تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده
-
nima H سلام.ممنون تحلیلتون خیلی عالی و البته نگران کننده بود.البته اگر سخت باشه خب برای همه سخته.فقط یک سوال:پارسال میگفتن که علت اسونی سوالات تغییر نظام اموزشی بوده و طی سه چهار سال اینده سطح سوالات بالا میره تا نهایتا بعد سه یا چهار سال دیگه ثابت میشه.اما امسال دیدیم که یک افزایش چشمگیر در سطح سوالات بود.پس ایا سال های دیگه هم باز قراره سطح بالاتر بره?!
FaMi در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
nima H سلام.ممنون تحلیلتون خیلی عالی و البته نگران کننده بود.البته اگر سخت باشه خب برای همه سخته.فقط یک سوال:پارسال میگفتن که علت اسونی سوالات تغییر نظام اموزشی بوده و طی سه چهار سال اینده سطح سوالات بالا میره تا نهایتا بعد سه یا چهار سال دیگه ثابت میشه.اما امسال دیدیم که یک افزایش چشمگیر در سطح سوالات بود.پس ایا سال های دیگه هم باز قراره سطح بالاتر بره?!
هیچ چیز معلوم نیست
سخت تر نشه شک دارم خیلی هم آسون تر بشه -
-
با سلام تحلیل زبانتونو قبول ندارم زبان گرامر سوالای واقعا ساده بود میشد فهمید و من مطمئنم درصد میانگین قبول پزشکی 70 تا 80
واقعا میگم اونطوری که شما میفرمایین دشوار نبودهHesam Mohammadi سوالای زبانش از تو یه کتابایی هست که ازام به خارجه از اونا بود بعضیش
-
Hesam Mohammadi سوالای زبانش از تو یه کتابایی هست که ازام به خارجه از اونا بود بعضیش
@نگین-وهاب-مقدم در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
Hesam Mohammadi سوالای زبانش از تو یه کتابایی هست که ازام به خارجه از اونا بود بعضیش
آره در کل واقعا من مطمئنم بالای 70 شدنی بوده کسی که کلاس زبان میرفته حتما میتونسته چون گرامرش هم حتی روی گرامر زمان مانور نداده بود اگرم برای ریدینگ کسی از کتاب inside reading رو واقعا کار میکرد مطمئنا از پسش بر میومد
-
@نگین-وهاب-مقدم در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
آره در کل واقعا من مطمئنم بالای 70 شدنی بوده کسی که کلاس زبان میرفته حتما میتونسته چون گرامرش هم حتی روی گرامر زمان مانور نداده بود اگرم برای ریدینگ کسی از کتاب inside reading رو واقعا کار میکرد مطمئنا از پسش بر میومد
Hesam Mohammadi عالیه
-
nima H در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
**خب خب... بریم که داشته باشیم تحلیل کنکور ۹۹ تجربی رو :))**
️ادبیات
️سخت
چالشی ترین درس عمومی کنکور 99 بود که سوالات ارایه املا و واژه در سطح دشوار بود و یه سوال تاریخ ادبیات بسیار سخت و دور از انتظار همچنین دو سوال از مبحث قرابت معنایی اختلاف نظر بین کارشناسان وجود دارد و درصد 50% نمره خیلی خوبی برای این درس بود
️عربی
️متوسط
سطح سوالات عربی کاملا متعادل و استاندارد بود سوالات ترجمه کاملا منطقی و استاندارد همچنین سوالات درک متن و قواعد هم سوالات قابل پیش بینی بودنند و درصد 60 نمره قابل قبولی هست
️دینی
️متوسط
سطح سوالات مانند سال های گذشته بود و کاملا قابل انتظار بود و درصد 70% نمره خوبی برای این ازمون بود
️زبان
️سخت
سوالات گرامر نسبتا سخت طراحی شده بودند همچنین کلوز تست پیچیده ای داشت که گرامر و واژگان با هم ترکیب شده بودند همچنین درک متن دوم بسیار سخت و وقت گیر طراحی شده بود که درصد 50% نمره خوبی برای این درس بود
️ریاضی
️دشوار
سوالات مبحث هندسه و کاربرد مشتق و آمار بسیار سخت بودند همچنین سوال اسون در درس ریاضی اصلا وجود نداشت و میانگین درصد ریاضی خیلی پایین خواهد امد و درصد 40% برای این سطح از سوالات درصد قابل قبولی برای رسیدن به رشته های تاپ هست
️زیست
️دشوار
سوالات درس زیست نسبت به کنکور 98 افزایش چشمگیری داشت و سطح سوالات بالا بود همچنین افزایش سوالات شکل دار و شمارشی این ازمون رو سخت کرده بود درصد 60% نمره بسیار خوبی برای قبول شدن در پزشکی و دندان پزشکی هست
️فیزیک
️دشوار
به طور کلی 4 سوال متوسط و 18 سوال سخت و 8 سوال خیلی سخت این ازمون داشت که درصد 45% نمره خوبی برای این درس هست
️شیمی
️فرا سخت
سخت ترین شیمی تاریخ کنکور رو میشه به شیمی کنکور 99 نسبت داد که در ان 28 سوال سخت و 7 سوال خیلی سخت مشاهده میشد میانگین درصد این درس در کنکور 99 بسیار پایین هست و با درصد های 20 یا 30 درصد می توان به رشته های تاپ فکر کرد
کنکور 99 با پیشی گرفتن از کنکور 94 سخت ترین کنکور برگزار شده لقب گرفت که با میانگین درصد های 50 یا زیر ان میتوان به رشته های تاپ پزشکی و... در دانشگاه های خوب فکر کرد همچنین امسال منتظر قبولی های عجیب با درصد های پایین باشید....
