دورهمی شب کنکور
-
بچه ها یه بار دیگه وسایلی که فردا باید ببرم رو بگین
با توجه به سوابقم توی امتحان نهایی ها همش استرس دارم یه چی یادم بره -
بچه ها یه بار دیگه وسایلی که فردا باید ببرم رو بگین
با توجه به سوابقم توی امتحان نهایی ها همش استرس دارم یه چی یادم برهBrice
https://forum.alaatv.com/topic/11792/نکات-شب-و-روز-کنکور-و-سوسول-بازی-های-این-جنسی/2?_=1597756454595چیزی رو اگر جا انداختم اینجا هست
-
Brice خوب باید 2 تا مداد نرم
دو تا ماسک برای احتیاط
یه بطری اب
کارت ورود به جلسه
تراش
پاک کن
قند طبیعی برای اینکه یه چیزی بخوری -
سلام بچه ها
اینجا برای دورهمی شب کنکوره باهم حرف بزنید
و دوستای دانشجوی آلایی اگه توصیه ای دارن به بچه ها بگن
@رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء _Mohammad_reza_ moein
romisa دانشجو شریف محمدحسین پاس بین
@M-an سلامممممممم به همه کنکوریااااااااا
من یه پایه دهمیم وهیچ تجربه ای ندارم ولی نظر من اینه که یه روز قبل کنکور برید کوهنوردی یا ورزش کنید وبعد اضهر هم کم بخوابید تا شب بتونید بخوابید ودرضمن با کسی برید ورزش کنید منظورم دو کردن هست یا پیاده روی که اعصابتون رو خراب نکنه وهی سوال نپرسه مثلا پدرتون یا برادرتون یا دایی یا عمو یا بهترین دوستتون بنظرم این توصیه من شاید خوب باشه البته اصلا تایید نمیکنم چون یه پایه دهمی هستم وتجربه ایی ندارم
ولی ازخدای منان خواستارم که هرکس تلاش کرده به حقش برسه و موفق شه درضمن درخواست میکنم که هروقت از جلسه برگشتید وخستگی در کردید بیاید بگید که الا چقد کمک کرده وکدام دبیر
یا علی
به امید پیروزی
-
سلام بچه ها
اینجا برای دورهمی شب کنکوره باهم حرف بزنید
و دوستای دانشجوی آلایی اگه توصیه ای دارن به بچه ها بگن
@رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء _Mohammad_reza_ moein
romisa دانشجو شریف محمدحسین پاس بین
@M-an
در ادامه:
۲۲. به نظر خودم صبح نرید حموم و شب قبلش برید چون اگر صبح برید شاید آب قطع بشه و یا شاید اتفاقات ناگوار دیگه ای بیفته.
۲۳. اگر اتد میبرید لطفا نوک کامل بزارید توش و ۱ مداد هم با خودتون ببرید.
۲۴. پاک کنی ببرید که برگه رو کثیف نکنه.
۲۵.تراش ببرید.
۲۶. نیازی به زدن کارت ورود به جلسه به لباس با استفاده از سنجاق نیست و فقط بگیرید دستتون.
۲۷. حتما یه امضا تمرین کنید که یه دفع اونجا تو فکر نرید وای چه امضایی بکنم که قشنگ باشه(اکثرا همچین فکری میکنن)
۲۸. خودکار نبرید.
۲۹. محل حوزه رو یه بار شب قبلش برید ببیند.
۳۰. شب قبل کنکور نرید پیتزا بزنید یا آبگوشت(من خودم شب کنکور سیب زمینی پخته گذاشتم تو نان باگت و با خیار شور و گوجه خوردم هم سبکه و هم پرانرژی البته شما غذایی رو بخورید که بهش عادت دارید منظورم اینه شام مفصلی نخورید به جاش میوه زیاد بخورید)
۳۱. شب کنکور TV و توییتر و فیسبوک و اینستا و ... کلا تعطیل کنید، اخبار که اصلا گوش ندید چون شدیدا استرس میده بهتون. به جاش ۱ الی ۲ عدد ویدیو انگیزشی ببینید مثلا ویدیو های پوریا مظفریان خیلی خوبه یا سایت سوخت جت ویدیو های انگیزشی خوب میزاره.
۳۲.من خودم برای عمومی های کنکور اول میرفتم سراغ ۲تا ریدینگ زبان و بعد از ادبیات شروع میکردم چون اگر ریدینگ رو بزارید برای آخر خسته میشید.(اختیاری)
۳۳.ترتیب اختصاصی برای تجربی، من پیشنهادم اینه که اول زیست بزنید.(اختیاری)
۳۴. سر جلسه اصلا درصد گیری نکنید آخه این چه کاریه که انجام میدید.
۳۵. سعی کنید در خانه کامل خودتون رو تخلیه کنید تا نیازی به دستشویی نداشته باشید.
۳۶. وقتی آزمون تموم شد اون برگه ای که با چسب به میز چسبیده رو با خودتون حتما ببرید.
یکی از دوستانم پنجشنبه آزمون داره از حال و هوای سر جلسه بیشتر براتون میگم. -
من میخوام توصیه هامو از شب قبل کنکور شروع کنم.
سعی کنید تا جایی که امکان داره سمت کتاب نرید! هرچی کمتر چشتون بهش بخوره کمتر استرس میگیرید
این فکرم از سرتون بیرون کنید که فلان مبحثو بلد نیستم اگه تو کنکور بیاد باید چکار کنم ؟؟
شک نکن الان که شب کنکوره بخوای بری سراغش الکی اعصاب خودتو خورد میکنی
از شبای قبل سعی کنید زودتر برید تو تختتون و گوشی هم دست نگیرید !
همه تمرکزتونو بزارید رو خوب خوابیدن
الکی دنبال اینم نباشید که فلان مشاور گفت فلان چیزو بخور،فلان کارو بکن ! خیلی راحت تر از این حرفاست و نیاز به این سخت گیریا نیست
سر جلسه هم اگه 10 تا سوالو نتونستید جواب بدید استرس نگیرتتون فشارتونم اون وسط بیوفته داستان شه !
اگه 10 تا جواب ندادی به این امید داشته باش که یازدهمی رو جواب میتونی بدی
وقتتو الکی سر یه سوال نزار
سعی کن اول بگردی تو سوالا گلابیا رو پیدا کنی بزنی بعد بری سراغ اونایی که یکم چالش داره (اگه تایم اضافی آوردی)
خلاصه ی خلاصه ی کاری که باید انجام بدی اینه که سخت نگیریش
یه کنکوره دیگه ! چیز سختی نیست که !
عادی بگیرش ردش کن بره !
آرزوی موفقیت دارم برای تک تک دوستان -
استرس پولی که تو بورس خوابیده و بیرون نمیاد خیلی بیشتر از کنکوره
-
سلام
اقا من استرس دارم استرس دارم تپش قلب دارم دارم دااااارم بعد دو سه ساعت هیچ استرسی ندارم بعد باز استرس دارم که استرس ندارم:/ میگم من چرا هیچ حسی ندارم... حتما خراب میکنم:/امیدوارم متوجه شده باشین:/
یه جوریه وضعیتم انگاری دارم مسخره بازی در میارم:/ کاملا جدیم.... -
سلام
اقا من استرس دارم استرس دارم تپش قلب دارم دارم دااااارم بعد دو سه ساعت هیچ استرسی ندارم بعد باز استرس دارم که استرس ندارم:/ میگم من چرا هیچ حسی ندارم... حتما خراب میکنم:/امیدوارم متوجه شده باشین:/
یه جوریه وضعیتم انگاری دارم مسخره بازی در میارم:/ کاملا جدیم....zahra alaei
منم دقیقا همینم میفهمم چی میگی -
Brice خوب باید 2 تا مداد نرم
دو تا ماسک برای احتیاط
یه بطری اب
کارت ورود به جلسه
تراش
پاک کن
قند طبیعی برای اینکه یه چیزی بخوری@nafas-m
اگه اب نبریم میمیریم؟
من تو این ازمونایی که میزنم از شبش اب نمیخورم که وسط ازمون نیاز به سرویس پیدا نکنم:/ ولی بازم میرم:/ -
