اللهم عجل لولیک الفرج
-
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
zzz r به نظرم به این چالش احترام گذاشتن به عقاید بقیه رو هم اضافه کنیم
من والا خیلی نظری ندارم چون هفته قبل همه نظراشونو گفتن و جمع بندی این شد ک الان محسن پوسترشو ساخته
ولی کلا بگم ک هرچی بخایم ی چیزیو ب این چالش اضافه کنیم سخت تر میشه و بقیه دلسرد میشین و افرد کمتری ب چالش میان
ولی بازم هرچی بقیه بگم -
Bad Fighter در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
شرمنده تو طراحیش خیلی وقت نذاشتم
zzz r
@Fatemeh_Baghaee
Hhh Hh
Bitsy
YARA A
ZDM
Bio
jahad.20
Briceدوستاتون رو تگ کنین
از امشب چالشی ک براش هفته قبل برنامه ریزی شده بود شرو میشه
شب عاشورا
امیدوارم با این چله بتونیم ظهور امام زمان ووتعجیل کنیم و برای سلامتیشون
و صواب زیارت عاشورا خوندن تو این ماه نصیب بشیم
و ازگناهانمون دور ترمليكابانو N دریا دریایی my name
Bitsy Bad Fighter ZDM jahad.20
بچه رزمنده Hhh Hh @Fatemeh_Baghaee Bio @fatemeh_bagh AMH YARA A
Brice m.hmt
بقیه رو اگ تگ نکردم نمیدونستم میان یا ن خوشون ببخشن
@دانش-آموزان-آلاء
کاش بتونیم برا همین چالشای کوچیک امام زمانمونو خوشحال کنیم و فرجشون و زودتر ببینیمzzz r
من پایم
خوندن زیارت عاشورا و دعای عهد آسونه
اما ترک گناهه واقعا سخته .زندگی ما آدما عجین شده با گناه
فکر نکنم بتونم از پس این یکی بر بیام -
zzz r
@Fatemeh_Baghaee
Hhh Hh
Bitsy
YARA A
ZDM
Bio
jahad.20
Briceدوستاتون رو تگ کنین
شب عاشورا
Brice m.hmt
@دانش-آموزان-آلاء
کاش بتونیم برا همین چالشای کوچیک امام زمانمونو خوشحال کنیم و فرجشون و زودتر ببینیم -
zzz r
@Fatemeh_Baghaee
Hhh Hh
Bitsy
YARA A
ZDM
Bio
jahad.20
Briceدوستاتون رو تگ کنین
شب عاشورا
Brice m.hmt
@دانش-آموزان-آلاء
کاش بتونیم برا همین چالشای کوچیک امام زمانمونو خوشحال کنیم و فرجشون و زودتر ببینیم -
- گفتمازاقامَهدیچهخبر ؟!
گفت:منتظریمتاکهبیآید ... - گفتمبرایتعجیلدرظهورشچهمیکنی؟!
گفت:دعا...
-گفتم:مردمکوفهنیزبرایدیداربااباعبدالله هم نامههای بسیار نوشته اند و هم دعاهایبیشمارکردهاندامالحظهآمدنش هیچکسیارنبود،چونپشتدعاونامه..؛ هایشاننهحرکتیبودونهقیامیبلکهفقطاز سرتکلیفورهاییازبندِظلم،کهآنهمساخته وپرداختهیخودشانبود،دعوتازامام..:) کردندامادرانتهابهایستادندرمقابلامام زمانخویشرضایتدادند!
+مردمکوفه بیشترازآنکهعلاقهبهآزادی داشتهباشند؛زیرسایهظلموجهلبودنرا میپذیرندچونعافیتطلبیدردنیارابه جنگدرمقابلظلمترجیحمیدهند..؛
#حرکتکنیم...!
|
|
- گفتمازاقامَهدیچهخبر ؟!
-
•
•
استاد #رائفی_پور :هیئتی که ذکر امام مهدی در آن نباشد، باطل است.
اصلا برای امام حسین اشک می ریزی که مردم امام زمانشان را تنها گذاشتند، یاد بگیری امام زمان خودت را تنها نگذاری، یعنی در هیئت تو باید تربیت بشوی برای ظهور. برو با دلت کاری بکن که همانطور که برای امام حسین اشک میریزی، برای امام زمان هم اشک بریزی.|
|
-
سلــام بچـہ شیـعـه ...
