ادبیات1
-
سلام بچه ها
در طول سال به دلایلی اصلا ادبیات نخوندم و تابستون هم نتونستم بخونم :| و میشه گفت ادبیات صفر صفرم(لغاتو خوندم)
لطفا اگه کسی یه جزوه خوب که بشه داخل این چند روز باقیمونده تا آغاز سال تحصیلی تمومش کرد دارع واسم ارسال کنع
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
حامیان-آلاء-جزوات -
سلام بچه ها
در طول سال به دلایلی اصلا ادبیات نخوندم و تابستون هم نتونستم بخونم :| و میشه گفت ادبیات صفر صفرم(لغاتو خوندم)
لطفا اگه کسی یه جزوه خوب که بشه داخل این چند روز باقیمونده تا آغاز سال تحصیلی تمومش کرد دارع واسم ارسال کنع
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
حامیان-آلاء-جزوات@Mr-Fantastic سلام عزیز، اگر بحث کنکور مدنظرتونه کتاب درسی مباحثش اهمیت چندانی نداره جز لغات و عناوین دستور و آرایه(یعنی فقط چیزی که در کتاب گفته شده کفایت نمیکنه) شما یه زحمتی بکش، بیخیال جزوه شو، چهار تا کتاب موضوعی نشر دریافت رو بخر و استفاده کن فقط کتبش، ترغیب نشی فیلم های آموزشی هامون سبطی رو بخری، همون مطالب رو میگه فقط گیج کننده تر.
اگه هم که واس کنکور نمیخوای، کتاب رو بخون معنی کن (گر چه فک کنم در حال حاضر کنکور مدنظرتونه) -
@Mr-Fantastic سلام عزیز، اگر بحث کنکور مدنظرتونه کتاب درسی مباحثش اهمیت چندانی نداره جز لغات و عناوین دستور و آرایه(یعنی فقط چیزی که در کتاب گفته شده کفایت نمیکنه) شما یه زحمتی بکش، بیخیال جزوه شو، چهار تا کتاب موضوعی نشر دریافت رو بخر و استفاده کن فقط کتبش، ترغیب نشی فیلم های آموزشی هامون سبطی رو بخری، همون مطالب رو میگه فقط گیج کننده تر.
اگه هم که واس کنکور نمیخوای، کتاب رو بخون معنی کن (گر چه فک کنم در حال حاضر کنکور مدنظرتونه)SEPEHR ALIZADEH در ادبیات1 گفته است:
@Mr-Fantastic سلام عزیز، اگر بحث کنکور مدنظرتونه کتاب درسی مباحثش اهمیت چندانی نداره جز لغات و عناوین دستور و آرایه(یعنی فقط چیزی که در کتاب گفته شده کفایت نمیکنه) شما یه زحمتی بکش، بیخیال جزوه شو، چهار تا کتاب موضوعی نشر دریافت رو بخر و استفاده کن فقط کتبش، ترغیب نشی فیلم های آموزشی هامون سبطی رو بخری، همون مطالب رو میگه فقط گیج کننده تر.
اگه هم که واس کنکور نمیخوای، کتاب رو بخون معنی کن (گر چه فک کنم در حال حاضر کنکور مدنظرتونه)بلی دیگه دهم رو هرجور که بود ادبیاتش رو تموم کردم
الان میخوام واسه کنکور بخونم
هر جلدش حدود چند صفحه هست؟ -
SEPEHR ALIZADEH در ادبیات1 گفته است:
اگه هم که واس کنکور نمیخوای، کتاب رو بخون معنی کن (گر چه فک کنم در حال حاضر کنکور مدنظرتونه)بلی دیگه دهم رو هرجور که بود ادبیاتش رو تموم کردم
الان میخوام واسه کنکور بخونم
هر جلدش حدود چند صفحه هست؟ -
@Mr-Fantastic سلام
قرابت:۳۵۰
آرایه:۳۲۰
دستور:۲۶۴
لغتواملا:۳۹۴یه چیز کپسولی سراغ نداری این چند روز مونده به مدارس بخونم که یکم اطلاعات داشته باشم واسه سال جدید؟نمیخوام صفر صفر باشم :|
تا یه ماه دیگه برم کتابارو بگیرم که دیگه قوی شروع کنم ادبیات رو
شما هم اگه دارید لطفا معرفی کنید دانش-آموزان-آلاء -
@Mr-Fantastic سلام
قرابت:۳۵۰
آرایه:۳۲۰
دستور:۲۶۴
لغتواملا:۳۹۴یه چیز کپسولی سراغ نداری این چند روز مونده به مدارس بخونم که یکم اطلاعات داشته باشم واسه سال جدید؟نمیخوام صفر صفر باشم :|
تا یه ماه دیگه برم کتابارو بگیرم که دیگه قوی شروع کنم ادبیات رو
شما هم اگه دارید لطفا معرفی کنید دانش-آموزان-آلاء -
اگه هم که واس کنکور نمیخوای، کتاب رو بخون معنی کن (گر چه فک کنم در حال حاضر کنکور مدنظرتونه)SEPEHR ALIZADEH سلام . ی سوال .این چهار تا کتاب مال سه پایس یا فقط دهم؟؟؟؟؟
-
SEPEHR ALIZADEH سلام . ی سوال .این چهار تا کتاب مال سه پایس یا فقط دهم؟؟؟؟؟
0-0ftm موضوعی هستن، نه پایه به پایه
دستور و قرابت و لغت و آرایه -
0-0ftm موضوعی هستن، نه پایه به پایه
دستور و قرابت و لغت و آرایهSEPEHR ALIZADEH ممنون
-
بله دوستان درست میگن
کتاب های مبحثی هامون سبطی علمی و دقیق تالیف شدند و برای اموزش عالی هستن -
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
حامیان-آلاء-جزوات@Mr-Fantastic
سلام
اگه میخوای من برای دستور زبان تو تابستون پدرشو در اوردم و یه جزوه برای خودم نوشتم(البته یه ذره خودمونیه)
اگه میخوای و برات خیلی دست خط مهم نیست بفرستم؟! -
@Mr-Fantastic
سلام
اگه میخوای من برای دستور زبان تو تابستون پدرشو در اوردم و یه جزوه برای خودم نوشتم(البته یه ذره خودمونیه)
اگه میخوای و برات خیلی دست خط مهم نیست بفرستم؟!@Infinitie-A
بیا اینم لینکش
http://s11.picofile.com/file/8406782050/Adabiat_Dastoor.pdf.html -
@Infinitie-A
بیا اینم لینکش
http://s11.picofile.com/file/8406782050/Adabiat_Dastoor.pdf.html@Infinitie-A در ادبیات1 گفته است:
@Infinitie-A
بیا اینم لینکش
http://s11.picofile.com/file/8406782050/Adabiat_Dastoor.pdf.htmlمرسی
-
@Infinitie-A
بیا اینم لینکش
http://s11.picofile.com/file/8406782050/Adabiat_Dastoor.pdf.html@Infinitie-A در ادبیات1 گفته است:
@Infinitie-A
بیا اینم لینکش
http://s11.picofile.com/file/8406782050/Adabiat_Dastoor.pdf.htmlسلام
چه جزوه دست نویس باحالی
عالی عالی
جزوه دست نویس یعنی حس خوب درس خوندن -
اگه هم که واس کنکور نمیخوای، کتاب رو بخون معنی کن (گر چه فک کنم در حال حاضر کنکور مدنظرتونه)بخشید کسی کتاب ادبیات دهم داره داخلشم نوشته شده. اشکال نداره.