دورهمی شب کنکور
-
@nazi-salehi
آخیه دلم ریش شد براشون 😢😢دریا دریایی در دورهمی شب کنکور گفته است:
@nazi-salehi
آخیه دلم ریش شد براشون 😢😢ای ظالم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@M-an در دورهمی شب کنکور گفته است:
@Dr-agon
نه برندار ممکنه تحویل نگیرن و ادیت میشیپس وسایلمو چجوری ببرم تو؟
@Dr-agon در دورهمی شب کنکور گفته است:
@Dr-agon
تو یه پلاستیک شفاف ببر
حتما باید شفاف باشه
-
@Dr-agon
تو یه پلاستیک شفاف ببر
حتما باید شفاف باشه
@Dr-agon
تو یه پلاستیک شفاف ببر
حتما باید شفاف باشه
اهااا اوکی مررررسی
-
دریا دریایی در دورهمی شب کنکور گفته است:
دکتر علی ف 😐😐😐از کل سختی های دنیا یه دو سال همش میرید شما سربازی پدر ما رو در اوردید خوب
همش دو ساله ها 😐بابا خب دوسالم زیاده دیگه
سربازی هم سخته
ولی من دوسداشتم همچین فضایی واسه دخترا هم بود
منتها یکم مهربون تر@nazi-salehi ببین اینو اینجا مدرک میگم /من اگه بمیرم هم سربازی نمیرم
-
@Infinitie-A در دورهمی شب کنکور گفته است:
@Dr-agon چه وسیله ایی؟!
مداد پاک کن اب خوراکی دستکش ژل ماسک اضاف اینا
@Dr-agon پلاستیکه بی رنگ
-
دریا دریایی در دورهمی شب کنکور گفته است:
@nazi-salehi
آخیه دلم ریش شد براشون 😢😢ای ظالم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@nazi-salehi من یک فمینیست واقعیم😈😈
-
@Infinitie-A در دورهمی شب کنکور گفته است:
@Dr-agon چه وسیله ایی؟!
مداد پاک کن اب خوراکی دستکش ژل ماسک اضاف اینا
@Dr-agon اوووو مگه پیکنیکه
یه مداد یه پاک کن یه کم خوراکی دستکش ژل ماسک
دیگه چی میخوای؟ -
برداران عزیزمون خواهشا یه شلوار سر سنگین و راحت بپوشید بیخیال شلوار تنگ و باحال بازی باشین
یه شلوار راحت بپوشید ۴ ساعت بتونید باهاش بشینید و دائم هی تکون نخورید دیگه وارد جزئیات نشم -
@M-ba78 در دورهمی شب کنکور گفته است:
راحتترین لباس رو بپوشید
لطفا ارایش نکنید😐چشم
من آرایشگاه وقت گرفته بودم آخه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اونجوری ک بچه ها میان آدم فک میکنه نشسته تو تالار عروس دوماد دیر کردن :| -
برداران عزیزمون خواهشا یه شلوار سر سنگین و راحت بپوشید بیخیال شلوار تنگ و باحال بازی باشین
یه شلوار راحت بپوشید ۴ ساعت بتونید باهاش بشینید و دائم هی تکون نخورید دیگه وارد جزئیات نشمبه سان خورشید برای پسرا ترجیحا کُردی خوبه😂
-
بچه ها آیا لباس اضافی هم لازمه واسه سر جلسه؟
بلکه که لازمه یه دست لباس غواصی بردار که تو باتلاقی که سرجلسه توش فرو میری بتونی زنده بمونی 😂😂😂
-
راحتترین لباس رو بپوشید
لطفا ارایش نکنید😐اره حتمن
ولی من حالم با رژ خوب می شه :| -
راحتترین لباس رو بپوشید
لطفا ارایش نکنید😐چشم
من آرایشگاه وقت گرفته بودم آخه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اونجوری ک بچه ها میان آدم فک میکنه نشسته تو تالار عروس دوماد دیر کردن :|@nazi-salehi :astonished_face: :face_screaming_in_fear: :face_with_tears_of_joy: :face_screaming_in_fear: :face_with_tears_of_joy:
-
راحتترین لباس رو بپوشید
لطفا ارایش نکنید😐چشم
اونجوری ک بچه ها میان آدم فک میکنه نشسته تو تالار عروس دوماد دیر کردن :|@nazi-salehi در دورهمی شب کنکور گفته است:
راحتترین لباس رو بپوشید
لطفا ارایش نکنید😐چشم
اونجوری ک بچه ها میان آدم فک میکنه نشسته تو تالار عروس دوماد دیر کردن :|نه جدی میگم اخه دیدم بعضیا خیلی ارایش میکنن حین ازمون مشکل داشتن🤦♀️
-
@nazi-salehi در دورهمی شب کنکور گفته است:
راحتترین لباس رو بپوشید
لطفا ارایش نکنید😐چشم
اونجوری ک بچه ها میان آدم فک میکنه نشسته تو تالار عروس دوماد دیر کردن :|نه جدی میگم اخه دیدم بعضیا خیلی ارایش میکنن حین ازمون مشکل داشتن🤦♀️
@M-ba78 آره خب داستان میشه
-
ماسک معمولی باید باشه !حتما
😐عجب ماجرایی داریم خوب شد گفتم نمیدونستم ممنوعه
-
یه شلوار راحت بپوشید ۴ ساعت بتونید باهاش بشینید و دائم هی تکون نخورید دیگه وارد جزئیات نشمبه سان خورشید سعادت من میخواستم شلوار کردی بپوشم /بعد تو خونمون میگن ببر اونجا عوض میکنی میگم بابا اونجا نمیشه //به نظرتون چطور با این شلوار راحتیا برم شهر
-
@nazi-salehi در دورهمی شب کنکور گفته است:
راحتترین لباس رو بپوشید
لطفا ارایش نکنید😐چشم