حالا چند سال دیگه میان این درصدها رو سایت های مختلف نشون بچه های مردم میدن میگن امیدوار باش با این درصد ها هم میتونی رشته تاپ بیاری
اما در جریان نیستن این درصد ها از چه کنکوری بوده :| -
با سلام تحلیل زبانتونو قبول ندارم زبان گرامر سوالای واقعا ساده بود میشد فهمید و من مطمئنم درصد میانگین قبول پزشکی 70 تا 80
واقعا میگم اونطوری که شما میفرمایین دشوار نبودهHesam Mohammadi در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
واقعا میگم اونطوری که شما میفرمایین دشوار نبودهمنم واقعا میگم شما زبانتون خوب بوده
بله منم سر جلسه بودم حدس میزنم زبانو صد زده باشم
باید نسبت به کل حساب کرد -
Hesam Mohammadi در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
واقعا میگم اونطوری که شما میفرمایین دشوار نبودهمنم واقعا میگم شما زبانتون خوب بوده
باید نسبت به کل حساب کرد -
Mhd A در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
nima H بهنظرمکلوزامسالسختربودنسبتبه
پارسالبله در کل سخت تر بوده
-
Hesam Mohammadi در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
باید نسبت به کل حساب کردnima H در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
باید نسبت به کل حساب کردمنم نسبت به کل میگم نسبت به پارسال از نظرم راحت تر بود واقعا
-
Mhd A در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
nima H بهنظرمکلوزامسالسختربودنسبتبه
پارسالبله در کل سخت تر بوده
nima H
سلام آقا نیما
یه سوال!
از اونجایی که بنظرم قراره از این به بعد تاریخ ادبیات عجیبی تو کنکور های بعدی ببینیم،بنظرتون روش مانور بدم یا نه؟!
خودم اصلا خوشم نمیاد،اگرم ۵ درصد میخواستم بخونم،با این وضع سوالات واقعا دیگه نمیخوام بخونمش -
nima H
سلام آقا نیما
یه سوال!
از اونجایی که بنظرم قراره از این به بعد تاریخ ادبیات عجیبی تو کنکور های بعدی ببینیم،بنظرتون روش مانور بدم یا نه؟!
خودم اصلا خوشم نمیاد،اگرم ۵ درصد میخواستم بخونم،با این وضع سوالات واقعا دیگه نمیخوام بخونمش@Infinitie-A در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
nima H
سلام آقا نیما
یه سوال!
خودم اصلا خوشم نمیاد،اگرم ۵ درصد میخواستم بخونم،با این وضع سوالات واقعا دیگه نمیخوام بخونمشسلام عزیز
کسی که درصد بالا میخواد ۵ درصد هم براش ۵ درصده
از اونجا که سالی یکی دو تا سوال ادبیات از تاریخ ادبیات هست، اگه خیلی مشتاق درصد بالا هستین باید کارش کنید -
@Infinitie-A در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
nima H
سلام آقا نیما
یه سوال!
خودم اصلا خوشم نمیاد،اگرم ۵ درصد میخواستم بخونم،با این وضع سوالات واقعا دیگه نمیخوام بخونمشسلام عزیز
کسی که درصد بالا میخواد ۵ درصد هم براش ۵ درصده
از اونجا که سالی یکی دو تا سوال ادبیات از تاریخ ادبیات هست، اگه خیلی مشتاق درصد بالا هستین باید کارش کنید -
@haniehno در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
nima H من ادبیات نخوندم بجز آرایه تاریخ ادبیات چطور سوالایی میدن؟
سوالات ادبیات کنکور هم از نظر حفظی و هم مفهومی دارن سخت تر میشن
از پرسیدن اسم شاعر با دادن یکی دو بیت بگیر تا قرابتی که خود اساتید هم روش اختلاف نظر دارن
آرایه و دستور هم پیچیده تر میشه و لغت و املا هم تیپ تستی جدیدی که امسال اومد واقعا سخت کرده بود سولات رو
اگه میخواین درصد خوبی بگیرید باید خیلی روش کار کنید -
من قبل کنکور عاشق شیمی بودم :))
درصدامم بالا بود
الآن اسم شیمی میاد فرار میکنم ://
اصن فوبیا پیدا کردم :(( -
درصدامم بالا بود
اصن فوبیا پیدا کردم :((saba zarei در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
درصدامم بالا بود
اصن فوبیا پیدا کردم :((کنکور است دیگر...
-
saba zarei در تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده گفته است:
درصدامم بالا بود
اصن فوبیا پیدا کردم :((کنکور است دیگر...
nima H بله کنکور است دیگر ...
الآن موندم واقعا برای سال بعد بخونم یا نه ؟؟؟ :))))
اصلا ارزش داره ؟؟