کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه
-
@نگین-وهاب-مقدم فکر نکنم از کم خونی باشه
اخه همیشه تا صبح بیدارم روزا خوابفاطمه موسوی 0 باید حداقل 8س بخوابی سعی کن شبا 11 بخوابی یا جای مطالعه رو عوض کن
-
فاطمه موسوی 0 باید حداقل 8س بخوابی سعی کن شبا 11 بخوابی یا جای مطالعه رو عوض کن
@نگین-وهاب-مقدم بدنم بد عادت شده کلا از بچگی جغد شب بودم
میخوام خوندن تو شب رو امتحان کنم ببینم نتیجه خوبی میگیرم یا نه
-
@نگین-وهاب-مقدم بدنم بد عادت شده کلا از بچگی جغد شب بودم
میخوام خوندن تو شب رو امتحان کنم ببینم نتیجه خوبی میگیرم یا نه
فاطمه موسوی 0 اصلن شب نخونی دختر
-
منم کنکور ۱۴۰۱ ام
میشه منم اضافه شم به برنامه ها تون چون منم دهمم قوی نیست
-
سلام منم هستم اگر میشه
-
شروع کنید باهم فقط باید زیاد باشید
-
منم کنکور ۱۴۰۱ ام
میشه منم اضافه شم به برنامه ها تون چون منم دهمم قوی نیست
Zahra Ghorbani اره حتما
-
فاطمه موسوی 0 اصلن شب نخونی دختر
@نگین-وهاب-مقدم پس باید خوابم و تنظیم کنم
-
سلام منم هستم اگر میشه
Zahra Ghorbani میخواید دهم رو بخونید یا یازدهم
-
@نگین-وهاب-مقدم پس باید خوابم و تنظیم کنم
فاطمه موسوی 0 اره احتمالا تنظیمش به هم خورده
-
Hesam Mohammadi میانگین فک کنم 10بشه واسه شیمی تو کشور
این پست پاک شده! -
فاطمه موسوی 0 سلام
678 روز مونده تا کنکور عذاب وجدان دارم چون درس نخوندم یازدهم داره شروع میشه و من اصلاکنکوری نخوندم ک فقط در حد مدرسه خونده بودم بخوام شروع کنم درس خوندن نمیدونم از کجا شروع کنم هی امروز فردا میکنم ی روز میخونم روز بعد ول میکنم
حالا تصمیم گرفتم که یازدهم شروع شد کنکوری بخونم ک تابستون سال بعد دهم رو بخونم با یازدهم نمیدونم چیکار کنم سردرگمم راه حل بدید....
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا یازدهم دوازدهم همیارفاطمه موسوی 0 در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
فاطمه موسوی 0 سلام
678 روز مونده تا کنکور عذاب وجدان دارم چون درس نخوندم یازدهم داره شروع میشه و من اصلاکنکوری نخوندم ک فقط در حد مدرسه خونده بودم بخوام شروع کنم درس خوندن نمیدونم از کجا شروع کنم هی امروز فردا میکنم ی روز میخونم روز بعد ول میکنم
حالا تصمیم گرفتم که یازدهم شروع شد کنکوری بخونم ک تابستون سال بعد دهم رو بخونم با یازدهم نمیدونم چیکار کنم سردرگمم راه حل بدید....
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا یازدهم دوازدهم همیارسلام
-
فاطمه موسوی 0 سلام
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا یازدهم دوازدهم همیارفاطمه موسوی 0 در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
فاطمه موسوی 0 سلام
اصلا نگران نباشید
هنوز کلی وقت هست و اگه واقعا اصولی و محکم درس بخونید می تونید رتبه زیر 1000 را کسب کنید -
فاطمه موسوی 0 در کنکور۱۴۰۱ استارت مطالعه گفته است:
فاطمه موسوی 0 سلام
اصلا نگران نباشید
هنوز کلی وقت هست و اگه واقعا اصولی و محکم درس بخونید می تونید رتبه زیر 1000 را کسب کنیددانشجو شریف میشه بگید چطور برنامه ریزی کنم؟
-
دانشجو شریف میشه بگید چطور برنامه ریزی کنم؟
ببین توضیح برنامه خیلی مفصله
ولی برای اینکه صرفا یه دید داشته باشید
طبق برنامه یکی از موسسات اموزشی برید جلوو سعی کنید خودتون رو بهش برسونید
-
ببین توضیح برنامه خیلی مفصله
ولی برای اینکه صرفا یه دید داشته باشید
طبق برنامه یکی از موسسات اموزشی برید جلوو سعی کنید خودتون رو بهش برسونید
دانشجو شریف منظورتون برنامه آموزن ها؟
-
دانشجو شریف منظورتون برنامه آموزن ها؟