مسندش کو الان
...
-
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان ینی چطور شده؟
آشنا؟!!
آشنا میشه مسند؟ -
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در مورد متمم هم الان پیاماتونو خوندم خودم گیج شدم
در خواست کمک @راهنما-ادبیات need help here -
@f-noori7979 وقتی میگیم فقد گذرا ب مسند یعنی جمله با مسند کامله میشه بقیه اجزاشون حذف کرد دیگ... اینطور نیس؟
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشدهنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@f-noori7979 وقتی میگیم فقد گذرا ب مسند یعنی جمله با مسند کامله میشه بقیه اجزاشون حذف کرد دیگ... اینطور نیس؟
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشدهنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker فکر کنم همیشه متمم ها قابل حذف نیستن و گاهی اوقات اینطورن
-
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشدهنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker در مسندش کو الان
... گفته است:
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشدهآره
گرفتم منظورتونو
الان منم شک کردم -
مثلا میگیم علی رفت خب اینو مفهوم رو رسوند ولی وقتی میگم من اشنا شدم مفهوم کامل نمیرسه چون یه شخص سومی هست که من باهاش اشنا شدمو ذکر نشدهنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط f.noori7979 انجام شده@Miss-Joker فعل های اسنادی است، بود، شد، گشت، گردید و فعلهایی که این معنی هارو بدن فقط به مسند نیاز دارن
حالا اگه تو این جمله فعلو شدن بگیریم مسند داریم و جمله گذرا به مسنده
اگه فعلو آشنا شدن بگیریم متمم داریم و جمله گذرا به متممه
این نظر منه
نمیدونم درسته یا غلط -
@Miss-Joker فکر کنم همیشه متمم ها قابل حذف نیستن و گاهی اوقات اینطورن
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A در مسندش کو الان
... گفته است:
@Miss-Joker فکر کنم همیشه متمم ها قابل حذف نیستن و گاهی اوقات اینطورن
اره حرفتون کاملا درسته
بعضی از حرفای اضافه همیشه با فعل میان مثلا پرسید که همیشه با از میاد
ولی نمیدونم اینجا الان برای اشنا شدن هم همینطوره یا نه متاسفانه -
@Miss-Joker فعل های اسنادی است، بود، شد، گشت، گردید و فعلهایی که این معنی هارو بدن فقط به مسند نیاز دارن
حالا اگه تو این جمله فعلو شدن بگیریم مسند داریم و جمله گذرا به مسنده
اگه فعلو آشنا شدن بگیریم متمم داریم و جمله گذرا به متممه
این نظر منه
نمیدونم درسته یا غلطنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 عاره احتمالا اینجوریه ... حالا باید دید اینجا اسنادی گرفته یا مرکب
-
@f-noori7979 عاره احتمالا اینجوریه ... حالا باید دید اینجا اسنادی گرفته یا مرکب
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker مشکلش فک کنم با اون چندتا جمله بعدی حل میشه
-
@Miss-Joker مشکلش فک کنم با اون چندتا جمله بعدی حل میشه
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 نمیدونم والا فک نکنم :|
-
@f-noori7979 نمیدونم والا فک نکنم :|
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط f.noori7979 انجام شده@Miss-Joker چرا
من الان نگا کردم بقیه جمله هاشو با اونا مشخص میشه جواب تست -
@Miss-Joker چرا
من الان نگا کردم بقیه جمله هاشو با اونا مشخص میشه جواب تستنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 در مسندش کو الان
... گفته است:
@Miss-Joker چرا
من الان نگا کردم بقیه جمله هاشو با اونا مشخص میشه جواب تستعاهاااا جواب تستو میگین
اره با بقیش میشه زد -
Hoorieh sh آشنا نمیتونه مسند باشه عایا؟
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker اشنا شدید به نظرم باید فعل مرکب باشه
-
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sahar-tuo خود کتاب که جدا گرفته والا
-
@Sahar-tuo خود کتاب که جدا گرفته والا
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker چرا خو
-
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Miss-Joker عجب
-
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
کو مسندش؟؟تست میگه جواب گزینه ۳
ینی جمله اول گذرا ب مسند
الان مسندش کو؟
Hoorieh sh
سلام ،کتاب های زبان و ادبیات نشر الگو از نظر درسنامه و پاسخ نامه خوبن؟ -
Hoorieh sh
سلام ،کتاب های زبان و ادبیات نشر الگو از نظر درسنامه و پاسخ نامه خوبن؟نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDrfariborz سلام
من بقیه کتابهارو مثل خیلی سبز یا هرچی دیگه نگاه نکردم ک بخوام در مقایسه با اونا بگم
اگه کسی هست ک هردوتارو داشته بیاد نظر بده لطفا @دانش-آموزان-آلاء
ولی ب نظر من بد نیست ولی خیلی سخت نیستن تستاش ولی در مجموع بیشترشون تستای سراسری اخیر و سنجش وقلمچی و گ2 بودن
و این نکته مثبنتشه
ولی من راضی بودم ولی بازم میخوام تموم شد اونای دیگرو هم امتحان کنم -
Hoorieh sh
سلام ،کتاب های زبان و ادبیات نشر الگو از نظر درسنامه و پاسخ نامه خوبن؟نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDrfariborz نشر الگو بهتره البته دستورش