زیست1
-
@Mr-Fantastic بی احترامی ممنوع
باور کن بی احترامی نیست
فقد خودخود حقیقته
وگرنه من هم دوست دارم موضوعات رو علمی یاد بگیرم
ولی این انجمن انجمن بچه های دبیرستانی هست که دوست دارن کمی بیشتر از کتاب هم بدونن
جواب هایی که میگیرن هم باید منطبق با کتابی که دارن میخونن باشه
الان شما تست کنکور رو طبق فلان کتاب که خیلی هم معتبر و عالی هست جواب بدی و طراح کنکور اشتباه بگیره جوابت رو . میتونی بری اعتراض بزنی و بگی بیا نگاه کنید داخل این رفرنس اینجور نوشته؟
خب نمیتونی دیگه... -
بچه ها میدونم به من ارتباطی نداره ها ولی خیلی قشنگ تره و بهتره که با هم بهترحرف بزنید
-
@Mr-Fantastic بی احترامی ممنوع
باور کن بی احترامی نیست
فقد خودخود حقیقته
وگرنه من هم دوست دارم موضوعات رو علمی یاد بگیرم
ولی این انجمن انجمن بچه های دبیرستانی هست که دوست دارن کمی بیشتر از کتاب هم بدونن
جواب هایی که میگیرن هم باید منطبق با کتابی که دارن میخونن باشه
الان شما تست کنکور رو طبق فلان کتاب که خیلی هم معتبر و عالی هست جواب بدی و طراح کنکور اشتباه بگیره جوابت رو . میتونی بری اعتراض بزنی و بگی بیا نگاه کنید داخل این رفرنس اینجور نوشته؟
خب نمیتونی دیگه... -
@Mr-Fantastic بله موافقم باهاتون.اما با این سوالاتی که در کنکور 99 دیدیم باید انتظار سوالی رو در کنکور داشت
-
-
-
-
-
@Mr-Fantastic اگه به صفحه آخر کتاب درسی تون نگاه کنید می بینید منبع کتاب همینها هستن و این نرسومه وقتی یه متن مشکل و ابهام داره با استفاده از منابعش اونو برطرف کنیم
@Mr-Fantastic اگه به صفحه آخر کتاب درسی تون نگاه کنید می بینید منبع کتاب همینها هستن و این نرسومه وقتی یه متن مشکل و ابهام داره با استفاده از منابعش اونو برطرف کنیم
احسنت
خب همونطور که مشاهده میکنی حدود ده تا منبع داده که داخل هر منبع برای یک نکته ممکن هست دیدگاه های متفاوت وجود داشته باشه(معمولا این طور هست)
پس شما باید بیای کتاب رو نگاه کنی که کدوم یکی از این دیدگاه ها رو داخل اون بحث قبول داشته و به ناچار(برای کنکور)شما همون دیدگاه رو بپذیری
نه اینکه بگید در فلان کتاب نظر دیگه ای اومده
کتاب ما تلفیقی از اون منابع هست و برای هر بحث یه قسمت از یه کتاب و برای بحث بعدی قسمت دیگه از منبع دیگه ای رو مد نظر گرفته
FaMi
Bio
من منتظر پاسخ شما هستم... -
@Mr-Fantastic
لطفا در نظر بگیرید که علم زیست شناسی روز به روز در حال توسعه و تکامل هست.
اگه فقط دیدگاه تون به این درس متن کتاب باشه و نخواید درست و غلطش رو تشخیص بدید نه تنها تو کنکور و حتی بعدا در دانشگاه هم دچار مشکل میشید.
درسته منبع شما برای کنکور کتابه حتی با وجود غلط هاش
اما بارها شده خود آقای موقاری هم حین تدریس علمی
و درست مطلب غلط کتاب رو گفتن
پس لطفا جبه گیری نکنید به حرف های دوستاتون
-
احسنت
خب همونطور که مشاهده میکنی حدود ده تا منبع داده که داخل هر منبع برای یک نکته ممکن هست دیدگاه های متفاوت وجود داشته باشه(معمولا این طور هست)
پس شما باید بیای کتاب رو نگاه کنی که کدوم یکی از این دیدگاه ها رو داخل اون بحث قبول داشته و به ناچار(برای کنکور)شما همون دیدگاه رو بپذیری
نه اینکه بگید در فلان کتاب نظر دیگه ای اومده
کتاب ما تلفیقی از اون منابع هست و برای هر بحث یه قسمت از یه کتاب و برای بحث بعدی قسمت دیگه از منبع دیگه ای رو مد نظر گرفته
FaMi
Bio
من منتظر پاسخ شما هستم...@Mr-Fantastic شاید بعضی ها علاقه داشته باشن مطالب رو عمقی تر یادبگیرن.اگر شما صفر تاصد استاد موقاری رو دیده باشین ایشون خودشون با این حال که ایا میدانید ها رو میدونن در کنکور نمیاد توضیح میدن چون برای درک مطالب کتاب کمک میکنه.کتاب ما مطالبش به صورت منسجم نیست و از یک شاخه به شاخه دیگه پریده .اگر بخوای خوب مطلب رو بفهمی باید نقطه اتصال مطالب کتاب رو هم بدونی .به هر حال هرکس نظری داره .
دیگه در این مورد بحث نمیکنیم که بیش از این در تاپیکتون اسپم نباشه -
@Mr-Fantastic
اگه فقط دیدگاه تون به این درس متن کتاب باشه و نخواید درست و غلطش رو تشخیص بدید نه تنها تو کنکور و حتی بعدا در دانشگاه هم دچار مشکل میشید.
دریا دریایی در زیست1 گفته است:
@Mr-Fantastic
بله
همونطور که دیدید خودم هم میگم که ما ناچار به قبول این مطالب هستیم.یعنی من خودم هم مخالف این هستم که اینا رو همینطور سریع به علممون اضافه کنیم
اما همونظور که شما دارید میگید منبع ما واسه کنکور کتابه
اینجا انجمن بچه های کنکوری هست و فک نمیکنم درست باشه که سوالای بچه ها با استفاده از منبعی غیر از کتاب پاسخ داده بشه.اینطور نیست؟
اگه اشتباه میکنم لطفا بگید که من هم از این به بعد به وسیله کتاب های مرجع به سوالاتی که برام پیش میاد پاسخ بدم
Bio
FaMi -
@Mr-Fantastic میشه لطفا دیگه این بحث رو تمام کنید

یا اگه مایلید با دوستاتون صحبت کنید برید تو تودلی
دوستاتون رو تگ کنید و بحث کنید