zahra alaei
منم دقیقا همینم میفهمم چی میگیاصن یه وعضی:/
-
اگه چیزی تو جلسه آرامشتون رو بهم میزد اعتراض کنید
مثلا اگه مراقب زیاد راه میرفت بین صندلی ها ، اگه بغل دستی تون نظم رو بهم میزد ، اگه مراقبا با همدیگه پچ پچ میکردن خلاصه هررررررررر چیزی که تمرکزتون رو بهم میزد خیلی جدی اعتراض کنید و لطفا از اعتراض کردن نترسید! -
سلام
یه جوریه وضعیتم انگاری دارم مسخره بازی در میارم:/ کاملا جدیم....zahra alaei در دورهمی شب کنکور گفته است:
سلام
یه جوریه وضعیتم انگاری دارم مسخره بازی در میارم:/ کاملا جدیم....میدونم چی میگی
مثلا من دو روزه اصن حس میکنم کنکور تموم شده ریلکس شدم
بعد یهو یه مووج استرس میاد
ولی همون لحظه توکل کن و ب چیزای خوب فکر کن و حواس خودتو پرت کن
هرچقدم کمتر استرس ب خودت راه بدی بهتر ..سیستم ایمنیتو ضعیف نکن با این همه استرس -
اصن یه وعضی:/
zahra alaei در دورهمی شب کنکور گفته است:
هوم میفهمم چی میگی یهو قلبت تاپ تاپ میزنه جوری که میخواد از سینه ات بزنه بیرون
یه موقع هم اینقدر آروم میزنه که اصلا به این که داره کار میکنه با نه شک میکنی -
هوم میفهمم چی میگی یهو قلبت تاپ تاپ میزنه جوری که میخواد از سینه ات بزنه بیرون
یه موقع هم اینقدر آروم میزنه که اصلا به این که داره کار میکنه با نه شک میکنیدقيقا...
يهو انقد استرس ميگيرم يهو بلند ميشم يه ساعت فقط دور، اتاق را ميرم:/نميتونم بشينم...
بعد يهو بي حس بي حس:/ -
یه چیز دیگه
این که میگم رو تو ازمون های قلمچی ندیدین
شما باید سر جلسه چند جا رو امضا کنید ؛ مثل
صفحه ی اول هر دو دفترچه ی عمومی و اختصاصی
اگه زمین جواب ندید یا از ادبیات فقط قرابت بزنید این کادر به چشمتون نمیخوره
خلاصه حواستون بهش باشه/: -
سلام
یه جوریه وضعیتم انگاری دارم مسخره بازی در میارم:/ کاملا جدیم....میدونم چی میگی
مثلا من دو روزه اصن حس میکنم کنکور تموم شده ریلکس شدم
بعد یهو یه مووج استرس میاد
ولی همون لحظه توکل کن و ب چیزای خوب فکر کن و حواس خودتو پرت کن
هرچقدم کمتر استرس ب خودت راه بدی بهتر ..سیستم ایمنیتو ضعیف نکن با این همه استرس@nazi-salehi
دقيقا
-
از اینا درست کنید با خودتون ببرید
خیلی بهتر از شکلات هست که قند مصنوعی داره چون قند مصنوعی همونقدر که زود قندتون رو بالا میبره همونقدر زود هم اثرش میره !اما خرما و میوه که قند طبیعی دارن بهترن
و اینکه اینطوری دستتون هم به ماده غذایی نمی خوره که آلوده نشه!
می تونید برش های سیب و میوه های سفت هم این شکلی آماده کنید
-
دقيقا...
يهو انقد استرس ميگيرم يهو بلند ميشم يه ساعت فقط دور، اتاق را ميرم:/نميتونم بشينم...
بعد يهو بي حس بي حس:/zahra alaei یا خدا خودت بخیر بگزرون
دختر اخه وقتی این طور برا خودت همه چیو سخت می کنی روز کنکور هم برات سخته میشه چیزی نیست اینم مثل بقیه ازمونا سعی کن خودتو سرگرم کنی