اللهم عجل لولیک الفرج
-
Bad Fighter در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
شرمنده تو طراحیش خیلی وقت نذاشتم
zzz r
@Fatemeh_Baghaee
Hhh Hh
Bitsy
YARA A
ZDM
Bio
@jahad-20
Briceدوستاتون رو تگ کنین
عزیزم میگفتی من طراحیش میکردم
حالا اگه مشکلی نیست من امشب خوشگل درستش میکنم میفرستم
و اینکه بهتر نیست تاپیک جدا بزنید واسش؟ -
کمی مخالفم
-
سلام
حس کردم جواب سوالمو اینجا فقط میتونم پیدا کنم
چه آهنگ هایی و میشه در دوران محرم گوش داد و چه آهنگ هایی و نمیشه؟
مثلا بیس دار هم جزو شاد محسوب میشن؟ یا شاد و غمگین بر حسب متن سنجیده میشه یا ریتم؟Mono در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
سلام
مثلا بیس دار هم جزو شاد محسوب میشن؟ یا شاد و غمگین بر حسب متن سنجیده میشه یا ریتم؟ارههه منم دوسدارم بدونم چیه جواب این سوال
من فقط سعی میکنم اهنگای قر دار و اهنگایی ک شادم میکنه و نگوشم -
Mono در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
سلام
مثلا بیس دار هم جزو شاد محسوب میشن؟ یا شاد و غمگین بر حسب متن سنجیده میشه یا ریتم؟ارههه منم دوسدارم بدونم چیه جواب این سوال
من فقط سعی میکنم اهنگای قر دار و اهنگایی ک شادم میکنه و نگوشم -
zzz r اخه ی سری اهنگ های دپ هم هستن مثلا پوبون ک متنشون دپه ولی ریتمشون بیس داره خب الان تکلیف چیه این وسط
zzz r اخه ی سری اهنگ های دپ هم هستن مثلا پوبون ک متنشون دپه ولی ریتمشون بیس داره خب الان تکلیف چیه این وسط
دقیقااااا منم خیلیی دوسدارم بدونم
هرچند ک خییلیا میگن کلا اهنگ گوش دادن این ایام خوب نیس -
دقیقااااا منم خیلیی دوسدارم بدونم
هرچند ک خییلیا میگن کلا اهنگ گوش دادن این ایام خوب نیس -
سلام
مثلا بیس دار هم جزو شاد محسوب میشن؟ یا شاد و غمگین بر حسب متن سنجیده میشه یا ریتم؟ -
Hhh Hh
گوش کردن به آهنگ در ماه محرم و صفر چه حکمی دارد؟
پاسخ
اگر موسیقی لهوی باشد ، گوش دادن به آن حرام است ، چه در روزهای محرم باشد، چه در غیر روزهای محرم چون ماه محرم از ماه های حرام می باشد، ممکن است گناه آن در ماه محرم بیش تر باشد.
آیت الله خامنه ای، استفتاآت،سؤال 1127 و 1139 -
Hhh Hh
گوش کردن به آهنگ در ماه محرم و صفر چه حکمی دارد؟
پاسخ
اگر موسیقی لهوی باشد ، گوش دادن به آن حرام است ، چه در روزهای محرم باشد، چه در غیر روزهای محرم چون ماه محرم از ماه های حرام می باشد، ممکن است گناه آن در ماه محرم بیش تر باشد.
آیت الله خامنه ای، استفتاآت،سؤال 1127 و 1139 -
سلام
مثلا بیس دار هم جزو شاد محسوب میشن؟ یا شاد و غمگین بر حسب متن سنجیده میشه یا ریتم؟Mono سلام میتونین از ۳۲۰۲۰ سوال کنین
اما یه توصیه به شما
من خودمم یه مدت خیلی زیادی آهنگ گوش میدادم الانم مخالف گوش کردن اهنگ نیستم ولی هم شنیدم هم تجربه کردم
که روی روح روان خیلی اثر داره این مسئله حتی برای مداحی ها هم هست تو هر چیزی اعتدال باید رعایت شه -
@Fatemeh_Baghaee
موسیقی بر دو قسم است:
موسیقى که به نظر عرف مردم، مطرب، و متناسب با مجالس لهو و لعب و عیاشی و عیش و نوش باشد.نواختن و گوش دادن به این قسم موسیقی و آهنگ حرام است.