حالت خوبـہ؟؟
امیدوارم خوب باشه...️
ولی ینفر هست که حالش خوب نیست...
همش برات گریه میکنه .آره برای هممون گریه میکنه...
و اون یوسف زهراست ...
{صـدبار بدی کــردی و دیدی ثمرش را️
نیـکے چه بدی داشت که یکبـار نکــردی...}
-
امام حسین (ع):
خداوند قائم ما را از پس پرده غيبت بيرون مىآورد و آن گاه او از ستمگران انتقام میگيرد.
الهم عجل ولیک الفرج
@دانش-آموزان-آلاء -
لبیک یا حسین
-
لبیک یا حسین (ع)
لبیک یا مهدی(عج) -
از امش چالش شرو میشه و من زیارت عاشورا دوسداشتم بزارم
#زیارت_عاشوراالسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِ اللّهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ اللّهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ وَ ابْنَ سَیِّدِ الْوَصِیّینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ فاطِمَهَ سَیِّدَهِ نِساءِ الْعالَمینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا ثارَ اللّهِ وَ ابْنَ ثارِه، وَ الْوِتْرَ الْمَوْتُورَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکُمْ مِنّى جَمیعًا سَلامُ اللّهِ اَبَدًا ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ. یا اَبا عَبْدِ اللّهِ، لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزِیَّهُ، وَ جَلَّتْ وَ عَظُمَتِ الْمُصیبَهُ بِکَ عَلَیْنا وَ عَلى جَمیعِ اَهْلِ الْاِسْلامِ، وَ جَلَّتْ وَ عَظُمَتْ مُصیبَتُکَ فِى السَّماواتِ عَلى جَمیعِ اَهْلِ السَّماواتِ، فَلَعَنَ اللّهُ اُمَّهً اَسَّسَتْ اَساسَ الظُّلْمِ وَ الْجَوْرِ عَلَیْکُمْ اَهْلَ الْبَیْتِ، وَ لَعَنَ اللّهُ اُمَّهً دَفَعَتْکُمْ عَنْ مَقامِکُمْ، وَ اَزالَتْکُمْ عَنْ مَراتِبِکُمُ الَّتى رَتَّبَکُمُ اللّهُ فیه، وَ لَعَنَ اللّهُ اُمَّهً قَتَلَتْکُمْ، وَ لَعَنَ اللّهُ الْمُمَهِّدینَ لَهُمْ بِـالَّتمْکینِ مِنْ قِتالِکُمْ، بَرِئْتُ اِلَى اللّهِ وَ اِلَیْکُمْ مِنْهُمْ وَ مِنْ اَشْیاعِهِمْ وَ اَتْباعِهِمْ وَ اَوْلِیائِهِمْ. یا اَبا عَبْدِ اللّهِ، اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَهِ، وَ لَعَنَ اللّهُ آلَ زیادٍ وَ آلَ مَرْوانَ، وَ لَعَنَ اللّهُ بَنى اُمَیَّهَ قاطِبَهً، وَ لَعَنَ اللّهُ ابْنَ مَرْجانَهَ، وَ لَعَنَ اللّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ، وَ لَعَنَ اللّهُ شِمْرً، وَ لَعَنَ اللّهُ اُمَّهً اَسْرَجَتْ وَ اَلجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ. بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ، فَاَسْاَلُ اللّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَکَ وَ اَکْرَمَنى بِکَ، اَنْ یَرْزُقَنى طَلَبَ ثارِکَ مَعَ اِمامٍ مَنْصُورٍ مِنْ اَهْلِ بَیْتِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه. اَللّهُمَّ اجْعَلْنى عِنْدَکَ وَجیهًا بِـالْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السّلامُ فِى الدُّنْیا وَ الاْخِرَهِ. یا اَبا عَبْدِ اللّهِ، اِنّى اَتَقَرَّبُ اِلَى اللّهِ وَ اِلى رَسُولِه وَ اِلى اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ، وَ اِلى فاطِمَهَ وَ اِلَى الْحَسَنِ وَ اِلَیْکَ بِمُوالاتِکَ، وَ بِـالْبَراءَهِ مِمَّنْ قاتَلَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْحَرْبَ، وَ بِـالْبَراءَهِ مِمَّنْ اَسَّسَ اَساسَ الظُّلْمِ وَ الْجَوْرِ عَلَیْکُمْ، وَ اَبْرَاُ اِلَى اللّهِ وَ اِلى رَسُولِه مِمَّنْ اَسَّسَ اَساسَ ذلِکَ، وَ بَنى عَلَیْهِ بُنْیانَهُ، وَ جَرى فى ظُلْمِه وَ جَوْرِه عَلَیْکُمْ وَ عَلى اَشْیاعِکُمْ. بَرِئْتُ اِلَى اللّهِ وَ اِلَیْکُمْ مِنْهُمْ، وَ اَتَقَرَّبُ اِلَى اللّهِ ثُمَّ اِلَیْکُمْ بِمُوالاتِکُمْ وَ مُوالاهِ وَلیِّکُمْ، وَ بِـالْبَراءَهِ مِنْ اَعْدائِکُمْ وَ النّاصِبینَ لَکُمُ الْحَرْبَ، وَ بِـالْبَراءَهِ مِنْ اَشْیاعِهِمْ وَ اَتْباعِهِمْ.اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ، وَ وَلِىٌّ لِمَنْ والاکُمْ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عاداکُمْ، فَاَسْاَلُ اللّهَ الَّذى اَکْرَمَنى بِمَعْرِفَتِکُمْ وَ مَعْرِفَهِ اَوْلِیائِکُمْ، وَ رَزَقَنِى الْبَراءَهَ مِنْ اَعْدائِکُمْ، اَنْ یَجْعَلَنى مَعَکُمْ فِى الدُّنْیا وَ الاْخِرَهِ، وَ اَنْ یُثَبِّتَ لى عِنْدَکُمْ قَدَمَ صِدْقٍ فِى الدُّنْیا وَ الاْخِرَهِ، وَ اَسْاَلُهُ اَنْ یُبَلِّغَنِى الْمَقامَ الْمَحْمُودَ لَکُمْ عِنْدَ اللّهِ، وَ اَنْ یَرْزُقَنى طَلَبَ ثارى (ثارِکُمْ) مَعَ اِمامٍ هُدًى (مَهْدىٍّ) ظاهِرٍ ناطِقٍ بِـالْحَقِّ مِنْکُمْ، وَ اَسْاَلُ اللّهَ بِحَقِّکُمْ وَ بِالشَّأْنِ الَّذى لَکُمْ عِنْدَهُ، اَنْ یُعْطِیَنى بِمُصابى بِکُمْ اَفْضَلَ ما یُعْطى مُصابًا بِمُـصیبَتِه؛ مُصیبَهً ما اَعْظَمَها وَ اَعْظَمَ رَزِیَّتَها فِى الْاِسْلامِ وَ فى جَمیعِ السَّماواتِ وَ الْاَرْضِ. اَللّهُمَّ اجْعَلْنى فى مَقامى هذا مِمَّنْ تَنالُهُ مِنْکَ صَلَواتٌ وَ رَحْمَهٌ وَ مَغْفِرَهٌ. اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیاىَ مَحْیا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ مَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ. اَللّهُمَّ اِنَّ هذا یَوْمٌ تَبَرَّکَتْ بِه بَنُو اُمَیَّهَ، وَ ابْنُ آکِلَهِ الْاَ کْبادِ، اَللَّعینُ ابْنُ اللَّعینِ، عَلى لِسانِکَ وَ لِسانِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه، فى کُلِّ مَوْطِنٍ وَ مَوْقِفٍ وَقَفَ فیهِ نَبِیُّکَ صَلَّى اللّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه. اَللّهُمَّ الْعَنْ اَباسُفْیانَ وَ مُعاوِیَهَ وَ یَزیدَ بْنَ مُعاویَهَ، عَلَیْهِمْ مِنْکَ اللَّعْنَهُ اَبَدَ الاْبِدینَ، وَ هذا یَوْمٌ فَرِحَتْ بِه آلُ زیادٍ وَ آلُمَرْوانَ بِقَتْلِهِمُ الْحُسَیْنَ صَلَواتُ اللّهِ عَلَیْهِ.
