اگه قرار باشه کمک کنیم..!
-
@Sh-E در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
من فکر میکنم اگه آلایی هایی که امسال کنکور میدن و دیگه کتاباشونو نمیخوان، اونارو به جای فروختن، اهدا کنن بهتر باشه.
فک خیلی خوبیه...ولی باید صبر کنن تا نتایج بیاد...
Hbahar_1 بله
-
@Sh-E در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
من فکر میکنم اگه آلایی هایی که امسال کنکور میدن و دیگه کتاباشونو نمیخوان، اونارو به جای فروختن، اهدا کنن بهتر باشه.
به شرط اینکه هر سال آموزش و پرورش کتاب ها رو تغییر ندع :|
@Mr-Fantastic تغییر هم بکنه اساسی نیستن که نتونی استفاده کنی...من ادبیاتمو نو گرفتم ولی موقعی خریدم که هنوزچاپ جدید ویرایش نشده بود یک یا دو درس اگه اشتباه نکنم (یکی از دهم یکی یازدهم) تغییر کرده بود که بخش دستور و ارایه خودش بود و حتی واژه ها فقط درسنامه و چندتا تست فرق داشت و البته اسم و ترتیب دروس
یکم زیاد شدن انگار ولی چیزی نیستن بگین غیر قابل استفاده اش میکنه -
سلام..!
امروز یه تصمیمی گرفتم..!
بعضا دیدم و همه هم میدونیم که هستن کسایی که توانایی مالی برای خرید کتاب تست ندارن..!(با این روند نجومی قیمت ها و..)
اگه قرار بزاریم توی یه هفته برای چهار یا پنج نفر از الایی ها که کتاب تست مناسب نمیتونن بگیرن تهیه کنیم کسی هست کمک کنه؟
%(#cc1a70)[ و میدونم که هیچکس قصد استفاده سو نداره!]
من پیویم رو باز میکنم فقط کسایی که میخوان کمک کنن به من بگن..!
اینم یه روش عدالت اموزشیه..!
کمک کنین تعداد بالاتری بتونیم کتاب تهیه کنیم..!
@دانش-آموزان-آلاءخانومِ_دوست_داشتنی ایول به این کار جهادی
ولی بنظرم اگه یه بزرگتر بالاسرمون باشه بهتره
M.an romisa دانشجو شریف
منم انشاءالله سال دیگه میام توی این کار -
خانومِ_دوست_داشتنی ایول به این کار جهادی
ولی بنظرم اگه یه بزرگتر بالاسرمون باشه بهتره
M.an romisa دانشجو شریف
منم انشاءالله سال دیگه میام توی این کار@Z-H-Z بله قطعا..!
خوشحال میشم باشن
شاید با حضورشون دایره اهدامون بزرگتر شد..! -
سلام..!
امروز یه تصمیمی گرفتم..!
بعضا دیدم و همه هم میدونیم که هستن کسایی که توانایی مالی برای خرید کتاب تست ندارن..!(با این روند نجومی قیمت ها و..)
اگه قرار بزاریم توی یه هفته برای چهار یا پنج نفر از الایی ها که کتاب تست مناسب نمیتونن بگیرن تهیه کنیم کسی هست کمک کنه؟
@دانش-آموزان-آلاءخانومِ_دوست_داشتنی در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
سلام..!
امروز یه تصمیمی گرفتم..!
@دانش-آموزان-آلاءسلام
خیلی کار خوب و مناسبی هست
خدا خیرتون بدهفقط به چه طریقی می خوایند شناسایی کنید
و به دست نیاز مندان برسانید؟ما یه خیریه فردای سبز توی دانشگاه شریف داریم
قبلا یادمه همین کار رو انجام می دادن -
خانومِ_دوست_داشتنی در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
سلام..!
امروز یه تصمیمی گرفتم..!
@دانش-آموزان-آلاءسلام
خیلی کار خوب و مناسبی هست
خدا خیرتون بدهفقط به چه طریقی می خوایند شناسایی کنید
و به دست نیاز مندان برسانید؟ما یه خیریه فردای سبز توی دانشگاه شریف داریم
قبلا یادمه همین کار رو انجام می دادندانشجو شریف خب من اینو طبق حرفهای خود بچها گذاشتم..! به اعتماد به اینکه کسی که به اون کتاب نیاز داره و قول میده اگر ببره استفاده درست میکنه ازش..!
