زیست1
-
@Mr-Fantastic
دقیقا اینو قبلا هم بهتون گفتم
ببینید سوال شما اینه هر سلولی که پسین رو داره نخستین هم داره ؟
خوب جواب نه هست و این که اول نخستین ساخته میشه و بعد پسین درسته
اما هر سلول که گفته غلطهدریا دریایی در زیست1 گفته است:
@Mr-Fantastic
اما هر سلول که گفته غلطهخب قسمت اول رو میدونم که درست هست
پس در کل این گزینه رو باید غلط میگرفت دیگه؟ -
دریا دریایی در زیست1 گفته است:
@Mr-Fantastic
پس در کل این گزینه رو باید غلط میگرفت دیگه؟@Mr-Fantastic خیلی از کتب کمک آموزشی عبارات غلط هم دارن
-
دریا دریایی در زیست1 گفته است:
@Mr-Fantastic
پس در کل این گزینه رو باید غلط میگرفت دیگه؟@Mr-Fantastic
به نظر من غلطه -
@Mr-Fantastic
اما هر سلول که گفته غلطهدریا دریایی پسین داشتن پیشکش، شما یه سلول مثال بزنید که نخستین نداشته باشه!
-
دریا دریایی پسین داشتن پیشکش، شما یه سلول مثال بزنید که نخستین نداشته باشه!
همون آوند چوب دیگه
نخستین نداره -
همون آوند چوب دیگه
نخستین ندارهدریا دریایی اولا آوند چوب زنده نیست اصلا نمیشه سلول حسابش کرد! دوما پروتوپلاستشو از دست اده نه دیواره شو
-
دریا دریایی اولا آوند چوب زنده نیست اصلا نمیشه سلول حسابش کرد! دوما پروتوپلاستشو از دست اده نه دیواره شو
-
دریا دریایی اولا آوند چوب زنده نیست اصلا نمیشه سلول حسابش کرد! دوما پروتوپلاستشو از دست اده نه دیواره شو
Bio
ببینید من تا اونجایی که یادمه جناب موقاری توی تتا گفتن آوند چوب یه سلول گیاهی مرده هست که همه چیزش رو از دست داده و فقط دیواره ی پسین براش موندهبیشتر از این چیزی نمی دونم !
-
Bio
ببینید من تا اونجایی که یادمه جناب موقاری توی تتا گفتن آوند چوب یه سلول گیاهی مرده هست که همه چیزش رو از دست داده و فقط دیواره ی پسین براش موندهبیشتر از این چیزی نمی دونم !
-
دریا دریایی من قبول دارم که همشو از دست داده اما آیا شما سلول های مرده رو هم که بقول خودتون هیچی بجز دیواره نخستین ندارن جز سلول های گیاه به حساب میارین؟ اونا دیگه سلول نیستن یه سری لوله او خالی ن! H_R
-
دریا دریایی من قبول دارم که همشو از دست داده اما آیا شما سلول های مرده رو هم که بقول خودتون هیچی بجز دیواره نخستین ندارن جز سلول های گیاه به حساب میارین؟ اونا دیگه سلول نیستن یه سری لوله او خالی ن! H_R
-
Bio توی کتاب های ما اوند چوب رو هم سلول در نظر گرفته میشه ...
اوند چوبی بالغ کل دیواره رو به جزء پسین از دست میده -
Bio مخالفم

اصلا اولین بار سلول در بافت چوب پنبه که یک بافت مرده هست مشاهده شده .اگر زنده بودن یکی از ویژگی هایی بود که باید برای سلول بودن مد نظر قرار میدادیم کلن ازمایش های رابرت هوک نقض میشه. -
FaMi عاقا!!! سلول دیده شده! سلول زنده که دیده نشده!!! شما الان یه فسیل رو روی سنگ می بینید میتونید بگید عینا همون موجوده و اون موجود در حال زنده هم فرقی با این سنگ نداشته و این همونه؟
-
FaMi آیا بافت چوب پنبه هم پروتوپلاستشو از دست داده؟خب نه! پس به اون نمیشه گفت سلول مثل همون قضیه فسیل و در ضمن گاهی برای راحتی میگن سلول درحالی که سلول نیست
-
Bio خب مثلا در بحث پیراپوست مگر نمیگفتیم که سلول های کامبیوم چوب پنبه ساز یه سمت خارج سلول هایی رو میسازن که به مرور زمان دیوارشون چوب پنبه ای میشه؟پس اول زندس بعد میمیره
-
FaMi آفرین! دقیقا و کاملا درسته! همشون یه زمانی زنده بودن حتی همون لوله ها و تو اون زمان میشه بهشون بگیم سلول اما بعد از اینکه پروتوپلاستشو از دست دادن دیگه نه
-
Bio اخه پس بهشون بگیم جعبه. خب همون سلول هستن دیگه .یک مثال میزم که شاید یکم بی ربط باشه: یک نفر یک پدر بزرگ داره که فوت میکنه و اسمش علی هست. وقتی که مرد بازم همون علی هست دیگه نمیگیم چون الان تبدیل به خاک شده دیگه خاکه

️