اَللّهُمَّ فَضاعِفْ عَلَیْهِمُ اللَّعْنَ مِنْکَ وَ الْعَذابَ الاَلیمَ. اَللّهُم َّ اِنّى اَتَقَرَّبُ اِلَیْکَ فى هذَا الْیَوْمِ، وَ فى مَوْقِفى هذ، وَ اَیّامِ حَیاتى، بِـالْبَراءَهِ مِنْهُمْ وَ اللَّعْنَهِ عَلَیْهِمْ، وَ بِـالْمُوالاهِ لِنَبِیِّکَ وَ آلِ نَبِیِّکَ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمُ السَّلامُ.سپس صد مرتبه بگوید: اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ. اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَهَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ، وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِه. اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمیعً.سپس صد مرتبه بگویید: اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللّهِ، وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَدًا ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ، وَ لا جَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ. اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. آنگاه بگوید : اَللّهُمَّ خُصَّ اَنْتَ اَوَّلَ ظالِمٍ بِاللَّعْنِ مِنّى، وَ ابْدَاْ بِه اَوَّلاً ثُمَّ الْعَنِ الثّانِىَ وَ الثّالِثَ وَ الرّابِعَ. اَللّهُمَّ الْعَنْ یَزیدَ خامِسً، وَ الْعَنْ عُبَیْدَ اللّهِ بْنَ زیادٍ وَ ابْنَ مَرْجانَهَ، وَ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ شِمْرً، وَ آلَ اَبى سُفْیانَ وَ آلَ زیادٍ وَ آلَ مَرْوانَ اِلى یَوْمِ الْقِیامَهِ. سپس به سجده رفته و بگوید: اَللّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشّاکِرینَ لَکَ عَلى مُصابِهِمْ، اَلحَمْدُ لِلّهِ عَلى عَظیمِ رَزِ یَّتى. اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَهَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ، وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ، اَلَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ . .
️
️
@دانش-آموزان-آلاء -
امشب شب عاشوراس
همون شبی که امام حسین رو کرد به اصحابش گفت هرکی میخواد بره ،بره
فک کن بین اصحاب نشستی میرفتی یانه؟! قطعا هممون میگیم نه ! هممون میگیم اگه تو کربلا بودم .....اگه زمان امام حسین بودم .....
و اینجاس که شهید آوینی میگه: برخی مردمان امام گذشته را عاشقند، نه امام حاضر را. میدانی چرا ؟ امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسیر میکنند،اما امام حاضر را باید فرمان برند ! وکوفیان عاشورا را این گونه رقم زدند.»رفیق
تو کربلا نبودی زمان امام حسین نبودی ولی الان ما خودمون یه امام داریم غریب تر از امام حسین
میدونی چرا؟! امام حسین ۷۲ یار با وفا داشت عباس داشت قاسم داشت
عباس امام زمان کجاس؟!من و تو قاسم امام زمانیم؟!🥺
بچه ها اماممون خیلی تنهاس که هنوز ۳۱۳ یار نداره
رفقا ما تو کربلا نبودیم ولی باور کنین اینجا هم کربلاس
هر گوشی ای که دست من وتوعه خودش میتونه یه کربلا باشه
تو هر موقعیتی هستیم یه کربلا برامون میتونه رقم بخوره
یک کربلا مقابل هر انتخاب ماست
انتخاب ما که رفتارمون با پدر مادرمون چجوریه؟!
انتخاب ما که از کدوم راه میریم؟!
انتخاب ما که کدوم عکس و ببینیم؟! که تو کدوم گروه باشیم
و.... هر انتخاب ما یک کربلای بزرگ است
هر جا دو راهی است هر آیینه کربلاس
.
.
.
مردی هنوز چشم انتظار جواب ماست !
جواب هل من ناصر ینصرنی اش را بدهیم
@دانش-آموزان-آلاء -
امشب شب عاشوراس
فک کن بین اصحاب نشستی میرفتی یانه؟! قطعا هممون میگیم نه ! هممون میگیم اگه تو کربلا بودم .....اگه زمان امام حسین بودم .....
و اینجاس که شهید آوینی میگه: برخی مردمان امام گذشته را عاشقند، نه امام حاضر را. میدانی چرا ؟ امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسیر میکنند،اما امام حاضر را باید فرمان برند ! وکوفیان عاشورا را این گونه رقم زدند.»رفیق
تو کربلا نبودی زمان امام حسین نبودی ولی الان ما خودمون یه امام داریم غریب تر از امام حسین
.
.
.
@دانش-آموزان-آلاءjahad.20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
امشب شب عاشوراس
.
.
.
@دانش-آموزان-آلاءیک روز به انتقام72شمس
با 313 قمر می آید...
ان شاالله