گزارش ساعت مطالعه ✺ ویژه ی هر سال ✺
-
ان شاءالله همتون بتونید این نمودار(نمودار مطالعه)رو بالا و بالا تر ببرید و هر روز از دیروز خفن تر باشید -
9ساعت
-
سلاممم 7 و 46 دقیقه 102 تست
-
وای سلام
بازم شرایط از دستم در رفت
حالم خوب نبود دیروز نتونستم بخونم
ینی الکی الکی ی روز در ماه میره
3/20 +46T
-
ان شاءالله همتون بتونید این نمودار(نمودار مطالعه)رو بالا و بالا تر ببرید و هر روز از دیروز خفن تر باشید@Mr-Fantastic ببخشید اسپمه ولی این برنامه ترک اعتیاده (حالا گوشی یا هر چیز دیگه ای ) برای محاسبه ساعت مطالعه نیست..!
-
@Mr-Fantastic ببخشید اسپمه ولی این برنامه ترک اعتیاده (حالا گوشی یا هر چیز دیگه ای ) برای محاسبه ساعت مطالعه نیست..!
خانومِ_دوست_داشتنی
از توضیح متنفرم ولی خب مجبورم:|
برنامه ترک اعتیاد نیست عزیزم
برنامه تثبیت عادت ها هست
یه سرچ زدی نت دیدی عنوان ها رو زدن ترک عادت شما هم اومدی نکته بگیری!
البته من منکر این نیستم که بعضیا واسه ترک عادت به موبایل استفاده میکنن که کار بسیار خوبی هست
ولی این برنامه کاربرد اصلیش برای متمرکز شدن روی درس و کار هست
وقتی این برنامه فعال میشه چون دیگه نمیشه به اپ های دیگه رفت و کار دیگه ای کرد روی مطالعه و درس متمرکز میشیم
البته که یکی دیگه از ویژگی هاش که من دوست دارم از اون استفاده کنم اینع که با جمع کردن امتیاز میشه درخت واقعی کاشت
هم درس خوندن و هم کمک به طبیعت!نمودار های خوبی هم از پیشرفت میده و فضای قشنگی داره
فک میکنم این همه دلیل بتونه استفاده من از این اپ رو توجیح کن
بخاطرع اسپم متاسفم!
بعد اینکه این دوست عزیز دیدن منتقل کنید تاپیک دیگه اگه دوست داشتید -
درحال ساختن و بالا رفتن از پله های ترقی!
روز سوم:375دیقه -
سلام
متاسفانه امروز 4 ساعت
آخه خونه نبودم -
11ساعت
-
سلام
خوب بد بود حرفی ندارم
تست زیست و شیمی و ریاضی کنکور
دیدن دو یا سه کلیپ آرش ریاضی
-
سلام ببخشید نبودم چند وقت
1ساعت و نیم دینی خب میتونم بگم دینی دهم کارش تموم شدس
6 ساعت فیزیک فیزیک 12 مو دوره کردم و فصل اول فیزیک یازدهم
حدود 1/30 زبان ریدینگ خوندم
شد 9 ساعت برای فردا انشالله دو رقمی میشه این رقم مطالعههههههههههههههههههه شبتون بخیر گلای تو خونه -
7hو 7 دقیقه
-
سلام دوستای آلایی
ببخشید که من خیلی بی نظم گزارش میدم .
دیروز 11 ساعت همراه با 79 تست.
موفق باشید . -
سلام بچه ها
دیروز7/25 +53T
بیداری : 6:45 -
سلام ببخشید موضوع خارج از بحث ذکر میکنم میخواستم بدونم برای گزارش ساعت مطالعه هر کی طبق برنامه خودشه یا نه همه توی پایه هستین و برنامه دارین!؟؟؟؟؟؟و اینکه از این بعد میتونم شرکت کنم یا خیر!؟؟؟؟؟