنم تقربيا حجمش چقدر ميشه؟
-
عااااااااااااااااااااااااااااالی
اقا خدا خیرتون بده فقط -
sonsy در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها من اصلا واج وزبان فارسی رو نخوندم ب نظرتون شروع کنم بخونم یا نمیشه تستاشو زد؟
متاسفانه هنوز فیلمای حل تست استاد قرار داده نشده.یه نشر الگو بردارین هی تست بزنین ازش که نظرات کنکور و کتاب درسی رو بدونین چیه
-
sonsy در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها من اصلا واج وزبان فارسی رو نخوندم ب نظرتون شروع کنم بخونم یا نمیشه تستاشو زد؟
متاسفانه هنوز فیلمای حل تست استاد قرار داده نشده.یه نشر الگو بردارین هی تست بزنین ازش که نظرات کنکور و کتاب درسی رو بدونین چیه
-
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:
حداقل این ها رو می خواد-
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون) -
میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه) -
دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق)
-
-
forough
ممنونم -
سلام
من اون جزوه ای ک درقسمت تشبیه هست دانلود کردم اما باین جزوه جامع و اینایی ک استاد درس میدن یکی نیس.چکنم؟