بچه های کنکور تجربی99
-
کدوم درس بود بگید چک کنم
@nazi-salehi درس چهاره
من الان کتاب جلوم هست خب -
81Sobhan خب جلوته تو کتاب ننوشته ؟
-
81Sobhan خب جلوته تو کتاب ننوشته ؟
@nazi-salehi اونکه 10 یا 13 سال بوده رو نمیدونم کدوم درسه
بحث مهاجرت رو گفتم -
از مکه به مدینه هجرت کرد
-
@نگین-وهاب-مقدم خب منم همینو میگم
-
از مکه به مدینه مهاجرت کردن
تو شب لیله المبیت که حضرت علی به جای پیامبر تو محل خوابشون،میخوابه -
میشه یکی فرق منسوب و منصوب رو جوری بگه که یادم بمونه؟؟:/
-
میشه یکی فرق منسوب و منصوب رو جوری بگه که یادم بمونه؟؟:/
@nazi-salehi ببین منسوب از واژه نسبت میاد ییعنی کدش میش وقتی دیدیش یاد نسبتت با اقوام وفامیل واینا بیفت یعنی تو ب اقوامت(نسبت داده شده ای) حالا منصوب از ریشه نصب میاد یعنی کدش این شکلیه ک تو یه اپ رو گوشیت (نصب) میکنی
نصب=>گوشی=>گماشتن(و حالا صفت فاعلی ومفعولیش مث همون منصوب و....)
منسوب=نسبت با اقوام=(تو نسبت داده شده ای ب اونا)
اون گوشی وگماشتن خیلی موثره امیدوارم ک کد هاش ب دردتون بخوره -
@nazi-salehi ببین منسوب از واژه نسبت میاد ییعنی کدش میش وقتی دیدیش یاد نسبتت با اقوام وفامیل واینا بیفت یعنی تو ب اقوامت(نسبت داده شده ای) حالا منصوب از ریشه نصب میاد یعنی کدش این شکلیه ک تو یه اپ رو گوشیت (نصب) میکنی
نصب=>گوشی=>گماشتن(و حالا صفت فاعلی ومفعولیش مث همون منصوب و....)
منسوب=نسبت با اقوام=(تو نسبت داده شده ای ب اونا)
اون گوشی وگماشتن خیلی موثره امیدوارم ک کد هاش ب دردتون بخورهhoneyghandhastigh8190 Gh خیلی مرسی
-
honeyghandhastigh8190 Gh خیلی مرسی
@nazi-salehi خواهش میکنم عزیزم
-
دوستان حالا یکی بی زحمت بیاد ب خودم کد بده که انواع توان(مصرفی .تلف شده و...)فرمولاشو توی مدار های فیزیک قاطی نکنم
-
دوستان حالا یکی بی زحمت بیاد ب خودم کد بده که انواع توان(مصرفی .تلف شده و...)فرمولاشو توی مدار های فیزیک قاطی نکنم
-
81Sobhan
۱۰: مدینه
۱۳: مکه
خط اولای یکی از درساس ی مین بگرد می یابی -
81Sobhan
۱۰: مدینه
۱۳: مکه
خط اولای یکی از درساس ی مین بگرد می یابیHanieh Nosyposy
میدونم خط اول یکی از درساس دیشب تنبلیم اومد حال نداشتم بگردم
مرسی بابت اینکه برات مهم بودخیلی ممنون
-
سلام صب بخیر ی کمک بدین بچه ها بی زحمت
روزای اخر جمع بندیه و هر کی ی جور مشغوله و امیدوارم ک همتون نتیجه تلاشاتونو ببینین
من تو این هفته رو سوالات سراسری کار کردم ٩٨داخل وخارج واقعا واقعا واقعا سوالات کنکور دهه نود فوق العاده سوالای عالی ومهندسی شده ای ان کاری به سختی واسون بودنش ندارم همه درسا تو همه سال ها هم اسون توش بود هم سخت مهم این بود ک سوالا واقعا منطقی بودن و تفاوتشون با سوالای ازمونای ازمایشی از زمین تا اسمون بود
من ک خودم ب شخصه کلی اعتماد ب نفسم رفت بالا مخصوصا تو درس فیزیک
حالا با این وجود ب نظرتون بازم برم سراغ بررسی سوالای ازمون اخر سنجش یا تایم باقی مونده رو اختصاص بدم ب تورق فیزیک(منحصرا منظورم فیزیکه بقیه دروس نه) یا تا اخرین روز نمونه سوال حل کنم؟البته لازم ب ذکره ک بگم ی بخشی از خلاصه های فیزیکو خوندم و ی کوچولوشم مونده -
سلام صب بخیر ی کمک بدین بچه ها بی زحمت
روزای اخر جمع بندیه و هر کی ی جور مشغوله و امیدوارم ک همتون نتیجه تلاشاتونو ببینین
من تو این هفته رو سوالات سراسری کار کردم ٩٨داخل وخارج واقعا واقعا واقعا سوالات کنکور دهه نود فوق العاده سوالای عالی ومهندسی شده ای ان کاری به سختی واسون بودنش ندارم همه درسا تو همه سال ها هم اسون توش بود هم سخت مهم این بود ک سوالا واقعا منطقی بودن و تفاوتشون با سوالای ازمونای ازمایشی از زمین تا اسمون بود
من ک خودم ب شخصه کلی اعتماد ب نفسم رفت بالا مخصوصا تو درس فیزیک
حالا با این وجود ب نظرتون بازم برم سراغ بررسی سوالای ازمون اخر سنجش یا تایم باقی مونده رو اختصاص بدم ب تورق فیزیک(منحصرا منظورم فیزیکه بقیه دروس نه) یا تا اخرین روز نمونه سوال حل کنم؟البته لازم ب ذکره ک بگم ی بخشی از خلاصه های فیزیکو خوندم و ی کوچولوشم موندهhoneyghandhastigh8190 Gh سلام صبح شما بخیر
بنظرم با این شرایطی ک گفتین مرور و انجام بدین و نرین سراغ سوالای الکی سخته سنجش
چون الان اعتماد بنفستون بالاس ممکنه سوالارو ببینین یکم روحیتون پایین بیاد
البته این نظر من بود