گیمرا یه خودی نشون بدن
-
منبازیپیسیزیادبازیکردمولیهیچیکانترنمیشه
بهنظرمنپابجی،موبایلشخیلیسختترنسبت
بهپیسی(انصافابعضیبازیهایموبایلیخیلیسخت
تره)Mhd A کانتر هم هنوز خداس ولی چون نتم مشکل پینگ داره و این CS:GO هم فیلتره.... نمیشه پلی کرد ولی عالیه!!!
خداوکیلی یه بار pubg پی سی رو تو این سرور های اختصاصیش بازی کن ..... یعنی یه مشت دیونه توش بازی میکنن که واقعیتو با بازی اشتب گرفتن از بس سخته و جِدین... -
Mhd A کانتر هم هنوز خداس ولی چون نتم مشکل پینگ داره و این CS:GO هم فیلتره.... نمیشه پلی کرد ولی عالیه!!!
خداوکیلی یه بار pubg پی سی رو تو این سرور های اختصاصیش بازی کن ..... یعنی یه مشت دیونه توش بازی میکنن که واقعیتو با بازی اشتب گرفتن از بس سخته و جِدین... -
میدونم مربوط به آلا نمیشه ولی خوب گیم و گیمری هم خوب چیزیه ها!!!
تازه گفته شده که اونایی که گیمرن (گیمرای پی سیتازه) جراحای موفق و خبره ایی میشن
حالا هی بگین گیمرا بی استعدادن و فلااااان!
حالا بیایین یه خودی نشون بدین و معرفی کنین چیا بازی میکنین شیطونا
ترجیحا پی سی گیمرا !!! نه موبایل
اخه موبایل ؟!؟!!؟!؟ -
موبایل گیمر اصا لفظ حقیقی نداره یا پی سی گیمری یا کنسول گیمر
-
Parnian Mohammadi کنسول گیمرا ..... اممم اونا هم خوبن
-
mrma80 اور واچ / فورتنایت
ایشالله لست اف از2 و گوست آف سوشیما بمونن واسه بعد کنکور
Parnian Mohammadi لست اف دو واقعا بد بود.... نه از نظر کیفیت بازی ... از نظر داستان.... قشنگ این نیل دراکمن داستان رو تراژدیک کرده شدییییییید.... جوری که غم و غصه تا یک هفته اینا همراهت هست....
-
Parnian Mohammadi لست اف دو واقعا بد بود.... نه از نظر کیفیت بازی ... از نظر داستان.... قشنگ این نیل دراکمن داستان رو تراژدیک کرده شدییییییید.... جوری که غم و غصه تا یک هفته اینا همراهت هست....
-
کی مینی میلیتا بازی میکرده:(
-
mrma80 لست از 2 من یه چند تا پارت واکتروش رو دیدم از یوتیوب و من شخصا حال کردم با این تغییر روند داستانیش با اینکه جول ...( اسپویل نمی کنم
) خلاصه که ادامش رو گذاشتم بعدا خودم بازی کنم :))
Parnian Mohammadi نباید جول رو درمان میکردن (بعله ....)
-
-
-
mrma80 لست از 2 من یه چند تا پارت واکتروش رو دیدم از یوتیوب و من شخصا حال کردم با این تغییر روند داستانیش با اینکه جول ...( اسپویل نمی کنم
) خلاصه که ادامش رو گذاشتم بعدا خودم بازی کنم :))
Parnian Mohammadi بازیو با این دینای لنتی به کثافت کشیدن
-
Parnian Mohammadi نباید جول رو درمان میکردن (بعله ....)
-
-
Parnian Mohammadi من واقعا نمیفهمم چرا باید شهرک جکسون توسط بمب اتمی نابود بشه؟؟؟ اخه مگه چه گناهی داشتن
-
-
Parnian Mohammadi باو این دوتا تا یه دقه همو میدیدن ...
تعویض مین کاراکتر عالی
-
این پست پاک شده!