موسیقى غیر مطرب و معمولى که انسان را به هیجان شهوانى وادار نمیکند؛ این قسم موسیقی حرام نیست.(1)
معنای لهو:
از نظر اصطلاح مراجع و فتوایی که در مورد لهو داده اند: عبارت است از سرگرمى و خوشگذرانى که غالباً انسان را از یاد خدا و آخرت غافل می سازد. منظور از مجالس لهو و لعب مجالسى است که براى عیاشى و هوس رانى و بی بند و بارى تشکیل شده است. -
@Fatemeh_Baghaee
موسیقی بر دو قسم است:
موسیقى که به نظر عرف مردم، مطرب، و متناسب با مجالس لهو و لعب و عیاشی و عیش و نوش باشد.نواختن و گوش دادن به این قسم موسیقی و آهنگ حرام است.
موسیقى غیر مطرب و معمولى که انسان را به هیجان شهوانى وادار نمیکند؛ این قسم موسیقی حرام نیست.(1)
معنای لهو:
از نظر اصطلاح مراجع و فتوایی که در مورد لهو داده اند: عبارت است از سرگرمى و خوشگذرانى که غالباً انسان را از یاد خدا و آخرت غافل می سازد. منظور از مجالس لهو و لعب مجالسى است که براى عیاشى و هوس رانى و بی بند و بارى تشکیل شده است.Hhh Hh در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@Fatemeh_Baghaee
موسیقی بر دو قسم است:
معنای لهو:
از نظر اصطلاح مراجع و فتوایی که در مورد لهو داده اند: عبارت است از سرگرمى و خوشگذرانى که غالباً انسان را از یاد خدا و آخرت غافل می سازد. منظور از مجالس لهو و لعب مجالسى است که براى عیاشى و هوس رانى و بی بند و بارى تشکیل شده است.لهو رو بد معنی کرده
-
@Fatemeh_Baghaee
موسیقی بر دو قسم است:
معنای لهو:
از نظر اصطلاح مراجع و فتوایی که در مورد لهو داده اند: عبارت است از سرگرمى و خوشگذرانى که غالباً انسان را از یاد خدا و آخرت غافل می سازد. منظور از مجالس لهو و لعب مجالسى است که براى عیاشى و هوس رانى و بی بند و بارى تشکیل شده است. -
@Fatemeh_Baghaee
موسیقی بر دو قسم است:
معنای لهو:
از نظر اصطلاح مراجع و فتوایی که در مورد لهو داده اند: عبارت است از سرگرمى و خوشگذرانى که غالباً انسان را از یاد خدا و آخرت غافل می سازد. منظور از مجالس لهو و لعب مجالسى است که براى عیاشى و هوس رانى و بی بند و بارى تشکیل شده است.Hhh Hh در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@Fatemeh_Baghaee
موسیقی بر دو قسم است:
معنای لهو:
از نظر اصطلاح مراجع و فتوایی که در مورد لهو داده اند: عبارت است از سرگرمى و خوشگذرانى که غالباً انسان را از یاد خدا و آخرت غافل می سازد. منظور از مجالس لهو و لعب مجالسى است که براى عیاشى و هوس رانى و بی بند و بارى تشکیل شده است.نگا کن من در اون حد اصلا نیستم که بتونم درباره موسیقی و احکام نظر بدم
ولی موسیقی رو میگن لهو که واسه مراسمات بزن و بکوب و ... باشه که متاسفانه الان اینجور موسیقی ها جامعه رو پر کرده...
و بعضی احکام هستن که تو نمیتونی بگی این حکم واسه همه صدق میکنه
مثالش همین موسیقی هس
هرکس خودش رو میشناسه و میدونه که چه موسیقی باعث مفسده میشه . البته حساب اون کسی که انقد موسیقی بیس دار و... گوش کرده که دیگه عادی هس واسش کاملا جداس
ولی خب طبیعیه این آهنگ هایی که الان جامعه رو پر کرده واسه همه ضرر دارع و مغز رو خراب میکنع
️
فک کنم واسه شما هم پیش اومده باشه که هنگام حل تست فیزیک آهنگ بندری در سرتون پلی بشع -
Hhh Hh در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@Fatemeh_Baghaee
موسیقی بر دو قسم است:
معنای لهو:
از نظر اصطلاح مراجع و فتوایی که در مورد لهو داده اند: عبارت است از سرگرمى و خوشگذرانى که غالباً انسان را از یاد خدا و آخرت غافل می سازد. منظور از مجالس لهو و لعب مجالسى است که براى عیاشى و هوس رانى و بی بند و بارى تشکیل شده است.لهو رو بد معنی کرده
@Mr-Fantastic
در سایت زیر خیلی بهتر توضیح داده.به صورت کامل.بر اساس گفته های آقای خامنه ای
https://www.porseman.com/article/موسيقي-حلال-و-حرام-از-نگاه-رهبري-و-روايات/139364