ملخ
-
گوارش مکانیکی در ملخ از کجاشروع میشود؟
راستش آقای موقاری گفتند که از دهان ولی اگر به متن کتاب مراجعه کنیم نوشته ملخ با آرواره ها غذارا خورد و وارد دهان میکند.
پس الان گوارش مکانیکی از دهان شروع میشه یا خارج دهان{آرواره ها}؟ -
خارج دهان(آرواره ها)
-
و فک نکنم آقای موقاری گفته باشن از دهان گوارش مکانیکی شروع میشه
گفتن گوارش شیمیایی از دهان هس -
تو تست ها معمولا میگن از دهان، ولی اگه ریز بشن باید خارج از دهان رو در نظر گرفت
-
و فک نکنم آقای موقاری گفته باشن از دهان گوارش مکانیکی شروع میشه
گفتن گوارش شیمیایی از دهان هس@Mr-Fantastic فیلم 19 آقای موقاری روی تخته نوشتند که آغاز گوارش مکانیکی از دهان {آرواره ها}
حالا من نمیدونم دهان یا خارج دهان؟
توی یکسری تست ها دهان رو گرفته توی یکسری ها خارج دهان -
@Mr-Fantastic فیلم 19 آقای موقاری روی تخته نوشتند که آغاز گوارش مکانیکی از دهان {آرواره ها}
توی یکسری تست ها دهان رو گرفته توی یکسری ها خارج دهانsetayesh rezvany در ملخ گفته است:
@Mr-Fantastic فیلم 19 آقای موقاری روی تخته نوشتند که آغاز گوارش مکانیکی از دهان {آرواره ها}
توی یکسری تست ها دهان رو گرفته توی یکسری ها خارج دهاننگا کن متن کتاب گفته ملخ با استفاده از آرواره ها،مواد غذایی را خرد و به دهان منتقل می کند.
پس در اصل کتاب آرواره رو جزو دهان در نظر نگرفته
پس درستش اینکع که خارج از دهان در نظر گرفته بشع
درسته که کتاب تست ها منبع کنکور نیستن
ولی خب من چنتا رو که دیدم خارج از دهان در نظر گرفتنع
ولی از همون متن کتاب هم میشع به این موضوع پی برد -
راستش آقای موقاری گفتند که از دهان ولی اگر به متن کتاب مراجعه کنیم نوشته ملخ با آرواره ها غذارا خورد و وارد دهان میکند.
پس الان گوارش مکانیکی از دهان شروع میشه یا خارج دهان{آرواره ها}؟setayesh rezvany در ملخ گفته است:
پس الان گوارش مکانیکی از دهان شروع میشه یا خارج دهان{آرواره ها}؟آقای موقاری اشتباه گفتن پس
اصلاحش کنید
گوارش مکانیکی ملخ از خارج از لوله گوارش و خارج از دهان آغاز میشه (توسط آرواره ها)
آرواره رو بخشی از دهان حساب نکنید -
من خودم جزوه ایشون نوشتم ایشون گفتن از ارواره هاست
-
اگه بادقت دیده باشین نمودارشونو هم کشیدن حتما یه بار دیگه ببینید
-
setayesh rezvany در ملخ گفته است:
پس الان گوارش مکانیکی از دهان شروع میشه یا خارج دهان{آرواره ها}؟آقای موقاری اشتباه گفتن پس
اصلاحش کنید
گوارش مکانیکی ملخ از خارج از لوله گوارش و خارج از دهان آغاز میشه (توسط آرواره ها)
آرواره رو بخشی از دهان حساب نکنید -
nima H منم قبلا همین کار رو می کردم ولی جدیدا واقعا گیج شدم که ارواره رو جزء دهان حساب کنم یا نه خیلی از تستا جزء دهان حساب میکنن خیلی از دستت نمیکنن
-
nima H منم قبلا همین کار رو می کردم ولی جدیدا واقعا گیج شدم که ارواره رو جزء دهان حساب کنم یا نه خیلی از تستا جزء دهان حساب میکنن خیلی از دستت نمیکنن
-