زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
@ادمین
سلام ...نمیدونم چطور باید سوالاتم رو به استاد برسونم..چون در انتهای بعضی از تدریس ها استاد سوالات بچه ها رو جواب میدن. .لطفا اگه امکانش هست این سوالات رو به استاد برسونین اگر نه دوستانی که میدونن راهنمایی کنن:) مچکر1)روی در آینه مهر تو جان خواهم داد/دم آخر که مرا عمر به یک آه رسد
اینجا روی منظور صورته یا مقابل؟
و آیا میشه دم را ایهام تناسب گرفت( نفس در تناسب با آه؟2)عقل و فطرت به جوی نستانند/دور،دور شکم و دستار است
در اینجا دور تکرار است یا ایهام؟( دور اول زمانه و عهد و دور دوم رو اگر دور واندازه شکم بگیریم)3)تو خود را از آن در چه انداختی /که چه را ز ره باز نشناختی
آیا این بیت رو میشه قرابت با اشعار از ماست که بر ماست بگیریم با توجه به مصرغ اول یا صرفا تاکید بر عدم تشخیص شخص داره؟؟- نخواهم بدن زنده بی روی او/جهانم نیرزد به یک موی او
اینجا بدن رو میشه ایهام تناسب گرفت( یکی bodan به معنی وجود داشتن و یکی هم badan در تناسب با روی و مو) یا فقط معنی وجودداشتن داره؟
5)گر به ما داغ محبت گرم خون باشد رواست/ روز اول چشم چون وا کرد ما را دیده است
garmدرسته؟
آشنایان ره عشق گرم خون بخورند / ناکسم گر به شکایت سوی بیگانه روم
garam درسته؟6)ز دستگاه جهان صورت نیم خجالت کش کدورت/ چو آیینه دست بی نیازان ز هرچه گیرد زبان نگیرد
معنی مصرع دوم؟؟؟7)آسمان سست پی مرد شکوه عشق نیست/ رخش میباید که رستم را به میدان آورد
مصراع دوم ضرب المثله؟؟/ الان این بیت تلمیح داره یا تضمین؟تمام:))))
fatima.k28 هیشکی پاسخگو نبود عایا؟! :(((
- نخواهم بدن زنده بی روی او/جهانم نیرزد به یک موی او
-
ممنون میشم یکی کمکم کنه. من ادبیاتم بد نیس معمولا 50-60 میزنم. اگه فیلمارو شروع کنم به دیدن میتونم درصدمو افزایش بدم؟
-
ممنون میشم یکی کمکم کنه. من ادبیاتم بد نیس معمولا 50-60 میزنم. اگه فیلمارو شروع کنم به دیدن میتونم درصدمو افزایش بدم؟
avishan77 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سر آزمون چه مباحثی رو جواب میدین؟
بله ولی بستگی به خودتون داره -
بله ولی بستگی به خودتون دارهbanoo در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بله ولی بستگی به خودتون دارهرو ارایه و زبان فارسی خیلی مشکل دارم و معمولا هم 2 یا 3 تا قرابت مشکل دارم
-
banoo در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بله ولی بستگی به خودتون دارهرو ارایه و زبان فارسی خیلی مشکل دارم و معمولا هم 2 یا 3 تا قرابت مشکل دارم
خب خیلی خوبه من قرابت ایشون رو ندیدم
ولی تو آرایه قطعا پیشرفت میکنین کلا این دو مبحث بعد یادگیری تست فراوان میخواد -
ولی تو آرایه قطعا پیشرفت میکنین کلا این دو مبحث بعد یادگیری تست فراوان میخوادbanoo در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ولی تو آرایه قطعا پیشرفت میکنین کلا این دو مبحث بعد یادگیری تست فراوان میخوادمرسی از راهنماییتون
-
دوستان از زبان فارسی مطالب دیگه چقدر مونده؟! ممنون میشم جواب بدید
-
آلای عزیز همه ی ما میدونیم که شماها دارین تمام تلاش و زحماتتون رو انجام میدیم
اگه خدای نکرده نتونستین تا قبل از کنکور 96 همه ی مباحث رو بگین اشکالی نداره ما که از مباحث عالی تدریس شده استفاده کردیم
فقط خاهشا این صفر تا صد های درسهایی مثل دیفرانسیل و فیزیک و شیمی و ادبیات رو حتما لااقل تاآخر شهریور هم که شده بگین تا بچه های کنکوری 97 و پشت کنکور های امسال استفتده کنن