اگه امکانش هست یه طورایی همون خیریه رو ترکیب کنم اینجا روش شناساییو تشخیص و رسوندن و...! -
سلام عزیزم خانومِ_دوست_داشتنی
چه تاپیک قشنگی زدی
با اجازت یه موردی رو توی تاپیکتون برای بچه ها بگم
یه عزیزی رو میشناسم که جزءرتبه برتر های کنکور ۹۸ بودن و مدرس شیمی هستند و قصد دارن یه سری کتاب رو هدیه بدن به دوستانی که وضع مالیشون زیاد خوب نیست
گزاشتن لینک و آیدی و تبلیغ برخلاف قوانین آلای عزیزمون هست قصد منم فقط کمک به بچه ها بود
اگر کسی رو میشناسید با این شرایط اینجا یا پی وی بگین که من آیدی این بزرگوار رو براتون بفرستم
موفق باشین
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم -
دانشجو شریف خب من اینو طبق حرفهای خود بچها گذاشتم..! به اعتماد به اینکه کسی که به اون کتاب نیاز داره و قول میده اگر ببره استفاده درست میکنه ازش..!
اگه امکانش هست یه طورایی همون خیریه رو ترکیب کنم اینجا روش شناساییو تشخیص و رسوندن و...!خانومِ_دوست_داشتنی در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
دانشجو شریف خب من اینو طبق حرفهای خود بچها گذاشتم..! به اعتماد به اینکه کسی که به اون کتاب نیاز داره و قول میده اگر ببره استفاده درست میکنه ازش..!
اگه امکانش هست یه طورایی همون خیریه رو ترکیب کنم اینجا روش شناساییو تشخیص و رسوندن و...!خیلی ام خوبه
من یکم با بچه های دانشگاه شریفم سر این موضوع صحبت کردم که انشالله خیلی جدی این کار انجام بشود -
خانومِ_دوست_داشتنی در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
اگه امکانش هست یه طورایی همون خیریه رو ترکیب کنم اینجا روش شناساییو تشخیص و رسوندن و...!خیلی ام خوبه
من یکم با بچه های دانشگاه شریفم سر این موضوع صحبت کردم که انشالله خیلی جدی این کار انجام بشوددانشجو شریف خیلی ممنون از لطف شما
انشالله که من و بچها یا هرکس دیگه ای که بخواد از کتابا استفاده کنه حتما با رتبه خوبش جبران این محبت باشه -
http://www.mygaj.com/Home/Detail/254282
کتاب جامع دینی دهم و یازدهم_اهدا به کسایی که نیازمندن
@دانش-آموزان-آلاء -
@Dr-Aryan انشالله قبول میشین...شما تلاشتونو کردین...الان فقط امید و توکلتون به خدا باشه...خودش همه چیزو درست میکنه...
-
سلام عزیزم خانومِ_دوست_داشتنی
چه تاپیک قشنگی زدی
با اجازت یه موردی رو توی تاپیکتون برای بچه ها بگم
یه عزیزی رو میشناسم که جزءرتبه برتر های کنکور ۹۸ بودن و مدرس شیمی هستند و قصد دارن یه سری کتاب رو هدیه بدن به دوستانی که وضع مالیشون زیاد خوب نیست
گزاشتن لینک و آیدی و تبلیغ برخلاف قوانین آلای عزیزمون هست قصد منم فقط کمک به بچه ها بود
اگر کسی رو میشناسید با این شرایط اینجا یا پی وی بگین که من آیدی این بزرگوار رو براتون بفرستم
موفق باشین
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهماین پست پاک شده! -
بچها به دلایلی من پیویم رو به حالت قبل برگردوندم و قفل کردم..!
اگه لازم داشتین درباره همین تاپیک باهام صحبت کنید بگید تا دنبالتون کنم..!
@دانش-آموزان-آلاء
-
من کتاب های زیر رو اهدا میکنم
فصل آزمون شیمی
تست شیمی دو خیلی سبز
تست شیمی سه خیلی سبز
بچه های تهران اگر میخوان بیان پی وی -
من کتاب های زیر رو اهدا میکنم
فصل آزمون شیمی
تست شیمی دو خیلی سبز
تست شیمی سه خیلی سبز
بچه های تهران اگر میخوان بیان پی وی