بچه های کنکور تجربی99
-
zeinabmaghsoudi
زینب بدو بیا که پیداش کردم
این بدرد آقا سبحان و آقا سعادت میخوره 😅😅 -
zeinabmaghsoudi
این بدرد آقا سبحان و آقا سعادت میخوره 😅😅دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi
این بدرد آقا سبحان و آقا سعادت میخوره 😅😅چی کجا کی؟ 😂
-
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂 -
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂دریا دریایی 😂😂😂👌
-
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂دریا دریایی نمیری توووووو😂😂😂😂😑😑😑😑😑🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
-
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂دریا دریایی من هم در همین فکرم در اینده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
@nazi-salehi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دریا دریایی بنظرم خیلی دارین سخت میگیرین بخدا
خیلی بحثش کش پیدا کرد😐شایدم
آخه بار اولمه استرس دارم نمی دونم چه کنم 😢منم اولین کنکورمه استرس دارم☹️☹️
کاش هنر شرکت میکردیم قبلش یکم آشنا میشدیم 😑اره کاش منم ثبت نام میکردم
منه خل زبانم ثبت نام کردم😑😑
الان مثه چی پشیمونم😐😐😐😐
خوبه خودت میدونی
آخه زبان چرا رفتی دختر؟جو گیر شدم 😂😂
بابام هی گفت تو که آیلتس گرفتی اینا برات خاله بازیه حالا هیچ کوفتیم بلد نیستما 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😑😑😑zeinabmaghsoudi این جمله (تو که دیگه ایلتسی )رو همه هر روز به منم میگن و من در افق خیره میشوم😅😂
-
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂 -
zeinabmaghsoudi این جمله (تو که دیگه ایلتسی )رو همه هر روز به منم میگن و من در افق خیره میشوم😅😂
@haniehno در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
zeinabmaghsoudi این جمله (تو که دیگه ایلتسی )رو همه هر روز به منم میگن و من در افق خیره میشوم😅😂
😑😑🤦🏼♀️🤦🏼♀️ گرفتاریم ب قران
حالا هیچی هم بلد نیستیما😂😂😂 -
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂zeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂تو با اون دامن شلواریت برو منم با این شلوار چارخونه ایه
اتفاقا یه مانتو آبی هم دارم قشنگ ست میشن با هم 😀😀 -
😑😑🤦🏼♀️🤦🏼♀️ گرفتاریم ب قران
حالا هیچی هم بلد نیستیما😂😂😂zeinabmaghsoudi دقیقا😂 همشم سوال میپرسن یه لحضه میخوای آب دهنتو قورت بدی جواب بدی میگن تو چطور رفتی آیلتس 😂🤦
-
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂تو با اون دامن شلواریت برو منم با این شلوار چارخونه ایه
اتفاقا یه مانتو آبی هم دارم قشنگ ست میشن با هم 😀😀دریا دریایی چقد خوب میشه مانتو تا نوک انگشتا باشه دراز دراز :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
دریا دریایی چقد خوب میشه مانتو تا نوک انگشتا باشه دراز دراز :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@نگین-وهاب-مقدم در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
دریا دریایی چقد خوب میشه مانتو تا نوک انگشتا باشه دراز دراز :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
😂😂
-
گویا امروز خبری از تحلیل نیست
خوب پس بریم سر درس و مشق مون
خداحافظ 👋👋 -
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂zeinabmaghsoudi در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂این چیه خدا وکیلی من این ریختی تو رخته خوابم هم نمیرم😐😂
تیپ ورزشی بیارید اقا اینا بی کلاسن من class م بالاس😂😂😂😂😐😐😐😐😂
خدا وکیلی ادم با زیر پوش بره بهتر از شلوار چهار خونه اس -
zeinabmaghsoudi دقیقا😂 همشم سوال میپرسن یه لحضه میخوای آب دهنتو قورت بدی جواب بدی میگن تو چطور رفتی آیلتس 😂🤦
zeinabmaghsoudi دقیقا😂 همشم سوال میپرسن یه لحضه میخوای آب دهنتو قورت بدی جواب بدی میگن تو چطور رفتی آیلتس 😂🤦
#شاخ_اینستا😂😂😂
-
اینو ببین
من جدی میخوام با همین شلواره برم 😂😂این چیه خدا وکیلی من این ریختی تو رخته خوابم هم نمیرم😐😂
خدا وکیلی ادم با زیر پوش بره بهتر از شلوار چهار خونه اسبه سان خورشید چرا خیلی راحته که :face_with_tears_of_joy:
-
اینو ببین
اتفاقا یه مانتو آبی هم دارم قشنگ ست میشن با هم 😀😀دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اینو ببین
اتفاقا یه مانتو آبی هم دارم قشنگ ست میشن با هم 😀😀نظر خوبیه😂😂😉😉😉
دارین میرین سر جلسه از خودتون عکس بگیرین حتما😂😂😂😂😂 بعد ظهر بیاین به اشتراک بزارین یکم دور هم بخندیم🤣🤣🤣😑😑
به سان خورشید
81Sobhan
@nazi-salehi
دریا دریایی -
اینو ببین
خدا وکیلی ادم با زیر پوش بره بهتر از شلوار چهار خونه اسبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
اینو ببین
خدا وکیلی ادم با زیر پوش بره بهتر از شلوار چهار خونه اس😂😂😂😂😂🤣🤣 مگه قرار نبود تیپ سر لته ای بزنی الان شده اسپرت؟ 😂😂😂😂😑
-
خدا این خوشیا رو از ما نگیره😉🤣😂