چون این صفر تا صد های امسالتون واقعا عالیه و حیفه تکمیل نشه و دوباره سال دیگه از سر گرفته بشه پس بهتره همین صفر تا صد های امسال رو تکمیل کنین و سال آینده هم بچه ها از همینا استفاده کنن
و شما هم دوباره به خودتون زحمت ندین
این نظر شخصی من بود
بازم ممنون آلای عزیز و خسته نباشید و خدا قوت به همه شما -
آلای عزیز همه ی ما میدونیم که شماها دارین تمام تلاش و زحماتتون رو انجام میدیم
اگه خدای نکرده نتونستین تا قبل از کنکور 96 همه ی مباحث رو بگین اشکالی نداره ما که از مباحث عالی تدریس شده استفاده کردیم
فقط خاهشا این صفر تا صد های درسهایی مثل دیفرانسیل و فیزیک و شیمی و ادبیات رو حتما لااقل تاآخر شهریور هم که شده بگین تا بچه های کنکوری 97 و پشت کنکور های امسال استفتده کنن
چون این صفر تا صد های امسالتون واقعا عالیه و حیفه تکمیل نشه و دوباره سال دیگه از سر گرفته بشه پس بهتره همین صفر تا صد های امسال رو تکمیل کنین و سال آینده هم بچه ها از همینا استفاده کنن
و شما هم دوباره به خودتون زحمت ندین
این نظر شخصی من بود
بازم ممنون آلای عزیز و خسته نباشید و خدا قوت به همه شما -
sohrab1999
دوست خوب پست تکراری نفرستید
آلا تمام تلاشش اینه که به موقع فیلم ها رو تکمیل کنهM.an @دانش-آموزان-آلاء
ادمین،شما میدونی از زبان فارسی چقدر مونده تقریبا؟! -
سلام بچه ها کسی کانل تلگرام استاد رو داره؟؟؟؟؟
-
سلام بچه ها کسی کانل تلگرام استاد رو داره؟؟؟؟؟
sohrab1999
شماهمه جا گفتی کانالو
تو دوجا جوابتونو دادم -
M.an @دانش-آموزان-آلاء
ادمین،شما میدونی از زبان فارسی چقدر مونده تقریبا؟! -
M.an @دانش-آموزان-آلاء
ادمین،شما میدونی از زبان فارسی چقدر مونده تقریبا؟!amirkhan11 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
M.an @دانش-آموزان-آلاء
ادمین،شما میدونی از زبان فارسی چقدر مونده تقریبا؟!سلام توی جلسه 31 نوشتن که گروه قیدی آخرین مبحث زبان فارسیه، فکرکنم استاد کامل تدریس کردن.
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/6/26/5656 -
amirkhan11 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
M.an @دانش-آموزان-آلاء
ادمین،شما میدونی از زبان فارسی چقدر مونده تقریبا؟!سلام توی جلسه 31 نوشتن که گروه قیدی آخرین مبحث زبان فارسیه، فکرکنم استاد کامل تدریس کردن.
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/6/26/5656mohammadhassan فکر کنم قرار بود یع مختصری املا و واژگان هم درس بدن البته.
-
mohammadhassan فکر کنم قرار بود یع مختصری املا و واژگان هم درس بدن البته.
fatima.k28 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اینو اطلاع ندارم باید از مسئولان آلا بپرسیم
-
fatima.k28 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اینو اطلاع ندارم باید از مسئولان آلا بپرسیم
mohammadhassan البته بقیش با خودمونه
املا و واژگان و باید خوند
-
جزوه ای که تو سایت قرار گرفته با چیزی ک استاد تدریس میکنن متفاوته و چند مبحث بیشتر از چیزی که استاد تدریس میکنه داره
کسی از دوستان اطلاعی داره که با مباحث اضافی باید چه کرد؟ -
جزوه ای که تو سایت قرار گرفته با چیزی ک استاد تدریس میکنن متفاوته و چند مبحث بیشتر از چیزی که استاد تدریس میکنه داره
کسی از دوستان اطلاعی داره که با مباحث اضافی باید چه کرد؟erfan199 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کسی از دوستان اطلاعی داره که با مباحث اضافی باید چه کرد؟مباحث اضافی رو خودتون بخونید
بعضی مباحث چون ساده بوده تدریس نشده
و یه سری سوالات رو استاد به جزوه اضافه کردن بعد از تدریس...